Lenovo A1000 smartphone firmware

O telefoni feaveaʻi mai laina laina o le Lenovo na sili ona fiafia i ai le toatele o tagata lauiloa. O se tasi o faaiuga o le paketi ua manumalo i le lauiloa ona o se tau lelei / tau o le Lenovo A1000 smartphone. O le tele o le masini, ae manaʻomia le faʻaleleia o polokalama faakomepiuta ma / poʻo le firmware i le mea na tupu i se numera o faafitauli poʻo le "faapitoa" manaoga a le tagata e ona le polokalama polokalama o le masini.

O le a tatou malamalama atili i faʻamatalaga ma fesili o le faʻatulagaga ma le faʻafouina o le firmware Lenovo A1000. E pei o le tele o isi telefoni feaveaʻi, o le masini e fesiligia e mafai ona faʻaleleia i le tele o auala. O le a tatou iloiloina ni metotia faigofie se tolu, ae e tatau ona malamalama o le sao ma le manuia o le faʻatinoga o le faʻatinoga, o le a tatau ona saunia uma le masini lava ia ma meafaigaluega talafeagai.

O tagata taʻitasi e faʻaaogaina ma lana masini e faia e ia i lona lava lamatiaga ma le lamatiaga. O le matafaioi mo soʻo se faʻafitauli e mafua mai i le faʻaaogaina o meafaigaluega ma metotia o loʻo faamatalaina i lalo e naʻo le tagata e faʻaaogaina, o le pulega o le nofoaga ma le tusitala o le tusiga e le tali atu i taunuuga le lelei o soo se togafiti.

Faʻapipiʻi avetaʻavale Lenovo A1000

O le faʻaaogaina o avetaʻavale Lenovo A1000 e tatau ona faʻatinoina muamua, aʻo leʻi faʻaogaina le masini komepiuta o le masini. E tusa lava pe e te le fuafua e faʻaaoga se PC e faʻapipiʻi ai polokalama faʻapipiʻi i luga o lau telefoni, e sili atu le faʻapipiʻi le avetaavale i le komepiuta a lē e muamua. O lenei mea o le a mafai ai e oe ona i ai i le lima se mea faigaluega sauniuni mo le toe faʻaleleia o le masini pe afai o se mea e sese pe i se mea e tupu ai se faʻalavelave, lea e le mafai ai ona amata le telefoni.

  1. Faʻamaonia le faʻamaonia o le saini o le avetaʻavale i le Windows. O lenei faiga faʻapitoa i toetoe lava o mataupu uma pe a faʻaaogaina ma le Lenovo A1000, ma o lona faʻatinoga e tatau ai, ina ia le teenaina e le Windows le avetaavale e manaʻomia e fegalegaleai ai ma se masini o loʻo i totonu o le auaunaga. Ina ia faia le taualumaga mo le le mafai ona faʻamaonia le sainia o le saini, mulimuli i sootaga o loʻo i lalo ma mulimuli i faatonuga o loʻo faʻamatala atu i totonu o tusiga.
  2. Lesona: Faʻamaonia le faʻamaonia o le saini o le taʻavale

    E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaoga le faʻamatalaga mai le tusiga:

    Faʻamatalaga auiliili: Fofoina o le faafitauli o le faamaonia o le saini numera a le avetaavale

  3. Liliu le masini ma faʻafesoʻotaʻi i le uaea USB o le komepiuta. Mo le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e faʻaaogaina se maualuga maualuga, e sili ona "faʻapitoa" mo le Lenovo Lenovo USB cable. O le faʻaogaina o le masini mo le firmware e tatau ona faʻatino i le motherboard, i.e. i se tasi o ports o loʻo i tua o le PC.
  4. Liliu le telefoni "Faʻapipiʻi USB":
    • Ina ia faia lenei mea, alu i le ala "Faʻatonu" - "E uiga i le telefoni" - "Faamatalaga o Meafaigaluega".
    • Sue se mea "Fausia le Numera" ma faʻapipiʻi i luga 5 taimi i se laina aʻo leʻi oʻo mai le savali "Na avea oe ma se faʻapupula". Toe foʻi i le lisi "Faʻatonu" ma maua le vaega o loʻo misi muamua "Mo Atinaʻe".
    • Alu i lenei vaega ma suʻe le mea "Faʻapipiʻi USB". Faʻafeagai o le tusiga "Faʻasaʻo le mode debug pe a fesoʻotaʻi i le komepiuta e ala i le USB" manaʻomia ona tusi. I le faamalama matala matala, matou te lolomiina le faamau "Lelei".

