Faʻasalalau "Faʻailoga 651: Faʻamaumauga o le Faʻamau" i le Windows 7

E tele tagata faʻaaogaina ia le itiiti ifo i le tasi, ae na latou feagai ma le faʻafitauli o le fesoʻotaʻi i le Steam. O mafuaaga mo lenei faafitauli e mafai ona tele, ma o le tele o fofo. I totonu o lenei tusiga o le a tatou tilotilo i punavai o le faafitauli, faʻapea foi ma le auala e maua ai le Faʻafouina e toe galue.

E le fesoʻotaʻi vaʻa: mafuaaga autu ma fofo

Galuega faʻapitoa

E le o taimi uma e ono tupu ai le faafitauli i lau vaega. Atonu o le taimi nei e na o le faia lava o galuega faʻapitoa ma e le mafai e oe uma ona ulu atu i totonu o le vaʻa. I lenei tulaga, e tatau lava ona e faʻatali mo sina taimi ma o le a lelei mea uma.

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Steam, e mafai ona e mauaina i taimi uma le faasologa o galuega faʻapitoa. O le mea lea, afai e le o mamafa le kalani, aua e te faanatinati i le popole ma siaki: e ono mafai ona toe faʻafouina.

Le lava le initaneti

E tusa lava po o le a le taua e ono foliga mai, atonu o le a leai sau fesoʻotaiga I luga o lau masini poʻo le televave o le Initaneti ua maualalo. E mafai ona e suʻeina pe e te fesoʻotaʻi atu i le Initaneti i luga o le faʻailoga i le tulimanu pito i lalo.

Afai o le faafitauli e mafua tonu i le leai o le Initaneti, ona faatoa mafai lea ona matou faʻafesoʻotaʻi lau kamupanī.

Afai oe faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti, ona e alu lea i le isi aitema.

Faʻalo i luga o le palola poʻo le uila

Soo se polokalame e manaʻomia ai le initaneti e fesili mo se faʻatagaga e faʻafesoʻotaʻi. E leai se tuusaunoa o le ea. Masalo na e faʻatagaina faʻafuaseʻi ona faʻatagaina oe i le Initaneti ma o lea na tupu ai se mea na tupu. I lenei tulaga, e tatau ona e teu i le Papa o le Windows ma faatagaina le fesoʻotaʻiga.

1. I le "Amata," alu i le "Panel Control" ma suʻe le mea "Faletupe a le Windows". Kiliki i luga.

2. O lea maua nei le mea "Faʻataga le fegalegaleaiga ma se talosaga poʻo se vaega i le Faʻasalalauga a le Windows".

3. I le lisi o polokalama, sue le Steam ma vaʻaia pe afai e le siakiina.

E faʻapea foʻi, siaki pe a le punitia e lau antivirus le vaʻavave i luga ole Initaneti.

O le mea lea, afai e leai se siaki, o lona uiga e foliga mai o le fesoʻotaʻiga na aliali mai ma e mafai ona faʻaauau pea ona faʻaaoga le tagata o tausia.

Faʻamatalaga Steam Steam

Atonu e mafua ona o le aʻafiaga o le siama, o nisi o faila Steam na faaleagaina. I lenei tulaga, aveese atoa le kalani ma toe faʻaofi.

E taua!
Aua nei galo e siaki le polokalama mo siama.

Matou te faʻamoemoe o le matou fautuaga e mafai ona fesoasoani ia te oe e toe maua ai Steam. Afai e leai, ona mafai lea ona e tusitusi i taimi uma e lagolago ai le Steam, lea o le a taliina ai oe.