Auala e sii ai se masini komepiuta Windows mo le leai o se totogi

Afai e te manaʻo e sii se masini komepiuta Windows 7, 8 poʻo Windows 10, ona tuʻuina atu lea e Microsoft se avanoa sili ona lelei e faia ai. Mo tagata uma, o masini mataʻituina e aunoa ma se kopi o le OS e amata mai i le Windows 7 ua tuʻuina atu (faʻafou 2016: sa i ai le XP ma Vista talu ai nei, ae na aveesea).

Afai e te le iloa pe o le a le masini feaveaʻi, ona mafai lea ona faʻamatalaina puupuu e pei o le faataitaiina o se komepiuta moni ma lana lava masini komepiuta i totonu o lau OS autu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e amataina se komepiuta komepiuta i le Windows 10 i se faamalama faigofie i le Windows 7, e pei o se polokalama masani, e aunoa ma le toe faʻaleleia o se mea. O se auala lelei e faʻataʻitaʻi ai ituaiga eseese o faiga, faʻataʻitaʻiga ma i latou, e aunoa ma le fefe e faoa se mea. Vaʻai faʻataʻitaʻiga Hyper-V Virtual Machine i le Windows 10, VirtualBox Virtual Machines for Beginners.

Faʻamatalaga 2016: ua faʻasaʻo le tusiga, talu ai ua mou atu masini mataʻitusi mo faʻamatalaga tuai o Windows mai le 'upega tafaʻilagi, ua suia le atinaʻe, ma le tuatusi o le tuatusi (muamua - Modern.ie). Faʻaopoopo se otootoga faʻatulagaina vave mo Hyper-V.

Lolomiina se masini komepiuta maeʻa

Faʻaaliga: i le pito o le tusiga o loʻo i ai se vitio i le auala e sii mai ai ma faʻatautaia se masini masini i Windows, atonu e sili atu ona faigofie mo oe e ave faʻamatalaga i lenei faatulagaga (peitai, i le tusitusiga o loʻo i ai nei o loʻo i ai faʻamatalaga faaopoopo e le oi totonu o le vitio ma o le a aoga pe a filifili e faʻapipiʻi masini masini i le fale).

O masini komepiuta Windows sauniuni e mafai ona sii mai mo le saoloto mai http://developer.microsoft.com/ru-ru/microsoft-edge/tools/vms/, na saunia faapitoa e Microsoft ina ia mafai e tagata atiaeina ona suʻe ituaiga eseese o Internet Explorer i ituaiga eseese o Windows (ma faʻatasi ai ma le tuʻuina atu o le Windows 10 - ma mo le suʻega o le Microsoft Edge browser). Ae ui i lea, e leai se mea e taofia ai le faʻaaogaina mo isi faʻamoemoega. E le gata ina i ai avanoa e fai ai faʻataʻitaʻiga a Windows i luga o Mac OS X poʻo Linux.

Ina ia sii mai, filifili i luga o le itulau autu "Malosiaga Matagofie", ona filifili lea o le filifiliga e te fuafua e faʻaaoga. I le taimi o lenei tusiga, masini mataʻitusi faʻapipiʻi ma faiga faʻaaogā nei:

  • Windows 10 Faʻamatalaga Faʻatekinolosi (fausia fou)
  • Windows 10
  • Windows 8.1
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Visa Windows
  • Windows xp
 

Afai e te le fuafua e faʻaaogaina mo le suʻeina o Internet Explorer, ona ou le manatu e aoga le filifili po o le fea o faʻamaumauga o le 'initaneti e faʻapipiʻi.

Hyper-V, Pusa Faʻatonu, Vagrant ma VMWare o loʻo avanoa e fai ma faʻavae mo masini masini. O le a ou faʻaali atu le faagasologa atoa mo le Pusa Faʻatusi, lea, i loʻu manatu, o le vave, sili ona aoga ma faigofie (ma e malamalama lelei mo le tagata faʻapitoa). E le gata i lea, e le saoloto le Pusa Faʻatusi. Faʻamatala puupuu foi e uiga i le faʻapipiʻiina o se masini feaveaʻi i Hyper-V.

Filifili, ona sau lea i le tasi le faila zip i se masini feaveaʻi, poʻo se faʻamaumauga e aofia ai le tele o voluma (mo se masini komepiuta Windows 10, o le tele e 4.4 GB). A maeʻa ona e siiina le faila, faʻapipiʻi i soʻo se mea e teu ai fale poʻo mea na fausia i totonu o le Windows (e iloa foi e le OS le ala e galue ai faʻatasi ma fale archives ZIP).

O le a manaʻomia foi le tikiake ma faʻapipiʻi le faʻamalosia o faʻamalosiaga e amata ai le masini masini, i loʻu tulaga, VirtualBox (e mafai foi ona avea ma VMWare Player, pe afai e sili atu i lenei filifiliga). E mafai ona faia lenei mea mai le itulau aloaia //www.virtualbox.org/wiki/Downloads (download VirtualBox mo Windows hosts x86 / amd64, seivagana ua i ai sau OS ese i lau komepiuta).

A o faʻapipiʻiina, afai e le o oe o se tagata poto faapitoa, e te le manaʻomia le suia o se mea, na o le kiliki "Next". Ma i le faagasologa, o le Initaneti o le a mou atu ma toe maua (aua le popole). Afai, e tusa lava pe maeʻa le faʻapipiʻiina, e le o iai le Initaneti (tusia laina laina e le mafaamatalaina, masalo i nisi o faʻatautaia), faʻamalo le Vaavave o Fesootaiga VirtualBox mo lau fesoʻotaʻiga Intaneti autu (o le vitio o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai pe faapefea ona faia lenei mea).