  5. Faʻatonu le avetaʻavale USB. Tikiaina i le sootaga:
  6. Tikiala le avetaavale Lenovo Lenovo A1000

    • Mo le faʻapipiʻiina, faʻapipiʻi le taunuuga o le teuina ma teu ai le faʻatonutonuga, lea e fautuaina ai le loloto o le OS faʻaaogaina. O le faʻatulagaina o se tulaga atoatoa, i totonu o fenua muamua ma mulimuli ane na oomi le ki "Lisi".
    • Pau lava le mea e mafai ona fenumiai ai se tagata e lei saunia i le taimi o le faʻapipiʻiina o taʻavale USB o matala lapataʻi popup. "Puipuiga o le Windows". I latou taʻitasi, kiliki le ki "Faʻamau".
    • A maeʻa le faʻapipiʻi, o le a faʻaalia se faamalama lea o loʻo avanoa ai se lisi o mea lelei faʻaopoopo. Faʻasalalau i le lisi ma ia mautinoa o loʻo i ai se siaki lanu meamata i tafatafa o mea taitasi, ma kiliki le ki "Fai".

  7. O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina lea o se avetaʻavale faʻapitoa "firmware" - ADB, download it by reference:
  8. Download ADB Lenovo A1000 avetaavale

    • O avetaʻavale ADB o le a faʻapipiʻiina i le lima. Aveese le telefoni, aveese ma faʻaofi le batini i tua. Tatala i luga "Pule Sili" ma faʻafesoʻotaʻi le telefoni feaveaʻi i le uaea USB o le komepiuta. Ona e manaʻomia lea e vave galue vave - mo se taimi puupuu i totonu "Pule Sili" masini faʻaalia "Vaʻaia o Gaoioiga"o loʻo faʻaalia e se faailoga o faʻamatalaga (ave le avetaʻavale). E mafai ona iai le masini ile vaega "Isi meafaigaluega" poʻo "Pusa COM ma LPT", e tatau ona e matamata lelei. I se faaopoopoga, atonu e ese le mea e tasi. "Vaʻaia o Gaoioiga" igoa - e faʻalagolago lava i le faʻaogaina o le Windows na faʻaaogaina ma pusa avetaʻavale na faʻapipiʻi muamua.
    • O le galuega a le tagata faʻaaoga i le taimi na faʻaalia mai ai le masini o le maua lea o le taimi e "puʻeina" ai ma le kiliki saʻo saʻo. I totonu o le lisi o loʻo i luga o le pop-up, o le a filifili le mea "Meatotino". Taumafai tele faigata. Afai e leʻi galue i le taimi muamua, matou te toe fai atu: matou te vaʻaia le masini mai le PC - "matou te faʻasese le batini" - matou te faʻafesoʻotaʻi i le USB - matou "puʻe" le masini "Pule Sili".
    • I le faamalama e tatala "Meatotino" alu i le tab "Avetaavale" ma tulei le faamau "Toe faafou".
    • Filifili "Suʻeina avetaʻavale i luga o lenei komepiuta".
    • Push button "Iloiloga" lata ane i le fanua "Saili mo avetaavale i le nofoaga lea:" o le matala matala, filifili le faila e maua mai le le faʻapipiʻiina o le teutusi faʻatasi ma avetaavale, ma faʻamaonia lau filifiliga i le kilikiina o le ki "Lelei". O le auala o le a suʻeina ai le faigamalaga mo le avetaavale manaomia o le a tusia i le fanua "Saili mo avetaavale". A maeʻa, kiliki le ki "Lisi".
    • O le faagasologa o le sailiga ma faʻapipiʻi le avetaavale o le a amata. I le faʻailoga lapataiga faʻapitoa, kiliki le vaega "Faʻatonu le avetaʻavale nei".
    • O le faʻamaeʻa manuia o le faʻatulagaina o faʻatulagaga o loʻo faʻaalia e le faamalama faaiu. Ua maeʻa le faʻaaogaina o avetaavale, kiliki le ki "Katia".

Lenovo A1000 firmware ways

O loo taumafai Lenovo i se auala faapitoa e "mulimuli ai" i le olaga faataamilo o masini tuusao ma aveese, pe afai e le o mea sese uma o le komipiuta na tupu i le taimi o le faaaogaina o le polokalama, ona taua ai lea - saʻo. Mo masini Android, ua faia lea i le faʻaaogaina o faʻamalamalamaga o nisi vaega o le masini polokalama a le masini, lea e masani ona auina atu i tagata taʻitoʻatasi e ala i le Initaneti ma faʻapipiʻiina i le telefoni e se faʻamatalaga Android. "Faʻafouina le Faʻamaumauga". O lenei faʻatinoga e faia e toetoe lava leai se faʻatagaina o le tagata ma le faʻasaoina o faʻamatalaga e faʻaaoga ai tagata.

O metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo (aemaise i le 2 ma le 3) e mafai ai ona e faʻafouina le Lenovo A1000 OS, ae toe vaʻavaʻa atoa vaega o le mafaufau loloto o le masini, o lona uiga o le tapeina o faʻamatalaga na i ai muamua i totonu o nei vaega. O le mea lea, ae e te leʻi faʻaaogaina elemene ma metotia o loʻo faʻamatalaina i lalo, e tatau ona e kopiina faamatalaga taua mai lau telefoni i se isi ala.

Metotia 1: Lenovo Smart Fesoasoani

Afai mo nisi mafuaaga o le faʻafouga faʻaaogaina o le polokalama Android "Faʻafouina le Faʻamaumauga" e le mafai ona faʻaaogaina, ua fautuaina e le kamupanī le faʻaaogaina o le Lenovo Smart Fesoasoani e faʻaaoga ai le masini. O le faʻaaogaina o le metotia e fesiligia ai e mafai ona taʻua o se firmware ma se lautele, ae o le metotia e talafeagai lelei mo le faʻaaogaina o mea sese matuia i totonu o le tino ma le faʻaleleia o le polokalama. E mafai ona e siiina le polokalama e faʻamatalaga, pe mai le upega tafaʻilagi aloaia a Lenovo.

Lenovo Smart Fesoasoani mai le laupepa aloaia a le Lenovo.

  1. Tikia ma faapipii le talosaga. O le faʻatulagaina e matua faʻamaonia ma e le manaʻomia se faʻamatalaga faapitoa, e tatau lava ona e taufetuli i le faʻapipiʻi ma mulimuli i ana faatonuga.
  2. Ua vave ona faʻapipiʻiina le polokalame ma afai o se siaki e seti i le faamalama mulimuli "Lafoaʻi le polokalama", ona le manaʻomia ai lea e le faʻasalalauga le tapunia o le faamalama o le installer, na o le kiliki i le faamau "Faauma". A leai, tatou te lafoaia le Lenovo Smart Fesoasoani e faʻaaoga se ala piʻopiʻo luga o le komepiuta.
  3. O le taimi nei matou te matauina ai le faamalama autu o le talosaga, ma i totonu o le talosaga le faafouina o vaega. E le o saunia le filifiliga i le tagata faʻaaoga, kiliki "Lelei", ma pe a uma ona sii mai le faʻamatalaga - "Faʻamau".
  4. A maeʻa ona toe faʻafouina le polokalama o le polokalama, e faʻafouina ia plugins. O mea uma lava e matua faigofie lava iinei - tatou te taomi i le polo "Lelei" ma "Faʻamau" i matapiʻa taʻitasi taʻitasi seia oʻo i le savali "Faʻafouina le Manuia!".
  5. I le mea mulimuli, ua maeʻa taualumaga sauniuni ma e mafai ona e alu e faʻafesoʻotaʻi le masini e manaʻomia ai le faʻafouina. Filifili se tab "Update ROM" ma faʻafesoʻotaʻi A1000 faʻatasi ai ma le USB debugging e mafai ona fesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaʻiga PC talafeagai. O le polokalama o le a amata ona fuafua le faʻataʻitaʻiga o le telefoni ma isi faʻamatalaga, ma iu ai ina faʻaalia se fenumeli o faʻamatalaga e aofia ai se faʻamatalaga e uiga i le maua o le faʻafouga, ioe, pe a iai i le mea moni. Toto "Update ROM",

    Matou te matauina le faailoiloga a le firmware download, ona faʻatali seia maeʻa le faʻamaeʻaina o le faʻalauiloa.

    A maeʻa ona sii mai le faila faʻamaumauga, o le telefoni e toe faʻaleleia ma faʻatino galuega faʻatino na o ia lava. O le faʻataʻitaʻiga e umi se taimi, e aoga le onosaʻi ma faʻatali mo le sau i le faafouga o le Android.

