Faʻafefea ona faʻaoga Snapchat i le Android

Skype o se tasi o sili ona lauiloa, pe a le o le tele, polokalame mo fesootaiga leo i luga o le Initaneti. I le taimi muamua, o le talosaga na mafai ai ona e talanoa naʻo se tagata na faʻapipiʻiina Skype, ae i le taimi nei, faʻaaogaina lenei tali, e mafai ona e valaʻau i soo se telefoni, fatuina se konafesi ma le tele o tagata faaaoga, lafoina se faila, talatalanoa, faasalalau mai se upega tafaʻilagi ma faʻaali lau laulau ma sili atu.

O nei foliga uma o loʻo tuʻuina atu i le faiga o se mamanu faigofie o le polokalame, lea o le a apili atu i tagata e le masani ai le PC. Skype o loʻo avanoa foi i masini komepiuta uma faʻaonaponei, o lea o le a fesoʻotaʻi oe e tusa lava pe faimalaga ma femalagaaʻi. Faitau le tusiga lenei ma o le ae iloa mea taua o lenei polokalame lauiloa: pe faʻapefea ona faʻaoga Skype i luga o se komipiuta ma komepiuta.

Tatou amata i se faʻamatalaga o le faagasologa o le lesitala - o le mea muamua lea e fai e amata ai le faʻaaogaina o le talosaga.

Faʻapefea ona resitara i Skype

O le fatuina o lau lava tala Skype o se mataupu o ni nai minute. Tau lava o le lolomiina o nai kulini ma faʻatumu nisi vaega o faʻamatalaga e uiga ia oe lava. E leai se manaʻoga e faʻamaonia meli. E ui lava e sili atu ona lelei le faʻamaonia o se tuatusi imeli moni, talu ai o le faʻamaumauga o le toe faʻaleleia o tupe o le a lafoina i ai pe afai e galo ia te oe le upu faila.

Faitau atili pe faʻapefea ona e resitalaina lau Skype.

Faʻafefea ona seti le masini faaleotele leo i Skype

O le setiina o se masini faaleotele leo i le Skype o le mea lona lua pe a maeʻa le resitalaina o se talaaga fou. E manaʻomia lou faʻalogo lelei ina ia mafai ona maua se talanoaga lelei ma isi tagata, ae aua le faʻafefe ia i latou i ni leo e leai ni leo poʻo se leo maualalo pe leotele foi.

O le masini faaleotele leo i le Skype e mafai ona faia uma e ala i le polokalama lava ia ma e ala i le leo o Windows. O le filifiliga mulimuli e mafai ona talafeagai pe afai o loʻo i ai sau mea faʻalogo mea eleelea e te fuafua e faʻaaoga e avea o se masini leo.

Pe faʻapefea ona seti lau masini faaleotele leo i Skype - faitau i inei.

E faʻapefea ona faʻaumatia savali i Skype

Faʻateʻaina se talafaasolopito o talatalanoa i le Skype e tele mafuaaga: atonu e te le manaʻo i se tasi e faitau lau faʻasalalauga pe afai e te vaʻavaʻai i se komepiuta komepiuta ma isi tagata pe faʻaaoga le Skype i le galuega.

E le gata i lea, o le tapeina o le talatalanoa tau talatalanoa e mafai ai oe ona faʻavavevave le galuega a Skype ona o le mea moni e le o mamafa lenei tala i taimi uma e te amata ai pe ulufale i le konafesi. O le saoasaoa e faapitoa le maitauina pe afai o le tusitusi e tumau mo le tele o tausaga. O faʻamatalaga auʻiliʻiliga i auala e faʻamalo ai savali tuai i le Skype e mafai ona maua iinei.

Faʻafefea ona suia le igoa o le tagata i Skype

Skype e le faatagaina oe e suia saʻo le igoa ole igoa i luga ole tulaga, ae mafai ona e faʻaaoga se tasi togafiti e sui ai le igoa ole igoa. O le a umi se taimi, ae o se taunuuga, o le ae mauaina tonu lava le talaaga tutusa (tutusa fesootaiga, faʻamatalaga patino, ma isi) sa e maua muamua, ae faʻatasi ai ma se saini fou.

E mafai ona e suia lau igoa faʻaalia - e matua faigofie lava ona fai, e le pei o le auala muamua. Faitau atili e uiga i le suia o lau Skype login iinei.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Skype i lau komepiuta

O le faʻaaogaina o le Skype o se faiga faigofie. Ua lava le download o le faila faila, faʻapipiʻi le polokalama ma fatu se tala fou. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faia muamua le amataga ma e mafai ona e amata fesoʻotaʻiga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Skype i lau komepiuta - faitau i lenei tusiga.

Faʻafefea ona faʻaleleia Skype

Skype e faʻafouina faʻafouina i taimi uma lava e faʻalauiloaina ai - e siakiina mo lomiga fou, pe a iai - o le polokalama e amataina le faʻafouga. O le mea lea, e masani lava i le faʻapipiʻiina o le lomiga aupito lata mai o lenei polokalame mo fesoʻotaʻiga leo e le tulai mai ai ni faʻafitauli.

Ae o le faʻafouina o le auto e mafai ona le atoatoa, ma, o le mea lea, o le polokalama e le faʻafouina ia lava. Pe mafai foi ona paʻu pe a taumafai e faʻalauiloa le auto. I lenei tulaga, e tatau ona e aveese ma faʻapipiʻi le lima tusi. Ina ia iloa le auala e fai ai lenei mea, tagaʻii le tusiga tutusa e uiga i le faʻafouina o Skype.

