Suʻe ma faʻapipiʻi avetaavale mo GeForce GTS 450

O se ata vali ata poʻo se kata faʻailoga o se tasi lea o vaega taua o soʻo se komepiuta. O lenei masini e maua ai le gafatia e faʻaali ata i luga o le mata mata, ae o le faʻatinoina o le faʻatinoga e le mafai e aunoa ma se polokalama faʻapitoa, e taʻua o se avetaʻavale. O le asō o le a tatou faʻamatalaina e uiga i lona sailiga ma le faʻapipiʻiina mo se tasi faʻamaumauga patino vitio.

Tatala taavale ave taavale mo GeForce GTS 450

O le GTS 450 o se NVIDIA graphic card, e tusa lava pe o le a le matua, o loo lelei le pulea lelei o galuega autu ma e faaalia foi ia lava i le tele o taaloga. E pei o soʻo se komepiuta komepiuta, e mafai ona e siiina avetaavale mo lenei vitiō vitiō i le tele o auala. Mafaufau uma i se faatulagaga saʻo.

Metotia 1: NVIDIA Official Official Website

Suʻega mo soʻo se masini komepiuta, e aofia ai le avetaʻavale kata, e tatau ona amata mai le 'upega tafaʻilagi aloaia. O lenei faiga e na o le pau lea o le faʻamaoniga e faʻapea o le faʻauigaga o le polokalama, lea e fetaui lelei ma lau tino ma e le aofia ai ni siama, o le a sii mai. Ina ia siiina le avetaavale mo GeForce GTS 450 mai le NVIDIA, e tatau ona e mulimuli i le algorithm o gaoioiga nei:

  1. Alu i le vaega "Avetaavale" nofoaga o le gaosi oloa.
  2. I mea taʻitasi o loʻo tuʻuina atu iinei, matou te setiina faʻamaufaʻailoga e pei ona faʻaalia i lalo.
  3. Faʻaaliga: O la tatou faʻataʻitaʻiga e faʻaogaina ai se komepiuta e faʻaaogaina le Windows 10 64 bit E tatau foi ona e filifilia le pepa ma le bit e tutusa ma lau polokalama.

  4. Push button "Saili" o le a toe tuusaʻo oe i le itulau o le avetaavale avetaavale, lea o le a tuʻuina atu ai faʻamatalaga lautele e uiga i lona faʻamatalaga lata mai. I le lisi "Vaega o le faʻamalolo" E mafai ona e faitauina le faʻamatalaga i luga o le a le suiga o le faafouga sili ona lata mai - o lea, i lenei tulaga, o le mea sili lea mo le Far Cry 5 faatoa faʻasalalau.

    E mafai ona e siiina le avetaʻavale i le taimi nei e ala i le kilikiina o le afifi talafeagai, ae muamua matou te fautuaina ia mautinoa i totonu o le taimi muamua na faʻamaʻo saʻo uma laina. Ina ia faia lenei mea, alu i le lisi "Mea Lagolagoina" ma le lisi i le igoa "GeForce 400 Series" matou maua saʻo le GTS 450. Faʻamautinoa o lenei mamanu o loʻo i totonu o le lisi, matou te taʻalo le pulapula lanumeamata e laʻititi i luga "Download Now".

  5. Matou te talia tuutuuga o le maliliega, lea, pe afai e manaʻomia, e mafai ona suʻesuʻeina (faʻapipiʻi le sootaga i luga o le ata).

    Push button "Talia ma Download" amataina le faagasologa ua leva ona faʻatali i le faʻatauina o le avetaavale kata vitio.

  6. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faila, fai loa.
  7. A maeʻa le amataina o le Polokalame NVIDIA, o oe ma aʻu o le a talosagaina e faʻamaonia le auala e teu ai vaega o le polokalama. Matou te fautuaina e le suia se mea iinei, ae afai e tatau ai, e mafai ona e kiliki i le lisi o le pusa, faatulaga se isi nofoaga ma kiliki "Lelei".

    I le taimi lava e maeʻa ai lenei, o le a amata le faagasologa o le teuina ma le teuina uma o faila i le tusi faʻamaufaʻailoga.

