Blur le pito i tua o le ata i luga o le initaneti

Blur le pito i tua o ata i tusitala faʻataʻitaʻi faapitoa e aunoa ma ni tapulaa. Ae afai e manaʻomia lou vave faʻafefe, e le tatau ona faʻapipiʻi soʻo se polokalama faʻaopoopo, talu ai e mafai ona e faʻaogaina auaunaga faʻainitaneti.

Vaega o auaunaga i le initaneti

Talu ai e le o se polokalama faʻapolofesa mo le galulue faatasi ma ata, iinei e mafai ona e mauaina ni tapulaa eseese i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le tatau ona sili atu nai lo le tele. O le auaunaga i le initaneti e le faʻamautinoa ai le maualuga o le faʻasalalauga. Ae peitai, afai o le ata e leai se mea faigata, ona le tatau lea ona i ai ni ou faafitauli.

E tatau ona malamalama o le faʻaaogaina o auaunaga i luga o le initaneti, e le mafai ona e maua le lelei atoatoa o le talaaga, atonu e le mafai, o auiliiliga e tatau ona manino o le a mafatia. Mo le faʻatinoina o ata faʻapitoa, matou te fautuaina le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa e pei o Adobe Photoshop.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese siama i luga o le initaneti i le initaneti

Metotia 1: Canva

O lenei 'auʻaunaga i le initaneti e atoatoa i le Rusia, o loʻo i ai se atinaʻe faigofie ma faʻaoga. I le faʻaopopo i le faʻaogaina o le faʻaogaina, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻamalosi i le ata, fai se faasaʻoga lanu muamua, ma faʻaoga nisi meafaigaluega eseese. O le 'upega tafaʻilagi e maua uma ai totogi ma le leai o se galuega, ae o le tele o uiga e leai se totogi. Ina ia faʻaaoga Canva, e tatau ona e lesitala pe e teu i totonu o fesoʻotaʻiga lautele.

Ina ia faia fetuunaiga i le ata, faʻaaoga lenei faatonuga:

  1. Alu i le 'auʻaunaga. O le ae mauaina oe i luga ole itulau o le resitala, e aunoa ma se mea e le mafai ona e gaosia le ata. O le mea e lelei ai, o le faagasologa atoa e faia i nai kiliki. I le fomu, e mafai ona e filifilia le filifiliga ole resitala - ia e ulufale mai i faʻamatalaga i luga o Google + poʻo Facebook. E mafai foi ona e lesitala i se ala masani - e ala i le imeli.
  2. A maeʻa ona e filifilia se tasi o faʻatagaga faʻatagaina ma faʻatumu uma o laufanua (pe afai ei ai), o le a fesiligia oe pe aisea e te faʻaaoga ai lenei auaunaga. E fautuaina e filifili "Mo aʻu lava" poʻo "Mo aoaoga".
  3. O le ae tuʻuina atu i le faatonu. I le taimi muamua, o le a fesili le tautua pe e te manaʻo e faʻaauau aʻoaʻoga ma ia masani i galuega uma. E mafai ona e malilie pe teena.
  4. Ina ia alu i le faatulagaga o le mamanu fou, kiliki i le logo o Canva i le pito i luga agavale.
  5. I le taimi nei i le isi Fausia mamanu kiliki le faamau "Faʻaaogā faʻaoga tetele".
  6. O le a aliaʻe fanua i le mea o le a e manaʻomia ai le faʻatulagaina o le tele o foliga i pika i le lautele ma le maualuga.
  7. Ina ia iloa le tele o le ata, kiliki le mea saʻo ma alu i ai "Meatotino"ma o iina i le vaega "Auiliiliga".
  8. A uma ona e seti le tele ma kiliki UlufaleO le a tatalaina se laupepa fou i se tala paepae. I le itu tauagavale, saili le mea "Oʻu". O iina, kiliki le ki "Faaopopo au lava ata".
  9. I totonu "Saili" filifili le ata e te manaʻo ai.
  10. A uma ona sii mai, sue i le tab "Oʻu" ma toso i luga o le 'upega taʻavale. Afai e leʻo atoatoa, ona faʻalautele lea o le ata e faʻaoga ai lio i tulimanu.
  11. O lenei kiliki i luga "Filu" i le pito i luga. O se tamai faamalama o le a tatalaina, ma e mafai ona e maua le avanoa, ia kiliki "Filifiliga sili atu".
  12. Faʻamosolo le uila i le isi itu Blur. Pau lava ma toe faafoi autu o lenei auaunaga o le a foliga mai o le a faʻafefeteina atoa le ata.
  13. Ina ia faasaoina le iuga i lau komepiuta, kiliki le ki. "Download".
  14. Filifili le ituaiga faila ma kiliki "Download".
  15. I totonu "Saili" faamaoti tonu po o fea e teu ai le faila.