Polokalama e suia le leo i Skype

E mafai ona e faia se togafiti i au uo e le gata i le olaga moni, ae faʻapea foi i Skype. Mo se faʻataʻitaʻiga, suia lou leo ​​i se tamaitai poʻo se isi itu i se tama tane, pe afai o oe o se tamaitai o le feusuaiga lelei. E mafai ona faia lenei mea i le fesoasoani a polokalame faʻapitoa mo le suia o le leo. O se lisi o leo aupito sili ona suia suiga i Skype e mafai ona maua i lenei tusiga.

A maeʻa lau faitau o le ae iloa le auala e talanoa ai i le Skype i se leo e le masani ai.

E faʻapefea ona tape se tala Skype

O le faʻaumatiaina o se tala e tatau pe a e le toe faʻaaogaina ma e te manao e aveeseina. I lenei tulaga, e lua ni filifiliga: e mafai lava ona e tape faʻamatalaga patino i lau talaaga faʻapitoa poʻo le suia foi i mataitusi ma fuainumera mataʻitusi, pe mafai ona e talosaga mo le faʻamutaina o lau faʻamatalaga e ala i se pepa faʻapitoa. O le filifiliga lona lua e mafai ona na o le taimi lava e tasi ai lau tala i luga o le upega tafaʻilagi a Microsoft.

Faʻamatalaina o faʻamatalaga i lenei tusiga.

Faʻapefea ona tusia se talanoaga i Skype

O le pueina o se talanoaga i Skype e le mafai ona faʻaaogaina le polokalama lava ia. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻaaoga polokalama faʻapitoa e faamaumauina ai leo i lau komepiuta. Ole telefoni feaveaʻi e ono manaʻomia i le tele o tulaga.

E faapefea ona faamaumauina le leo e faʻaaoga ai le Audacity - faʻamatalaga leo ma le gafatia e pueina le leo mai se komepiuta, faitau i se mea ese.

Polokalama mo le pueina o se talanoaga i Skype

O le Skype talanoaga e mafai ona faamaumauina e le gata i Audacity, ae faapea foi ma nisi o polokalama. O nei polokalama e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi taʻavale, lea o loʻo i luga o le tele o komepiuta. Ona o le mea faʻapipiʻi vaʻaia, e mafai ona e puʻe leo mai se komepiuta.

O se lisi o polokalame sili ona lelei mo le pueina o talanoaga i le Skype e mafai ona maua iinei.

Nini natia i Skype

I le faaopoopo atu i ata masani masani e maua mai i luga o le tafaoga masani, o Skype o loʻo i ai ataata faalilolilo. Ina ia e ulufale i ai, e tatau ona e iloa la latou tulafono (faʻamatalaga tusitusia o le ataata). Faʻanofo au uo i le tuʻuina atu o se ata e le masani ai i le talanoaga.

O se lisi atoa o laufofoga natia e mafai ona maua i lenei tusiga.

Faʻafefea ona aveese se faʻafesoʻotaʻiga mai Skype

E fetaui ma afai e mafai ona e faʻaopopo se fesoʻotaiga fou i le lisi o le Skype uo, ona i ai lea o le avanoa e aveeseina ai. Ina ia aveesea se faʻafesoʻotaʻiga mai le Skype, ua lava lea e faia ai ni nai faʻataʻitaʻiga faigofie, ae o tagata e le masani ai i le polokalama e ono i ai se faafitauli i lenei faiga faigofie.

O le mea lea, matou te tuʻuina atu i lou mafaufau se faʻamatalaga laʻititi mo le aveeseina o se fesoʻotaʻiga mai Skype. Faʻatasi, e faigofie lava ona e aveesea na uo mai le lisi ma oe na e le toe talatalanoa pe e te ita.

Faʻafefea ona faʻaali lau laupepa i le tagata vaʻaia i Skype

O se mea manaia i le faaopoopoina i le mafai ona faasalalauina le vitio mai se upega tafailagi o le galuega o le fesiitaiga o ata mai le mata mata. E mafai ona faʻaaoga lenei mea e fesoasoani ai i se isi tagata. E lava le faʻaalia o mea o loʻo tutupu i luga o le komepiuta ma taulimaina le faafitauli o le a sili atu le faigofie nai lo le taumafai e faʻamatalaina le tulaga i le fesoasoani o se talanoaga poʻo ni faʻatalanoaga.

Faʻafefea ona faʻaali le laulau i lau uo i Skype - faitau i inei.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Skype i lau komepiuta

O le faʻatuina o le Skype i luga o se komepiuta e mafai i nisi taimi ona mafua ai nisi faigata. Atonu e le iloa e nisi tagata le ala e mafai ai e Skype i luga o se komepiuta. E moni lava lenei mea i tagata e faʻaogaina lenei polokalame.

Mo le faʻapipiʻiina, o le resitalaina o le talaaga ma le amataga o le talanoaga e alu malie ma vave - faitau lenei tusiga. O le laasaga i lea laasaga le faagasologa o le faʻapipiʻiina o Skype i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta, e amata i le sii mai ma faaiuina i le amataga o se talanoaga ma se uo. E aofia ai faʻamatalaga ma auala e faia ai Skype telefoni.

O nei fautuaga e tatau ona aofia ai le tele o talosaga mai le Skype. Afai ei ai sau fesili e uiga i soʻo se Skype uiga e leʻo tuʻuina i lenei tusiga - tusi i faʻamatalaga, matou te fiafia e fesoasoani ia te oe.