O tagata Gmail e mafai ona faitau e tagata ese.

Google faʻamoemoe e mumusu e otometi le faʻasalalau o faʻamatalaga a tagata faʻaogaina le Gmail auaunaga, ae le fuafua e faʻasaina le avanoa i ai e kamupani faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, na i ai e le gata o poloketi polokalama, ae e mafai foi e tagata atiae masani ona matamata i isi tusi.

O le avanoa e faitau ai tusitusi a tagata Gmail e faʻaaogaina e fafo atu na aʻoaʻoina e le autusitala o The Wall Street Journal. Sui o le Edison Software and Return Path Kamupani na latou faʻamatalaina le lolomiina oa latou tagata faigaluega i le fia selau afe o imeli ma faʻaaogaina mo le aʻoaʻoina o masini. Na foliga mai o Google o loʻo mafai ona faitau faʻamatalaga i tagata faʻapipiʻi i kamupanī o loʻo atinaʻe faʻaopoopoga faʻalakalame mo Gmail. I le taimi lava e tasi, e leai se soliga aloaia o le agatapuia, talu ai ona o le faatagaga e faitau le fesoʻotaʻiga o loʻo i totonu o le maliega a le tagata faʻapipiʻi

Ina ia iloa po o fea talosaga e maua ai au imeli Gmail, faʻamolemole asiasi i le myaccount.google.com. O loʻo tuʻuina atu faʻamatalaga talafeagai i le vaega saogalemu ma le faʻaogaina.