O lenei 'auʻaunaga e sili atu ona fetaui mo le vave faʻataunuʻuina o ata ma le faʻasologa mulimuli ane. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu se faʻamatalaga poʻo se elemene i tua o se ata paʻepaʻe. I lenei tulaga, o le a faafiafiaina e Canva le tele o tagata faaaoga i ana galuega ma se faleoloa e leai ni saolotoga o aafiaga, fonuka, laupapa ma isi mea e mafai ona faaaoga.

Metotia 2: Croper

O iinei e sili atu le faigofie o le faʻasaga, ae o galuega faʻatino e itiiti foi nai lo le auaunaga muamua. O faʻafanua uma o lenei 'upega tafaʻilagi e leai se totogi, ae ina ia amata faʻaaogaina, e te le manaʻomia le lesitala. O le Croper e vave lava le gaosiga ma le faʻatauina o ata e tusa lava pe telegese le initaneti. O suiga e faatoa mafai ona vaaia pe a uma ona kiliki le ki. "Faaaoga", ma o se faʻafitauli taua tele lea o le tautua.

O faʻasaga taʻitasi i luga o le laasaga mo le faʻafefeteina o ata i lenei punaoa o loʻo taua i lalo:

  1. Alu i le 'auʻaunaga. O iina o le a musuia ai oe e sii mai le faila e amata ai. Kiliki "Faʻamaumauga"Luga i le pito i luga o le itu tauagavale.
  2. Filifili "Lolo mai le vaʻa". O le a tatalaina "Saili"lea e te manaʻomia e filifili ai se ata mo le gaioiga. E mafai ona e tosoina le ata na manaʻomia i totonu o le 'upega tafailagi o le' upega tafailagi e aunoa ma le faia o le laasaga muamua (e leaga, e le o taimi uma e galue ai). Ma le isi, e mafai ona e lafoina lau ata mai Vkontakte, nai lo lena "Lolo mai le vaʻa" kiliki "Sau mai le album Vkontakte".
  3. A maeʻa ona e filifilia le faila, kiliki le ki. "Download".
  4. Ina ia faasaʻo se ata, faʻavave "Faʻatonuga"i luga o le lisi autu. O le a faʻaalia se matāua faʻaʻamau i le mea e te manaʻomia ai le vaʻaia o le pepelu i "Aafiaga". E kiliki i luga Blur.
  5. E tatau ona aliali mai i le pito i luga o le lau. Faʻasao ina ia manino atili ai le ata pe sili atu foʻi le faʻafuaseʻi.
  6. A maeʻa i le faʻataʻitaʻia, faʻavave "File". I le lisi matūua, filifili "Faasao i le Disk".
  7. O se faamalama o le a tatalaina le mea o le a ofoina atu ai oe i le filifiliga o filifiliga. E ala i le filifilia o se tasi oi latou, e mafai ona e sii maia le iuga i se ata se tasi pe faʻamaumauga. E taua tele lenei mea pe afai na e faia ni ata.

Ua faia!

Metotia 3: Ata i luga o le initaneti

I lenei tulaga, atonu o le a mafai ona e faia se lava fetaui lelei o le talaaga o le ata i luga o le initaneti. Ae ui i lea, o le galue i sea faatonu o le a sili atu le faigata nai lo Photoshop, ona o le le lava o nisi meafaigaluega filifilia, faapea foi ma le faatonu e lolomi i luga o se Initaneti vaivai. O le mea lea, o sea punaoa e le fetaui mo le gaosiga faʻataʻitaʻiga ma tagata e faʻaogaina e aunoa ma se fesoʻotaʻiga masani.

