Failautusi Puipui 1.0.0.9


Mozilla Firefox atinaʻe faʻaalia i taimi uma faʻalauiloa mea fou, ma galue malosi e faʻamautinoa le saogalemu o tagata. Afai e tatau ona e iloa le lomiga o le browser o lenei upega tafaʻilagi, ona faigofie tele lea.

Faʻafefea ona suʻe le kopi o Mozilla Firefox i le taimi nei

E iai ni auala faigofie e iloa ai po o le fea le faʻamatalaga o lau sailiga. I le tele o tulaga, e faʻalauiloaina e tagata faʻapipiʻi Firefox, ae o loʻo faʻaaoga e se tasi le kopi tuai i le mataupu faavae. E mafai ona e suʻe le numera mamanu i soo se auala i lalo.

Metotia 1: Fesoasoani Fesoasoani

E ala mai i le menu Firefox, e mafai ona e mauaina faʻamaumauga talafeagai i se mataupu o sekone:

  1. Tatala le lisi ma filifili "Fesoasoani".
  2. I le lisi, kiliki i luga "E uiga i Firefox".
  3. O le numera o le a faʻaalia i totonu o le matala matala e faʻaalia ai le faʻamatalaga o le masini. E mafai foi ona e iloa le gafatia, talafeagai, poʻo le avanoa e toe faʻafou ai, e leʻi faʻapipiʻiina mo le tasi mafuaaga poʻo le isi.

Afai e le fetaui lenei metotia ia te oe, faaaoga metotia faʻaopoopo.

Metotia 2: Faʻatonu

CCleaner, e pei o le tele o isi polokalama o le faamamaina o PC e talitutusa ma ia, e mafai ai ona vave vaʻaia le lomiga o le polokalama.

  1. Tatala CCleaner ma alu i le tab "Auaunaga" - "Faʻasalaga Polokalama".
  2. Saili i totonu o le lisi o polokalama faʻaopoopo Mozilla Firefox ma a maeʻa le igoa o le a e vaʻavaʻai i le faʻailoga, ma i totonu o puipui - o le loloto.

Metotia 3: Faʻaopoopo pe Aveese Polokalame

E ala i le faʻalautele tulaga faʻapipiʻi ma le folasia o le lisi, e mafai foi ona e maimoa i le lomiga o le masini O le mea moni, o lenei lisi e foliga tutusa ma mea o faʻaalia i le metotia muamua.

  1. Alu i "Faʻaopoopo pe Aveese Polokalame".
  2. Faʻasalalau i le lisi ma maua Mozilla Firefox. O le laina o loʻo faʻaalia ai le lomiga ma le bit o le OS.

Metotia 4: Faʻamaumauga o le File

O se isi auala faigofie e matamata ai i le faʻamatalaga o le masini e aunoa ma le tatalaina, o le taʻavale lea o meatotino a le faila EXE.

  1. Suʻe le file exe Mozilla Firefox. Ina ia faia lenei mea, pe alu i le mea e teu ai le komepiuta (ona o le faaletonuC: Polokalama Polokalama (x86) Mozilla Firefox), i le luga o le laulau poo le lisi "Amata" kiliki i luga o le ala pupuu ma filifili "Meatotino".

    Taofi "Faaigoa" kiliki le faamau "Lisi o le Nofoaga".

    Suʻe le talosaga exe, toe kiliki ma toe filifili "Meatotino".

  2. Suʻe i fulufulu mamoe "Auiliiliga". O iinei o le ae iloa ai ni mea se lua: "File Version" ma "Lomiga o oloa". O le filifiliga lona lua o loʻo faʻaalia ai le faʻailoga masani o faʻamaumauga, o le muamua - faalautele.

O le aʻoaʻoina o le faʻaupuga a Firefox i soʻo se tagata faʻaaoga e le faigata. Ae ui i lea, e tatau ona e iloa e leai se mafuaaga manino e le tatau ona e tolopoina le faʻapipiʻiina o se fou fou o le upega tafaʻilagi.