Aveese le pusa MS Office 2010 mai le komepiuta


E pei ona e iloa, e teuina e Yandex Disk au faila e le gata i luga o lana 'auʻaunaga, ae i totonu foi o se pusa faapitoa ile PC. E le faigofie i taimi uma, talu ai o le avanoa e fai e faila e mafai ona tele tele.

Aemaise lava mo i latou e le o mananao e teuina se pusa tele i luga o la latou masini komepiuta, ua mafai ona maua le lagolago i tekinolosi i Yandex Disk. WebDAV. O lenei tekinolosi e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi i le auaunaga o se faila masani poʻo le tietie taavale.

Sei o tatou tilotilo i laasaga pe faapefea ona faʻaaogaina lenei avanoa.

Faʻaopoopoina o se elemene fou i le siosiomaga fesoʻotaʻiga

O lenei laasaga o le a faʻamatalaina ina ia aloese mai nisi o faʻafitauli pe a faʻafesoʻotaʻi se 'upega faʻamau. E mafai ona e faʻafefe ma alu saʻo i le lona lua.

O lea, alu i le faila "Komipiuta" ma tulei le faamau "Faʻafanua le Taavale Lelei" ma i le faamalama e tatala, kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga o loʻo faʻaalia i totonu o le sikola.

I le isi lua faamalama kiliki "Lisi".


Ona ulufale lea i le tuatusi. Mo Yandex, e pei o lenei: //webdav.yandex.ru . Toto "Lisi".

O le isi e tatau ona e tuʻuina atu se igoa i le nofoaga fou fesoʻotaʻiga ma toe kiliki. "Lisi".

Talu ai ua uma ona fausia e le tusitala lenei nofoaga fesoʻotaʻiga, o le talosaga mo le igoa ma le upega tafailalau sa misia e le matai, ae o le ae mauaina lenei talosaga.

Afai e te fuafua e faʻaaoga le tele o tala, ona leai lea o se siaki le pusa i tafatafa o "Manatua faʻamaumauga"a leai o le a le mafai ona e faʻafesoʻotaʻi atu i se isi tala e aunoa ma se siva ma se tapolo.

Afai tatou te mananao e vave tatala le pusa i le maeʻa o le faagasologa, ona matou tuua lea o se siaki i totonu o le atigipusa ma kiliki "Fai".

I le tagata sailiili e tatalaina se pusa i lau Yandex Disk. Mātau le mea o loʻo i ai lana tuatusi. O lenei pusa i luga o le komepiuta e le oi ai, o faila uma lava o loʻo i luga o le 'upega tafailagi.

O le nofoaga lenei i le pusa "Komipiuta".

O le mea lautele, o Yandex Disk e mafai ona faʻaaogaina, ae matou te manaʻomia se kiliva fesoʻotaʻiga, seʻi o matou faʻafesoʻotaʻi.

Fesoʻotaʻi se kiliva faʻamau

Toe alu i le pusa "Komipiuta" ma tulei le faamau "Faʻafanua le Taavale Lelei". I le faamalama e aliali, i le fanua "Faila" faʻamaonia le tuatusi lava e tasi mo le nofoaga o fesoʻotaiga (//webdav.yandex.ru) ma kiliki "Fai".

O le 'upega faʻasoa o le a faʻaalia i totonu o le pusa "Komipiuta" ma o le a galue e pei o se faila masani.

O lenei ua e iloa le faigofie ona faʻafesoʻotaʻi le Yandex Disk e avea o se kiliva faʻasili e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻapitoa a Windows.