Tuuina atu faila mai le komepiuta i le telefoni

E tusa ai ma taunuʻuga o suʻesuʻega faʻafuainumera, o se numera tele o tagata e nonofo i luga o le Initaneti ae le mai i se komepiuta, ae mai le tele o telefoni feaveaʻi. I le masani ai, ua aliali mai auaunaga a le Initaneti, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina mai se telefoni po o se papa. E moni lenei mea i nofoaga tafaoga faamasani. I lenei tulaga, o le pama o loo i ai se talosaga e igoa ia Badoo.

Faʻamatalaga faigofie

A e amataina le talosaga, o le a talosagaina oe e lesitala e faʻaaoga lau meli meli poʻo le telefoni feaveaʻi.

O le pusa meli le lelei o lau mail Gmail, ae mafai ona suia i seisi lava. E mafai foi ona maua le lesitala e faʻaaoga ai fesoʻotaʻiga lautele Facebook, Vkontakte poʻo Odnoklassniki. Pe, afai ua uma ona i ai sau pepa Badu, e mafai ona e alu i ai.

Talanoaga vitio

I le lomiga fou o le talosaga, na faaopoopo ai e le au foaʻi le avanoa e talanoa ai i le vitio.

E aoga pe afai e te fia iloa le tagata vavalalata vavalalata - ia toeitiiti lava ola pe faʻalogo i se leo. I le taimi lava e tasi e mafai ai ona e vave fuafuaina se mea taufaasese po o se faletupe tala.

Faaopopo le ata

Mai le talosaga Badoo, e mafai ona e filifilia se ata mo le talaaga.

I le faaopoopo atu i le faʻailoga o le telefoni poʻo le papa, o loʻo i ai se galuega o le faʻatupuina o se ata mai le Instagram poʻo le Facebook. Afai e te lesitala e faʻaaoga le mea mulimuli, o lau avatar mai lenei 'upega tafaʻilagi o le a otometi lava ona faatulagaina e pei o se ata faʻamatalaga.

Suʻega a le paʻaga

O le eseesega i le va o le Badoo auaunaga ma isi tafaoga tafaoga faamasani o le uluai auala lea o le sailia o se tagata e fesootai.

O masani masani mo isi auaunaga e pei o faʻamatalaga faʻapitoa ma o le faailoga o le zodiac e le afaina iinei - o le sailiga na faia i lou nofoaga, o faʻamatalaga e uiga i le tusi talosaga mai le telefoni a le telefoni. O se mea taua tele o le talosaga e fesootaʻi ma lenei - e matua le talafeagai le faʻaaogaina o le pauna.

Faʻatulagaina o le filiga

I le faamalama faamama, o le nofoaga e maua ai se paaga e mafai ona suia i le faʻamalosi.

I le faʻaopoopoga, o le taimi o loʻo avanoa e fuafua ai Budu mo tagata e talafeagai mo oe.

Faʻafesoʻotaʻi

O le mea e fai e Badu lava ia o galuega a avefeau vave - mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaopopo i fesoʻotaʻiga o le tagata e te manaʻo i ai ma faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma ia e aunoa ma ni tapulaa.

Faʻasologa o Taunuuga

Uluaʻi foliga ma vaʻai i suʻesuʻega - e tupu i le fesoasoani a le swipe ile agavale poʻo le saʻo.

Svaypy i le itu tauagavale e nafa mo le mea e tasi, svaypom i le itu saʻo e teena le tasi po o le isi sui faatu ua fuafuaina e le tautua. Fofo talafeagai e fuafua faapitoa mo telefoni.

Faʻamatalaga faʻasalalau

I le faʻatalalaina o le faamalama, e mafai ona e suia le ata pueata ma faaopoopo ni ata fou.

E mafai foi ona e faatumuina le masani masani i luga o isi tafaoga faamasani - faailoa ai le aʻoga, galuega, fiafiaga, amio i uiga leaga ma sili atu.

Mai iinei, o loʻo fesoʻotaʻi foʻi le fesoʻotaʻiga o faʻamatalaga o le tele o fesoʻotaʻiga lautele - mo se faʻataʻitaʻiga, Twitter ma LinkedIn.

Vaʻai faʻamaumauga

O se parakalafa taua mo le tafaoga faamasani o le lauiloa lea o lenei tagata po o lena tagata faaaoga. I le talosaga Badoo, e mafai ona e matamata i fuainumera o manatu o lau talaaga otooto i le kilikiina o le faamau ma se ata puʻupuʻu i totonu o le faamalama autu.

O le polokalame o le a faʻaalia se faamalama pe o fea o faʻaalia ai le lauiloa o lou faʻalauiloa ma isi tagata o loʻo faʻaogaina le auaunaga o le a faʻaalia i se auala faigofie. E mafai foi ona e sailia pe faʻapefea ona e faʻaleleia.

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • Uluaʻi suʻesuʻega ma faʻafanua;
  • Faʻamatalaga lautele faʻaaoga;
  • Faʻafesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga lautele.

Faʻafitauli

  • Maualuga o meaʻai;
  • Maua o auaunaga totogi;
  • Lapoʻa mamafa i le masini uʻamea.

Badoo o se tasi o uluai tafaoga faamasani, e faapitoa lava mo le faaaogaina i luga o telefoni. O faʻamautu muamua ma le faʻaaogaina na sili ona lauiloa i atunuu CIS.

Faʻasala le Badoo e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store