Faʻafefea ona teu se ata PDF i Archicad


Puipuiga o faʻamatalaga ma faʻamaumauga a le tagata lava ia poʻo faʻasinomaga e taua mo tagata taʻutaʻua uma o le Initaneti. E matua le atamai lava le liliu o lau laina eletise i se auala savali ma avanoa saoloto mo soʻo se tagata fai saofaga o loʻo i totonu o le inisiua o se faʻamaoniga o le Wi-Fi (ioe, sei vagana ai faʻalapotopotoga lautele i nofoaga faʻatau ma tutusa). O le mea lea, ina ia mafai ona vavae ese malo e le o manaomia, o le tele o tagata e pulea tagata e setiina se upega tafailagi ia i latou, tuu atu le aia tatau e ulufale ai i le fesootaiga i le lotoifale. Ma, e moni, e mafai ona iai se tulaga pe a galo le upu faʻailoga, suia pe leiloa. O le a le mea e fai i lena taimi? E faʻapefea ona toe faʻafaʻoto le palakalafa i luga o le uila?

Tatou toefaʻafaʻiina le uputatala i luga o se uila

O lea la, e tatau ona e toe manaʻomia le toe faʻaleleia o lau upega tafaila i luga o lau telefoni. Mo se faʻataʻitaʻiga, na e filifili e tatala mo oe mo se taimi le tumau lau 'upega tafailagi mo tagata uma e faʻafeiloaʻi pe faʻagaloina le tulafono. Ia manatua e faaopoopo atu i le Wi-Fi fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, o le router o loʻo i ai se faʻatagaga mo le ulufale atu i le fesoʻotaʻiga telefoni feaveaʻi ma o lenei initaneti ma le codeword e mafai foi ona toe faʻafoʻisia i tau faʻagata. Faʻalagolago i le maua o le avanoa faaletino o le uila ma le mafai ona ulufale atu i le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa, o le faasologa oa tatou gaoioiga o le a eseese. Na matou aveina meafaigaluega TP-Link e fai ma faʻataʻitaʻiga.

Metotia 1: Fafo le Puipuiga

O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona vave e aveesea ai se upu faʻamalo mai lau telefoni, o le taofia lea o puipuiga i totonu o le saogalemu o le router. E mafai ona fai lenei mea i le 'upega tafaʻilagi o le masini fesoʻotaʻiga e ala i le faia o fesuiaiga talafeagai o suiga.

  1. I luga o soʻo se komepiuta poʻo se mea komepiuta e fesoʻotaʻi atu i le uila e ala i le uila RJ-45 poʻo Via Wi-Fi, tatala se upega tafaʻilagi. I le tuatusi o le tuatusi, kiliki le tuatusi IP o lau telefoni. Afai e te leʻi suia i le faagasologa o le seti ma le faʻatinoga, ona le mafai lea ona masani ona fai192.168.0.1poʻo192.168.1.1, o nisi taimi o loʻo i ai isi faʻamaumauga o le masini komepiuta. Faasolo le ki Ulufale.
  2. O le faʻamatalaga faʻamaonia o le tagata e faʻaalia. Ulufale i le igoa o le tagata e faaaoga ai ma le upu faʻamaonia e maua ai le faʻatulagaina, e tusa ai ma le fale gaosi oloa, e foliga tutusa:pule. Kiliki le ki "Lelei".
  3. I le tatalaina o le 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi, muamua lava, alu i tulaga maualuga o le alalaupapa i le kilikiina i le kata taumatau i luga o le mea "Faʻatonu Autu".
  4. I le koluma agavale, filifili le laina "Ala Lelei".
  5. I le suʻega pa'ū tatou te maua le vaega "Faʻasalalauga Lelei". O iinei o le a tatou maua ai mea uma tatou te manaʻomia.
  6. I luga o le isi lisi, kiliki paʻu i luga o le koluma "Puipuiga" ma i le lisi e aliali, filifili le tulaga "Leai se puipuiga". I le taimi nei, e mafai ona e ulu atu i lau 'upega tafailagi, e aunoa ma se faʻamaoni. Faasaoina suiga. Ua faia!
  7. I soo se taimi, e mafai foʻi ona e puipuia le puipuia o lau fesoʻotaiga mai avanoa e le faʻatagaina ma seti ai se upu faʻamalosi malosi.

Metotia 2: Toe faʻaopoopo le faʻasologa i le fale gaosi oloa

O lenei metotia e sili atu le faʻamalositino ma e le gata ina faʻamaonia ai le faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga i le 'upega tafailagi, ae o le saini ma le upu code e ulufale i le faʻatulagaina o le alalaupapa. Ma i le taimi lava e tasi, o tulaga uma na e suia ai le uila. Faʻalogo lelei i lenei mea! A maeʻa ona toe foʻi mai, o le a toe foʻi mai le uila i le faʻatautaiga muamua ua faʻapipiʻiina i le fale gaosiga, ma e maua ai le avanoa e le faʻaaogaina i le Wi-Fi i le tufatufaina o le masini komepiuta. O lona uiga, o le tuatusi tuai o le a toe faatulaga. E mafai ona e toe foʻi i tua i le faʻaoga fale e faʻaaoga ai le ki i le pito i tua o le uila poʻo le faʻaogaina i luga o le initaneti o le uila. O faʻamatalaga auʻiliʻiliga i le auala e toe faʻaleleia lelei ai le faʻaogaina o meafaigaluega i fesoʻotaʻiga i tulaga tau faʻagata, faitau le lisi o loʻo taua i lalo. O le algorithm o gaioiga o le a tutusa e tusa lava pe o le a le ituaiga ma le ata o le uila.

Faʻamatalaga: Toe faʻafouina le taʻavale TP-Link

E tauaofai. E mafai ona e toe folasia le upu faila i le alalaupapa i le faia o taga faigofie. E mafai ona e faʻaogaina ma le saogalemu lenei mea pe afai e te manaʻo e tatala lau 'upega tafailagi pe faʻagaloina le upu code. Ma taumafai e tausi le saogalemu o lau lava initaneti. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese ai i le tele o faafitauli le tatau.

Vaʻai foi: O le upu Password e sui i le telefoni TP-Link