Google ua atiaeina se tulaga o le komepiuta o lana avefeau.

O le taimi nei o se tasi o avefeau masani masani i le lalolagi o WhatsApp. Ae ui i lea, o lona taʻutaʻua atonu o le a le mautonu tele mo ni mafuaaga. O se tasi oi latou o Google ua atiaʻe se faʻamatalaga o le laupepa o lana avefeau ma faʻauluina mo le faʻaaoga lautele.

O le anotusi

  • Faifeau fou tuai
  • WhatsApp Killer
  • Fegalegaleaiga ma whatsapp

Faifeau fou tuai

O le tele o tagata Initaneti ua leva ona latou fesoʻotaʻi faʻatasi e ala i le faʻaaogaina o le Google company Google, lea e taʻua o le Google Messages. Talu ai nei lava, na amata ai ona iloa e le faʻalapotopotoga le faʻaleleia ma avea o se faʻalapotopotoga fou mo fesoʻotaʻiga e taʻua o Android Chat.

-

O lenei avefeau o le a maua uma le lelei o WhatsApp ma Viber, ae o lea e mafai ai ona e auina atu faila ma fesoʻotai atu e ala i fesoʻotaʻiga leo, ma faia isi gaioiga e faitau afe tagata e faʻaaoga i aso uma i se tulaga tumau.

WhatsApp Killer

I le aso 18 o Iuni, 2018, na faʻalauiloa ai e le kamupani se mea fou i faʻamatalaga Android, ona o le igoa o le "fasioti tagata." E mafai ai e tagata taʻitasi ona faʻaaogaina faʻamatalaga mai le faʻamatalaga saʻo i luga o le lau o lana komepiuta.

Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona tatala se itulau faapitoa i se QR code i soʻo se suʻesuʻega talafeagai ile PC. A maeʻa lena mea, e tatau ona e aumaia se telefoni i le kiliva e fuli ma ave se ata. Afai e le mafai ona e faia lenei mea, faʻafou le tusi talosaga i luga o lau telefoni i le pito lata mai ma toe fai le taotoga. Afai e te le mauaina i luga o lau telefoni, faʻapipiʻi i le Google Play.

-

Afai e lelei mea uma, o savali uma na e auina mai lau telefoni o le a aliali mai i luga o le mata. O sea galuega o le a faigofie tele mo i latou e masani ona auina atu se tele o faʻamatalaga.

I totonu o nai masina, ua fuafua e Google le faafouina o le talosaga sei vagana ua faʻasaʻoina se avefeʻau faʻatautaia atoa ma faʻaaogaina uma.

-

Fegalegaleaiga ma whatsapp

E le mafai ona e mautinoa pe o le avefeau fou o le a faʻamalosia le telefoni lauiloa o WhatsApp mai le maketi. I le taimi nei, o loʻo ia te ia ana toso. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai ni masini faʻapipiʻiina i le polokalame mo le faʻaliliuina o faʻamatalaga. O lona uiga o faʻamatalaga faʻamaonia tagata uma o le a teuina i luga o faʻamatalaga tatalaina a le kamupani ma e mafai ona faʻafeiloaʻi atu i pulega pe a manaʻomia. E le gata i lea, o le auʻaunaga i soʻo se taimi e mafai ona faʻatūina tau mo le faʻaliliuina o faʻamatalaga, ma faʻaaoga le avefeau o le a le aoga.

Google Play o loʻo taumafai malosi e faʻaleleia la matou 'auʻaunaga telefoni mai se mamao. Ae afai e manumalo o ia i luga o le pueina o WhatsApp i lenei mea, o le a matou iloa i ni nai masina.