  6. Afai e leʻi toe faʻafouina le A1000 mo se taimi umi, o le laasaga muamua e tatau ona faaluaina i le tele o taimi - o la latou numera e fetaui ma le numera o faʻamatalaga na tuʻuina mai talu mai le tuʻufaʻatasia o le polokalama faakomepiuta ua faʻapipiʻiina i luga o le telefoni. O le faʻatinoga e mafai ona mafaufauina ua maea ona maeʻa ona tuʻuina atu lipoti Lenovo Smart o loʻo faʻatūina i luga o le telefoni.

Metotia 2: Faʻafoʻisia

O le faʻaaogaina o le firmware mai le Toe Faʻaleleia e le manaomia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega faapitoa ma e oʻo lava ile PC, sei vagana ai kopi o faila talafeagai. O lenei metotia o se tasi lea o mea sili ona taatele, ona o lona faigofie faigofie ma maualuga lona lelei. O le faʻaaogaina o lenei metotia e mafai ona fautuaina e faʻamalosia le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga, faʻapea foʻi i mataupu pe a le mafai e le telefoni ona faʻanofo i totonu o le polokalama mo soʻo se mafuaʻaga, ma toe faʻafoʻisia le tautua o telefoni feaveaʻi.

Faʻasolo le firmware mo le fesoʻotaʻiga toe faʻaleleia:

Faʻamau faʻamalositete mo le faʻaogaina o le smartphone A1000

  1. Mauaina faila * .zip IA LE FAʻAMASALA! E naʻo le tatau ona faʻailogaina i update.zip ma kopi i le aʻa o le kata manatua. Matou te tuʻuina atu le card microSD i le faila zip i le telefoni. Matou te o atu i le toe faaleleia.
  2. Ina ia faia lenei mea, i luga o le fetuunaiga o le telefoni, matou te patipati tasi i le taimi nei "Tusi-" ma "Meaai". Ma, i le na o ni nai sekone, matou te lolomiina se isi faamau. "Volume +", e aunoa ma le faʻatuina atu o le lua tausaga muamua, ma umia uma ki e tolu seia oʻo mai le Faʻamatalaga Faʻasologa.

  3. Aʻo leʻi faia soʻo se gaioiga i le masini komepiuta, e sili ona fautuaina e faia se faamamaina atoa o le atamai mai faʻamatalaga faʻamatalaga ma isi faʻamatalaga le talafeagai. O lenei mea o le a aveesea ai uma faila na faia e lē e ona le Lenovo A1000 mai le mafaufau i totonu o le telefoni, o lea aua neʻi galo le tausia o faʻamaumauga taua i le taimi muamua.
    Filifili se mea "solo faamaumauga / toe fausiaina fale"e ala i le faʻatautaia e ala i le faʻaleleia e faʻaaoga ai ki "Volume +" ma "Tusi-"faʻamaonia le filifiliga e ala i le faʻaulu "Enable". Ma, i le auala lava e tasi, faasino "Ioe - tape uma faʻamatalaga o tagata", ma matamata i foliga vaaia o faʻamaumauga, e faʻaalia ai le faʻatinoga o faʻatonuga. I le maeʻa ai o le taualumaga, o le a faʻaalia se suiga i le laupepa autu o le toe faʻaleleia.
  4. A maeʻa ona fufulu le polokalama, e mafai ona e alu e faʻapipiʻi le firmware. Filifili se mea "faʻafouina mai le teuina i fafo"faʻamaonia ma filifili le mea "Update.zip". Pe a uma ona kiliki le ki "Meaai" I le avea ai o se faʻamaoniga o le sauniuni e amata le firmware, o le a amataina le faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻi ai lea o le masini software.

    O le faʻataʻitaʻiga e umi se taimi, ae e tatau ona e faʻatali seʻi maeʻa. E leai se tulaga e tatau ona faʻavevesi le faʻapipiʻi!

  5. A maeʻa le savali "Faʻatonu mai le sdcard maeʻa."filifili se mea "toe faʻafouina nei". A maeʻa le toe faʻafouina ma se faagasologa umi o le amataina, matou te maeʻa i se faʻafouina ma mama, e pei o le telefoni feaveaʻi mo le taimi muamua.

Metotia 3: ResearchDownload

Lenovo A1000 firmware, e faʻaaoga ai le ResearchDownload utility e manatu i ai o le auala sili ona taua. O le masini komepiuta e fesiligia, e ui lava i lona faigofie faigofie, o se meafaigaluega malosi tele ma e tatau ona faʻaaoga ma se lapataiga. O lenei metotia e mafai ona fautuaina i latou na ua uma ona taumafai e moli le telefoni i le faaaogaina o isi metotia, faʻapea foi i le tulaga o faafitauli ogaoga o le komepiuta ma le masini.

