Faʻaliliuina tupe mai WebMoney i WebMoney

Ona o le mea moni e faapea o faʻasalalauga faʻasalalauga i luga o Pisinisi o loʻo teuina mo se taimi faatapulaʻa, atonu e talafeagai le faʻapipiʻiina. I le gasologa o lenei tusi lesona, o le a matou talanoa e uiga i metotia e foia ai lenei faafitauli.

Faʻafeiloaʻi ata mai le Periscope i le PC

Naʻo na faasalalauga na faʻasaoina e le tusitala ma o loʻo avanoa lautele e mafai ona sii mai le Pasefika. E le gata i lea, o le Initaneti e tatau ona saoasaoa, aua o faila e tele lava ina mafai ona sili atu ma le 10 GB.

Metotia 1: Naperiskope

O le auala aupito sili ona faigofie o le siiina o faasalalauga mai Periscope o le faʻaaogaina lea o se 'upega tafaʻilagi faapitoa e tuʻuina atu meafaigaluega mo le siiina o vitio. Faʻafetai i lenei mea faigaluega, e mafai ona e faʻaopopoina i lau PC soʻo se faʻaaliga faasalalauga faʻaogaina.

Alu i le nofoaga faʻapitoa Naperiscope

Faʻamaliega atoa

Ina ia maua ni nai faasalalauga laiti e sili ona lelei le faʻaaogaina o meafaigaluega autu.

  1. E ala i soʻo se 'upega tafaʻilagi, tatala le faʻailoaina o le tagata e manaʻo i ai i le Pasefika ma filifili se tasi o faʻasalalauga ua uma ona maeʻa.
  2. E te le manaʻomia le taina o le vitio, na o le filifili mea o loʻo i le pusa o le tuatusi ma faʻasalaga le kulupu autu "Ctrl + C". E le gata i lea, o le URL e mafai ona kopiina e ala i le lisi autu.

    O le fesoʻotaʻiga lava ia e tatau ona faʻatusa ma le mea na tuʻuina atu e i tatou:

    //www.periscope.tv/layner_radio/1gqxvXAgLnpGB

  3. E aunoa ma le tapunia o le faamalama faasalalauga, i luga o se lisi fou, tatala le itulau o le fale Naperiscope service.
  4. Faʻasani-saʻo i luga o le laufanua i le ogatotonu o le itulau ma filifili Pasili poʻo le faʻaaogaina o le pikiapu kesi "Ctrl + V".
  5. I le itu taumatau o le fanua e tasi, kiliki le ki ma le faʻamau "Download".
  6. A maeʻa lena mea, e tatalaina se faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga faʻasaʻo e teu ai le faila i le PC. Filifili le tusi e manaʻomia ma kiliki "Faasaoina".

Afai e te fetaiaʻi ma mea sese ao e taumafai e sii mai, taumafai e sau le vai i se taimi mulimuli ane. E mafai foi ona fesoasoani e faʻafouina le itulau o le tautua ma le vitio i le Pasefika.

Totogi vaega

O le faʻasalalau o faʻasalalauga tetele e matua faigata lava ona o la latou tele lapopoa. Ae maise lava i lenei tulaga, e mafai ona e suʻeina i vaega faʻaputu.

Manatua: I le taimi nei, o loʻo i ai pea i le suega o le beta ma o lea e mafai ai ona tutupu nisi mea sese i le faagasologa o le download.

  1. Ina ia sii mai, e tatau ona e alu i le auala o le Periscope user ma kopi le sootaga i le faamaumauga na faasaoina e ia.
  2. I luga o le itulau a le Naperiscope service page, kiliki "O laʻu faʻasalalauga e telē tele".
  3. Faʻasinomia le URL na faʻasolo muamua i totonu o le atigipusa ma kiliki "Siaki".
  4. I le faaiuga o le suʻega vitio, o le 'upega tafaʻilagi o le a maua ai faʻamatalaga faavae e uiga i le umi ma le numera o fasi pepa. Kiliki se tasi o kulini. "Download"e sii mai vaega taitasi o le faasalalauga.

    O le faʻamaumauga e faʻapolopoloina i le faatulagaga TS.

    O le umi ma sili atu le faʻasalalauga e te manaʻo ai, o le tele o auaunaga o le a vaevaeina i le televise i le tele o vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, na vaevaeina se auaunaga i le silia i le 5040 minute i le 95 vaega.

Faafetai i le punaoa, e mafai foi ona e auina atu faasalalauga patino. Ae peitai, e na o le taimi nei e maua ai pe a maeʻa le resitalaina i luga o le 'upega tafaʻilagi ma na o tagata e ona vitio.

Metotia 2: Pule o le Initaneti

O le polokalama o le Internet Download Manager e mafai ai ona e vave siiina ni faila mai le Initaneti i ni vaitafe e faʻaaoga ai se faʻaopoopoga faapitoa e lagolagoina e soʻo se masini. E aofia ai le polokalama faʻapitoa e mafai ona faʻasaʻoina ma sau ai faasalalauga faʻapolopolo mai Periscope.

Tikiake le Internet Download Manager

  1. A maeʻa ona iloiloina le toe iloiloga o lenei polokalama, saulaina ma faʻapipiʻi i lau komepiuta. E le gata i lea, ia mautinoa e toe amataina lau 'upega tafaʻilagi ma, pe a manaʻomia, faʻamaonia le faʻapipiʻiina o faʻatasi.
  2. Tatala le alalaupapa o le tagata e te fiafia iai i luga o le Periscope ma filifili le faʻasalalauga e te manaʻo e sii i lau komepiuta. I lenei tulaga, e le afaina le umi, talu ai o vaega uma o le vitio o le a sii mai i le taimi e tasi.
  3. Taʻalo le faasalalauga pe a fai e le tupu fua.
  4. A maeʻa lena, e tatau ona i ai le faamau i luga o le lau. "Download lenei vitio" poʻo "Talia le vitio mai lenei itulau". Kiliki ina ia amataina le faagasologa o le download.
  5. I le faamalama "Download File File" E mafai ona e suia le lisi o le lisi pe faʻatuai le download. Le download kiliki "Amata le downloadina".

    E vave vave ona faʻapipiʻiina e le polokalama.

  6. E ala i le faamalama "Talia atoatoa" e mafai ona e taina le vitio i le kiliki "Tatala".

I le taimi nei, o le faagasologa o le siiina o le vitio mai le Pisciscasi i se komepiuta e mafai ona mafaufau atoatoa. Mo le failaina o le faila e te manaʻomia se tagata faʻasalalauga ma le lagolago mo le faʻatulagaga TS.

Vaʻai foi: Taʻaloga mo le matamata i ata vitio ile PC

Faaiuga

Ona o le natura o le fesuiaiga, pe a taina faila i le TS, o loʻo i ai ni faʻatautau pe leai ni ata. O le tele lava o le faʻaaliga tutusa i mataupu o taofi ma toe foʻi mai le vitio.