  8. I le maea ai o lenei faagasologa, o le a amataina le siaki o tulaga tutusa. E pei o le faʻasalaga muamua, i lenei la taimi e tatau ona e faʻatali.
  9. Faʻamautinoa e fetaui le polokalama, OS, ma le vitiō vitiō, o le a valaʻauina i tatou e le faʻapipiʻi ina ia masani i le NVIDIA License. E mafai ona e suʻesuʻe i ona anotusi ma na o le talia, pe mafai foi ona e kiliki "Talia." Faʻaauau ".
  10. O lenei e tatau ona tatou fuafuaina "Filifiliga Faʻatonu". Auiliiliga fautuaina o le Faufautua "Faʻaalia" o lona uiga o le faʻapipiʻiina vave o vaega uma o le komipiuta ma e le manaʻomia ai lo tatou auai i le faagasologa. "Custom" e maua ai foi le malosi e faʻamatala ai isi faʻaopoopoga. O lenei filifiliga, i le silasila i le i ai o ni faʻaaliga, o le a tatou iloiloina.
  11. O faʻasologa o le faʻapipiʻiina faʻapipiʻi e aofia ai mea nei:
    • "Avetaavale Ata" - mo mafuaaga manino, e le mafai ona teena lona faʻatulagaga.
    • "Aafiaga NVIDIA GeForce" - mea e faʻaaogaina ai le tagata faʻapitoa e aofia ai se agafesootai lautele ma faʻaopoopoina ai oe e faʻamalosia le faiga mo taaloga e lagolagoina. Ae o le mea e sili ona manaia ia i matou o le isi mea lea - suʻesuʻe aunoa mo le avetaʻavale avetaʻavale, o latou siiina mai ma le faʻapipiʻiina mulimuli i le mode-semi-automatic mode. Afai e te le manaʻo e faʻaleleia faʻaleleia lima i le lima i le lumanaʻi, ia mautinoa o loʻo i ai se vaitusi i tafatafa o lenei polokalama.
    • "Faiga Faʻaputuga System System"- O le isi mea e sili ona lelei, ae sili atu le taulai atu. Afai e te taaalo i taaloga vitio ma e manaʻo i le kata vitio GeForce GTS 450 ia faʻaalia atoatoa, faʻapipiʻi foi lenei vaega.
    • Faatasi ai ma isi mea, e mafai e le NVIDIA ona ofo e faʻapipiʻi se avetaʻavale leo ma se avetaavale 3D. E mafai ona e faia lenei mea i lau pule faitalia. Muamua e mafai ona maitauina, o le lona lua e filifili.
    • "Tao se mea faʻapii mama" - O se aoga aoga pe afai e fuafua e faʻapipiʻi le avetaavale mama, pe a uma ona faʻaumatia ona faʻailoga tuai. O le a fesoasoani e aloese ai feteʻenaʻiga ma toilalo pe faʻaumatia atoa, pe afai ua uma ona i ai.

    I le faʻamalamalamaina o mea uma, kiliki le ki "Lisi".

  12. Mulimuli ane, o le a amataina le faʻatulagaina, o lona alualu i luma o le a faʻaalia i le pito i lalo o le faamalama. Matou te fautua atu e taofi le faʻaaogaina o polokalama eseese i le taimi nei, aemaise lava pe afai latou te mananaʻo i punaʻoa, ma e tatau foi ona e tausia mea uma o loʻo e galue ai. Ia saunia mo le mea moni o le lau e alu ese i ni nai taimi ona toe foi ai lea - o se mea masani ma faʻaaogaina faʻapitoa pe a faʻapipiʻi se avetaavale ata.
  13. O le faagasologa e maua i ni laasaga se lua, ma le faamaea o le muamua e manaʻomia ai le toe amataina o le tino. Katia le polokalama faʻaaogaina, aua nei galo e teu ai poloketi, ma kiliki Toe Toe Maua Nei. Afai e te le faia lenei mea, o le Setup program o le a faʻamalosia le OS e toe amata i totonu o le 60 sekone.
  14. A maeʻa le toe faʻafouina o le tino, o le a faʻaauau ona faʻaauau le faʻaauauina o le avetaʻavale, ma a maeʻa ni nai sekone o le a tuʻuina atu ia oe se ripoti e uiga i le galuega ua faia. Faitau ma kiliki "Katia". Afai e te tuʻuina pusa e faʻafeagai ma mea o loʻo i lalo o le matala o le lipoti, e mafai ona e faʻaopopoina le shortcut GeForce Experience i lau 'upega tafaʻilagi ma vave faʻalauiloa lenei talosaga.

O le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale mo NVIDIA GeForce GTS 450 e mafai ona mafaufau maeʻa i lenei taimi. O le faʻatinoga e le o le vave, ma e manaʻomia ai foi ni mea patino, ae e faigata lava ona taʻua e faigata. Afai o lenei filifiliga o le suʻeina ma le faʻapipiʻiina o polokalama mo se kata vitio e le fetaui ma oe pe na o lou fia iloa e uiga i isi metotia o loʻo i ai nei, matou te fautua atu ina ia faamasani oe lava i le faaauauina oa matou tusiga.