O le auʻaunaga ua faʻaliliuina atoa i le gagana Rusia, ma faʻatusatusa i le PC version of Photoshop, o le atigilima e faigofie lava, ma faigofie ai le faʻaogaina o tagata faʻapitoa e galulue i ai. O mea uma lava e leai se totogi ma leai se resitala manaʻomia.

O faatonuga mo le faaaogaina e foliga faapenei:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faatonu. Filifili se mea pe "Auina mai ata mai le komepiuta"a le "Tatala le Faʻafanua URL".
  2. I le tulaga muamua, e tatau ona e filifili i totonu "Saili" le ata o loʻo manaʻomia, ma i le lona lua faʻapipiʻi saʻo se fesoʻotaʻiga saʻo i le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona vave faʻapipiʻi mai ata mai fesoʻotaʻiga lautele e aunoa ma le faasaoina oi latou i lau komepiuta.
  3. O le ata lafoina o le a tuʻuina atu i le tasi papa. E mafai ona maimoa uma laulau o le laiga i le itu taumatau o le mata i totonu o le vaega "Lisi". Faia se kopi o le ata ata - mo lenei mea e tatau ona e taomiina le autū autu Ctrl + j. O le mea e lelei ai, i luga o le initaneti o Photoshop, o nisi o suti mai le uluai polokalame o le galuega.
  4. I totonu "Lisi" Vaavaai ua faʻamaonia le laupepa kopi.
  5. O lenei e mafai ona e agai i luma ile galuega. I le faʻaaogaina o mea faigaluega filifilia, e tatau ona e filifilia le talaʻaga, ma tuʻuina atu na mea e te le faanatinatiina, e le faʻaaogaina. E tele lava mea faigaluega filifilia i lea mea, o lea e faigata ai ona filifilia elemene faigata masani. Afai o le talaaga e tusa ma le lanu tutusa, ona lelei lea o le mea faigaluega mo le faailogaina. "Maʻi atamai".
  6. Faʻamalamalama talaʻaga. Faʻalagolago i le meafaigaluega filifilia, o lenei faagasologa o le a tupu i auala eseese. "Maʻi atamai" filifili le aotelega o le mea faitino poʻo le tele foi pe afai o le lanu lava e tasi. O le meafaigaluega lea e taʻua "Faʻamalamalama", e mafai ai ona e faia i le tulaga o se sikuea / rectangle poʻo le lio / oval. Faatasi ai ma le fesoasoani a "Lasso" E tatau ona e tusia se mea faitino ina ia iloa ai se filifiliga. O nisi taimi e sili atu ona faigofie le filifiliina o se mea faitino, ae i lenei faʻatonuga o le a tatou vaʻavaʻai i auala e galulue ai ma le tala filifilia.
  7. A aunoa ma le aveesea o le filifiliga, kiliki i le mea "Filu"i luga o le lisi autu. Mai le lisi o le pa'ū, filifili "Gaussian Blur".
  8. Faʻamosolo le mea e faʻaalu ai le mea e faʻalavelave ai.
  9. O le talaaga o le a faanenefu, ae afai o le fesuiaiga i le va o elemene autu o le ata ma le pito i tua e sili atu ona maamaʻa, e mafai ona sulu i lalo i le meafaigaluega. Blur. Filifili lenei meafaigaluega ma faigofie ona eliina faataamilo i pito o elemene i le mea e sili atu le malosi o le suiga.
  10. O galuega maeʻa e mafai ona faʻaola e ala i le kiliki i luga "File"ona sosoo ai lea "Faasaoina".
  11. A e le tatalaina le faamalama o le faatulagaga o le a tatalaina, lea e mafai ona e faamaoti ai le igoa, faatulagaga ma le lelei.
  12. Kiliki "Ioe"a maeʻa ona tatala "Saili"lea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le faʻailoga pe ae manaʻo e teu lau galuega.

Metotia 4: AvatanPlus

O le tele o tagata Initaneti e masani i le faila i luga o le initaneti o Avatan, lea e mafai ai ona gafatia le gaosiga o ata ona o le tele o meafaigaluega ma mea e fausia. Ae ui i lea, i le tulaga masani o Avatan e leai se avanoa e faʻaaogaina ai le afaina, ae o loʻo maua i le faʻaleleia o le kopi o le faatonu.

