Polokalame Faʻataʻitaʻa o Battery Pona

O le tele o komepiuta e i ai se masini e fausia-i totonu lea e mafai ai ona e faigaluega mo se taimi mo se taimi e aunoa ma le fesootai atu i le fesootaiga. E masani lava, o ia meafaigaluega e le saʻo le faia, lea e mafua ai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o totogi. E mafai foi ona e filifilia ma le lima ia tafaʻi uma ma faʻatūina se fuafuaga faʻapitoa talafeagai e faʻaaoga ai meafaigaluega na fausia i totonu o le masini komepiuta. Ae ui i lea, e sili atu ona faigofie ma sili atu ona saʻo le faʻatinoina o lenei faiga e ala i polokalame faʻapitoa. E tele sui o ia polokalama tatou te mafaufau i ai i lenei tusiga.

Meaʻai faʻatau

O le mafuaʻaga autu o le Battery Eater o le suʻeina lea o le puʻupuʻu. O loʻo i ai se faʻamaoniga faʻapitoa algorithm, lea i se taimi puupuu o le a fuafua ai le fua faatatau o le fua faatatau, le mautu ma le tulaga o le pauna. O nei suʻesuʻega e faʻatopetope lava ona faia, ma e naʻo le tagata na ona faaaogaina le siakiina o le faagasologa, ma mulimuli ane - faamasani i latou lava i taunuuga na maua ma, e faavae i luga ia i latou, fetuunai le eletise.

O mea faaopoopo ma meafaigaluega, ou te manaʻo e matau le auai o se aotelega lautele o vaega ua faʻapipiʻiina i le komepiuta. E le gata i lea, o loʻo i ai se suʻega e fuafua ai le tulaga o meafaigaluega, o le saoasaoa o le galuega ma le uta i luga. E sili atu faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le paʻa e mafai foi ona maua i totonu o le faamalama o faamatalaga. O le Battery Eater o se polokalama e leai se totogi ma e avanoa mo le siiina mai i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Tikiai le Battery Eater

BatteryCare

I le taimi lava e amata ai le BatteryCare, e tatala ai le faamalama autu i luma o le tagata faaaoga, pe a fai o le faamatalaga autu i le komepiuta komepiuta e faʻaalia. O loʻo i ai se taimi faʻatulagaina o le galuega ma faʻamaonia le sao o le pauna i le pasene. Lalo o loʻo faʻaalia le vevela o le PPU ma le malulu. O faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le masini faʻapipiʻiina o loʻo i totonu o se isi faʻamau. E faʻaalia ai le faʻaalia o le malosi, voltage ma le mana.

I totonu o le faasologa o loʻo i ai se vaega o le pulega o pulega e fesoasoani i tagata taʻitoʻatasi e faʻavae laina talafeagai e fetaui lelei ma le masini ua faʻaopoopo i totonu o le masini ma faʻateleina ana galuega e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga. E le gata i lea, o le BatteryCare ua faʻaaogaina lelei le faʻalauiloaina, lea e mafai ai ona e nofouta i taimi uma i mea eseese ma le maualuga o le pamu.

Tikiake BatteryCare

Lisi o le masini

O le sui mulimuli o la matou lisi o le Batimi Optimizer. O lenei polokalama e otometi lava ona iloa ai le setete o le pati, ma ua maeʻa ai ona faʻaalia auiliiliga faʻamatalaga e uiga i ai ma mafai ai ona e faʻatulaga se fuafuaga faʻavae. O loʻo faʻaaogaina le tagata faʻaaoga e faʻamalo le galuega a nisi meafaigaluega ma galuega tauave e faʻalautele le galuega a le komepiuta e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi atu i le fesoʻotaiga.

I le Batimi Optimizer, e mafai ona faʻaolaina talaʻaga e tele, lea e mafai ai ona vave faʻaogaina fuafuaga a le malo e galue i tulaga eseese. I le polokalama faʻapitoa, o faʻamaonia uma na faia ua faasaoina i se faamalama eseese. O iinei e le na o le latou mataʻituina e avanoa, ae toe foi i tua. O le faʻamatalaga o le a mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga e uiga i le tau maualalo poʻo le taimi e totoe e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga. E maua avanoa avanoa i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le faʻapupula.

Download Battery Optimizer

I luga atu, ua matou iloiloina nisi polokalama mo le faʻaleleia o se komepiuta komepiuta. Latou te galulue uma i luga o algorithms tulaga ese, tuʻuina atu se tuʻufaʻatasiga eseese o meafaigaluega ma faʻaopoopoga mea. E faigofie lava ona filifili le polokalama saʻo, e na ona e manaʻomia e fausia i luga o ana galuega ma gauai atu i le maua o mea manaia.