Falco Graph Builder 2.5


RCF EnCoder / DeCoder o se polokalama e mafai ona faʻaigoa faila, directories, text and send messages secure.

Faʻasalaga mataupu

Faʻamaufaʻailogaina faʻamatalaga e faʻaaoga ai ki na fatuina i le polokalama. Mo se ki, e mafai ona e filifilia le uumi, faapea foi le numera o decrylations, pe a maeʻa ona le toe toaga. O lenei mea e mafai ai ona faia faila faʻamaufaʻailoga se tasi-taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, o upusii ma faʻaupuga le tumau, ma isi.

Mo le puipuiga, e mafai ona e filifilia uma ia pepa taʻitasi ma tusi uma.

A maeʻa le faʻamalamalamaga, o le archive compressed e fatuina i le PCP faʻaopoopoga. O le tikeri o le faʻalavelave e faalagolago i tulaga ma mea e aofia ai, mo se faʻataʻitaʻiga, mo faila ma faila faila, e oʻo atu i le 25%.

Faʻasalaga savali

O le polokalama e mafai ai e oe ona fatuina savali ma auina atu e avea ma fale teu oloa i isi tagata faaaoga.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga

RCF EnCoder / DeCoder e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi tusitusiga mai le kilipaina poʻo faila i le lotoifale. E mafai ona e tofia soʻo se igoa ma faʻaopoopoga i le faila fai.

A e tatalaina se faila faʻailoina e aunoa ma le faʻaaogaina o le polokalama, o le a vaʻai le tagata faʻaaoga i le "abracadabra" e le mafaamatalaina o numera ma tusi.

A maeʻa le decryption, o le tusitusiga e masani lava.

Mama

  • Faʻasalaga o feʻau ma tusitusiga;
  • Fausia au lava ki;
  • Le polokalame e saoloto;
  • E le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le komipiuta.

Faʻafitauli

  • E leai se gagana Rusia;
  • O le faamalama o le talosaga e "faapipii" i le ogatotonu o le lau, lea e le mafai ai ona siitia, ma e matua le talafeagai lava.
  • RCF EnCoder / DeCoder o se polokalama faʻapitoa ma faigofie mo le faʻailogaina o faʻamatalaga i luga o se komepiuta. O loʻo aofia ai i le galuega o lona lava algorithm mo le fatuina o ki e toetoe lava o le umi, ma le faʻamalamalamaga o mea o loʻo i totonu o tusitusiga o loʻo faia ai lenei fofo sili ona manaia mo i latou o loʻo faʻalagolago i le le faalauaiteleina o fetusiaiga.

    Polokalama e faʻapipiʻi ai faila ma faila PGP Papamaa Faiga faila Crypt4free

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    RCF EnCoder / DeCoder o se polokalama laʻititi ma le galuega o le faʻasologaina o faila ma faila ma faʻamaumauga tusitusia. Faʻaaoga i lana lava algorithm.
    Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: RCF
    Tau: Faʻatau
    Toa: 1 MB
    Gagana: Igilisi
    Version: 2.0