O lenei auala o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le aafiaga e taua tele ona e mafai ona e faʻatonu lelei ona faʻaogaina, ae afai e te le galue malosi, o le suiga i le va o le ata ata ma le talaaga o le a le lelei, ma o le taunuuga matagofie atonu e le aoga.

  1. Alu i le itulau i luga ole laiga i le AvatanPlus, ona kiliki ai lea o le ki. "Faaaoga le aoga" ma filifili i le komepiuta le ata lea o le a faia ai nisi galuega.
  2. I le isi lava taimi, o le a maua i luga o le lau le download o le faila i luga o le initaneti, lea o le a vave ona faʻaaogaina le faamama ua filifilia. Ae talu ai ona o le faamama e faʻafefeteina atoa ai le ata, pe a na o le pito i tua, tatou te manaʻomia le aveeseina o le mamafa i se pulumu. Ina ia faia lenei mea, filifili le mea talafeagai i le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama.
  3. I le faʻaaogaina o se pulumu, o le ae manaʻomia le vaʻaia na vaega e le tatau ona faʻafefeteina. I le faʻaaogaina o tafaʻaiga o le pulumu, e mafai ona e fetuunai lona lapopoa, faʻapea foi ma lona maʻaleʻale ma le malosi.
  4. Ina ia faia le fesuiaiga i le va o le mea taulai ma le pito i lalo o le natura, taumafai e faʻaaoga malosi le palasi. Amata le valiina o le mea faitino.
  5. Mo se suʻesuʻega maeʻaeʻaeʻa ma le faʻaeteete o vaega taʻitasi, faʻaaoga le faʻamalologa o foliga.
  6. I le faia o se mea sese (lea e foliga mai pe a galue ma se pulumu), e mafai ona e faʻaaogaina le mea mulimuli e faʻaaoga ai se auala puupuu keyboard. Ctrl + Z, ma e mafai ona e faʻasalalau le maualuga o le faʻafefe faʻaaogaina o le faasea "Suiga".
  7. I le ausia o se taunuuga e fetaui lelei ia oe, e tatau lava ona e teuina le ata e maua mai ai - mo lenei mea, o se faamau e maua i le pito i luga o le polokalama "Faasaoina".
  8. Kiliki le kiliki i le ki. "Faaaoga".
  9. E totoe mo oe e fetuunai le uiga o le ata, pe a talafeagai ai, ona toe fai lea o le faamau o se taimi mulimuli. "Faasaoina". Ua faia, ua faasaoina le ata i le komepiuta.

Metotia 5: SoftFocus

O le auaunaga mulimuli i le initaneti mai la matou iloiloga e taua tele ona o le a mafai ai ona e faʻamalo lemu le ata i ata, ma o le faagasologa atoa o le liua o le a na o ni nai sekone.

O le faʻafitauli o le mafuaʻaga o le faanatinatiina o le talaaga e le faalagolago ia te oe, aua e leai ni tulaga i le initaneti.

  1. Alu i le itulau SoftFocus i le initaneti i lenei sootaga. Ina ia amata, kiliki le sootaga. "Faʻasologa o le tuʻuina atu o pepa faʻatumu".
  2. Kiliki le ki "Filifili File". O le faʻaaliga e faʻaalia ai Windows Explorer, lea e te manaʻomia e filifili ai se ata o le a faʻaaogaina ai le talaaga o le tala. Ina ia amataina le faagasologa kiliki i luga o le ki. "Auina atu".
  3. Faʻaaogaina ata o le a faia i ni nai taimi, mulimuli ane e lua lomiga o le ata o le a faʻaalia i luga o le mata: ao leʻi faʻaaogaina suiga ma mulimuli ane, i le faasologa. E mafai ona iloa o le ata lona lua o le tupua ua amata ona i ai se tulaga e sili atu ona le mautonu, ae i se faaopoopoga, o se manaia o le susulu o le suauu na faaaogaina iinei, lea e teuteuina ai le ata.

    Ina ia faasaoina le iuga, kiliki le ki. "Download Image". Ua faia!

O auaunaga o loʻo tuʻuina atu i lenei tusiga e le na o le pau lea o faʻamaumauga i luga o le initaneti e mafai ai e oe ona faia se mea leaga, ae o latou sili ona lauiloa, faigofie ma saogalemu.