O lea, ua uma mea uma mo le isi laasaga.

Faʻasaʻo le Windows Virtual Machine i VirtualBox

Ona faigofie lea mea uma - faʻasala faalua i luga o le faila matou te siiina ma le tatalaina, o le polokalama VirtualBox faʻapipiʻi o le a amata otometi lava i se matalama masini e ulufale atu ai.

Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e suia ia tulaga mo le numera o faʻamalositino, RAM ('aua le soona manatua tele mai le OS autu), ona kiliki "Import". O le a ou le alu i totonu o le auiliiliga i auiliiliga, ae o mea e faaaoga e le faaletonu o le a aoga i le tele o mataupu. O le faʻaaogaina o le faʻasalaga e tele ni nai minute, e fuafua i le faʻatinoga o lau komepiuta.

I le maeʻa, o le a e vaʻai i se masini komepiuta fou i le lisi o le VirtualBox, ma faʻalauiloaina, o le a lava lea pe faʻa-lua-kiliki pe kiliki "Lemu." O le a amata le faʻatupeina e Windows, e tutusa ma le mea e tupu mo le taimi muamua i le maea ai o le faʻapipiʻi ma a maeʻa sina taimi e te vaʻai i le laulau o loʻo faʻaalia uma i le Windows 10, 8.1 poʻo se isi faʻauiga na e faʻaogaina. Afai e faʻafuaseʻi ona faʻamalamalamaina oe i le VM i VirtualBox, faitau ma le faʻaeteete savali o faʻamatalaga e faʻaalia i le Rusia pe alu i le tusi faamaonia, o mea uma lava e faʻamatalaina auiliili.

I luga o le komepiuta na utaina i le modern.ie masini komepiuta ei ai ni faʻamatalaga aoga. I le faaopoopo atu i le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi, faʻamatalaga i luga o aiaiga o laisene ma metotia faʻafouina. Faʻamatala puupuu mea atonu e te manaʻomia:

  • O le Windows 7, 8 ma le 8.1 (ma le Windows 10) foi ua faʻaalia le aunoa pe a faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. Afai e le tupu lenei mea, i le laina o le faasologa o le pule minu /ato - vaitaimi o le faʻasagaga e 90 aso.
  • Mo Windows Vista ma XP, o le laisene e aoga mo le 30 aso.
  • E mafai ona faʻalautele le vaitau o le faamasinoga mo Windows XP, Windows Vista ma le Windows 7. Ina ia faia lenei mea, i faiga mulimuli e lua, faʻaoga i le laina o le laina o le pule minu /dlv ma toe amata le masini masini, ma i Windows XP faʻaaoga le poloaiga osofaʻi32.exe syssetupSetupOobeBnk

O le mea lea, e ui lava i le taimi tapulaʻa o le aloaia, e lava le taimi e taʻalo ai, ma a leai, e mafai ona e tapeina le masini masini mai VirtualBox ma toe faʻaaogaina mai le amataga.

Faaaogaina o se masini masini i Hyper-V

O le faʻalauiloaina o le masini masini i luga o le Hyper-V (lea ua fausia i le Windows 8 ma le Windows 10 e amata ile Pro) e foliga tutusa lava. I le taimi lava e oʻo mai ai le ulufale mai, e manaʻomia le fatuina o se mataʻitūina o le masini feaveaʻi e toe foʻi i ai pe a maeʻa le 90-aso o le aloaia.

  1. Matou te utaina ma vaʻai le masini masini.
  2. I le Hyper-V Virtual Machine Manager menu, filifili Galuega - Auina mai se masini moli ma faʻamaonia le faʻamaufaʻailoga.
  3. Ona e mafai lea ona e faʻaaogaina tulaga le talafeagai mo le faʻauluina mai o masini komepiuta.
  4. I luga o le maeʻa o le masini masini mimiti e aliali mai i le lisi o loʻo avanoa e taufetuli.

E le gata i lea, afai e te manaʻomia se avanoa i luga o le Initaneti, i totonu o le masini feaveaʻi o masini, seti se faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga vavalalata (Mo le tusiga i le tusiga e uiga i le Hyper-V i Windows na taʻua i le amataga o lenei tusiga, o le Hyper-V o le sui fesuiaiga) . I le taimi lava lea, mo nisi mafuaaga, i laʻu suega, o le Initaneti i totonu o le masini mataʻutia na maua naʻo le maeʻa ona faʻamautuina i le lima ia laina faʻafesoʻotaʻi IP i totonu o le VM lava (i le taimi lava e tasi i masini masini na fatuina ma le lima, e galue e aunoa ma lea).

Vitio - download ma taʻavale se masini mataʻutia taugofie

O le vitio o loʻo mulimuli mai na saunia aʻo leʻi faʻaleleia le atinaʻeina o le masini masini i le 'upega tafaʻilagi a Microsoft. O lea la e foliga laitiiti lava (e pei ona i ai i le screenshots oi luga).

O iinei, atonu, o mea uma lava. O se masini komepiuta o se auala lelei e faʻataʻitaʻi ai i le tele o auala e faʻaaoga ai, taumafai polokalama e te le manaʻo e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta (pe a tamoe i se masini masini, e saogalemu atoatoa i le tele o tulaga, ma e mafai ona e toe foʻi i le VM muamua i sekone), aʻoga ma sili atu.