TUSI 3.4 FAʻAMATALAGA

O le Polokalame o le Word o le tusitala sili ona lauiloa o le lalolagi. E tuʻuina atu ai i le tagata faʻaaogā le tele o galuega mo le tusiaina ma le faʻasaʻoina o pepa. I le taimi lava e tasi, ua le maua ai se tasi, ae aoga tele, o le mafai ona faia ni tusi. Mo nei faʻamoemoega, na tusia ai se polokalama laitiiti e igoa faʻapitoa o LE TUSI PAIA, lea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Lomiaina o se pepa o se tusi

TUSI TUSI e naʻo le tasi le faamalama, lea o loʻo tuʻuina mai ai tulaga talafeagai uma ma faʻamatalaga mo le lolomiina o tusiga i le lomitusi i foliga o se polosiua. O iinei e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le faʻatulagaina, faʻatonuga, itu o pepa mo le faʻafeiloaʻi i le pepa, faʻamaonia le tele o le laupepa o le a lolomi ai le lomitusi, pe filifili se tasi o fua faʻatulagaina ua fuafuaina.

Faatulagaina o numera o itulau ma mataupu

O le polokalame e numera ma numera numera numera. I lenei vaega, e mafai ona e faʻavasegaina le faʻaalia ma le nofoaga o le numera o le itulau, faʻapea foʻi ma le faiga o le mataupu ile pepa. O se faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻuina atu iinei ina ia mafai e le tagata faʻapitoa ona vaʻavaʻai i le auala o le a foliga mai ai mea uma.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Avanoa e faʻapipiʻi ai ulutala ma vaevae;
  • Faʻaaoga faigofie.

Faʻafitauli

  • Leai se saite aloaia.

O lea, O LE TUSI PAIA e mafai ai e le aufailautusi MS Word ona faʻafeiloaʻi le pepa na tuʻuina i le faʻalauteleina o pepa i luga o pepa. E leai ni galuega e le manaʻomia, o loʻo i ai se atinaʻe gagana Lusia ma e tufatufaina atoa mai le totogi. I lenei polokalame, e leai ni tapulaa i luga o le faʻaaogaina, o le maualuga o le nofo e itiiti ifo i le 1 MB. I le aotelega, o le tali sili lea mo le fatuina o tusi ma pepa.

Faʻamatalaga o le MS Word pepa aʻo leʻi lolomiina Lolomiina o se DjVu Document Faʻamaumauga WinDjView

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
TUSI PAIA - o se polokalama faigofie ma le faʻaaogaina lea e maua ai le mafai e lolomi pepa o Upu i se tusi tusi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: A. Safonov
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.4