Ina ia galue, e te manaʻomia le faila faila ma le ResearchDownload polokalama lava ia. Tikiala le mea e tatau ai i luga o sootaga o loʻo i lalo ma tuʻu i ni fasi pepa.

Download ResearchDownload firmware mo Lenovo A1000

Lenovo A1000 Firmware

  1. I le faagasologa o le faʻatinoga, e manaʻomia le faʻateʻaina o polokalama faakomepiuta. O le a tatou le faʻamalamalamaina i lenei tulaga auiliili; o le faʻaleagaina o polokalame aloaʻia a tagata popoto e faʻamatala auʻiliʻili i tusiga:
  2. Aveese le Avast Antivirus

    E faʻafefea ona faʻagata Kaspersky Anti-Virus mo sina taimi

    E faʻafefea ona faʻamalo le antivirus Avira mo sina taimi

  3. Faʻapipiʻi masini USB ma ADB, pe afai e leʻi faʻapipiʻi muamua (e pei ona faʻamatalaina i luga).
  4. Faʻasalaga le polokalama ResearchDownload. O le talosaga e le manaʻomia ai le faʻapipiʻiina, faʻalauiloaina, alu i le pusa faʻatasi ma le polokalama ma faalua ona kiliki i le faila ResearchDownload.exe.
  5. I luma atu oi tatou o le faamalama autu autu o le polokalama. I le pito i luga o le tulimanu o loʻo i ai se ki ma se atigipusa - "Paʻu Paʻu". I le faʻaaogaina o lenei ki, ua filifilia ai le faila faila, lea o le a mulimuli ane faʻapipiʻiina i le telefoni, matou te lolomiina.
  6. I le faamalama e tatala Faʻafoe alu i le ala o le nofoaga o faila faila ma filifili le faila i le faʻaopoopoga * .pac. Push button "Tatala".
  7. O le faagasologa o le le tatalaina o le firmware e amata, ua faailoa mai i le faatumuina o le tulaga o le alualu i luma o loo i lalo ifo o le faamalama. E tatau ona e faatali laitiiti.
  8. I le maeʻa manuia o le le tatalaina o le fale na fai mai ai le faʻamatalaga - le igoa o le firmware ma le faʻamaumauga, o loʻo i le pito i luga o le faamalama, i le taumatau o le kulini. O le sauniuni o le polokalame mo le faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina ai le tagata o loʻo faʻaalia e "Sauni" i le pito i lalo.
  9. Ia mautinoa le atamai e le fesootai i le komepiuta ma taomi le faamau "Amata le Taliaina".
  10. Ave ese le A1000, faʻasese le puʻa, taofi i lalo le faamau "Volume +" ma uu, faafesootai le atamai i le port USB.
  11. E amata le faiga o le firmware, e pei ona faʻaalia e le tusiga "Faʻalogoina ..." i le fanua "Tulaga"faapea foi ma se tulaga alualu i luma. O le faʻamalositino taualumaga e tusa ma le 10-15 minute.
  12. E leai se tulaga e le mafai ona faalavelaveina le faagasologa o le siiina mai o polokalama i lau telefoni! E tusa lava pe foliga mai o le polokalama ua faʻamaʻa, aua nei faʻasese A1000 mai le uaea USB ma aua nei faʻafaogiina soʻo luga o le komepiuta!

  13. O le faʻamaeʻaina o le faʻatinoga ua faʻaalia e le tulaga "Faauma" i le tulaga talafeagai, faʻapea foʻi ma le tusiga i le lanu meamata: "Pasi" i le fanua "Alualu i luma".
  14. Push button "Taofi le Saulaina" ma tapuni le polokalama.
  15. Aveese le masini mai le USB, "faʻasese" le pati ma amata le smartphone i le ki o le mana. O le faʻaaliga muamua o le Lenovo A1000 ina ua uma le manipulations o loʻo i luga o se taimi umi, e tatau ona e onosaʻi ma faatali mo le Android e ave. I le tulaga o le manuia o le firmware, matou te maua se telefoni i le "fafo mai le pusa" setete, e le itiiti ifo i le polokalama.

Faaiuga

O le mea lea, o le firmware saogalemu ma mataalia o le atamai o le Lenovo A1000 e mafai ona faʻatinoina e le sili ona le saunia le faʻaaogaina o le masini. E na o le taua lava le faia o mea uma ma le mafaufau lelei ma manino mulimuli i laasaga o faatonuga, aua nei faanatinati ma aua le faia ni mea leaga i le taimi o le taualumaga.