Metotia 2: NVIDIA Online Service

O le auala o loʻo i luga mo le sailia o se avetaʻavale e mafai ona faʻaititia faʻaititia e ala i le faʻaaogaina o le manaʻoga mo le filifilia e le tagata lava ia o mea e faʻaogaina ai le televise. O le a fesoasoani ia i matou i lenei itulau faʻapitoa ma le "scanner", lea o loʻo i luga o le NVIDIA. E mafai e le 'upega tafaʻilagi ona fuafua le ituaiga, faasologa ma le aiga o oloa, faʻapea foʻi ma le faʻasologa o le OS faʻaaogaina. O le faʻaogaina o lenei auala o le faʻaaogaina lea o le avanoa o se mea sese ma e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe le iloa e le tagata faʻaoga se mea e uiga i lana kata vitio, vagana ai le igoa o le kamupanī.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona suʻe le ata kata o le vitio

Manatua: O le metotia o loʻo faamatalaina i lalo e le mafai ona faʻaaogaina i Google Chrome, Chromium ma isi 'upega tafaʻilagi e faʻavae i luga o le afi lava e tasi. Faʻaaoga fofo masani i le ituaiga o Internet Explorer poʻo Microsoft Edge poʻo Opera, Mozilla Firefox ma isi tagata suʻesuʻe e faʻaaogaina a latou lava atinaʻe.

  1. Kiliki le sootaga e alu i le NVIDIA auaunaga i le initaneti ma faʻatali mo le siakiina o le siaki ina ia maeʻa.

    Atonu e te manaʻomia le malilie e faʻaaoga Java i se matala lapopoa. A maeʻa lena, alu i le isi mea i le taimi nei.

    I le leai o Java, e tatau ona e faia mea nei:

    • Ina ia alu i le itulau o le download, kiliki le ata i le logo a le kamupani.
    • Kiliki "Download Java mo le saoloto".
    • I le isi itulau, kiliki "Malilie ma amata ...".
    • O le a faʻapueina le Java installer. Faʻasaʻo ma faʻapipiʻi i totonu o le polokalama, mulimuli i laasaga o le siʻosiʻomaga laʻasaga. A maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona e toe amataina lau sailiga ma toe asiasi i le lautusi o le initaneti.
  2. A maeʻa siaki le OS, o le NVIDIA auaunaga i le initaneti o le a uunaia ai oe e ave se avetaʻavale ua fuafua faapitoa mo lau faʻaoga. Kiliki "Download".
  3. I luga o le itulau o maliega laisene, ia talia i le kilikiina o le ki talafeagai. I le taimi lava e uma ai, o le polokalama amata o le a amata ona sii mai.
  4. O isi gaioiga e tutusa ma mea 5-13 o le Muamua Metotisi o lenei tusiga - na o le taʻeina o le masini download ma mulimuli i musumusuga.
  5. Vaʻai foi: Java faʻafouina i luga o se komepiuta ma Windows 7

O le mea lea, ua tatou mafaufau i le lona lua o le tele o filifiliga mo le sailia o se avetaavale mo le GeForce GTS 450 tagata fai ataata. E masani lava e le ese mai le muamua, ae afai o Java i luga o lau komepiuta, faʻaaogaina se scanner i luga o le initaneti o le a faaitiitia le taimi faʻaalu i le faagasologa atoa.

Metotia 3: Aafiaga GeForce a le NVIDIA

Mafaufau i le auala muamua, matou te taʻua le aoga a le GeForce Experience, faʻapitoa foi ma lona autu ma faʻaopoopoga mea. Afai ua maeʻa ona faʻapipiʻi lenei polokalama, faatasi ai ma lona fesoasoani e le mafai ona e siiina, ae faʻafou le avetaʻavale mo le NVIDIA GeForce GTS 450 o loʻo i ai i le polokalama. E faigofie lava le faiga, e manaʻomia ai na o nai kuki e kiliki mai ia oe. O nisi faʻamatalaga e uiga i nei mea uma e mafai ona maua ia tatou mea eseese.

Faitau atili: Faʻasaoina ma Faʻasaʻoina Taavale Avetaʻavale i le GeForce Experience

Metotia 4: Polokalame faʻapitoa

Faʻapitoa i le faʻapipiʻiina o polokalama komepiuta e ofoina atu le tele o fofo galue mo le faʻaleleia o le avetaʻavale aunoa. I le faʻaopoopoga i lana galuega autu, e mafai e lea masini faʻapitoa ona faʻapipiʻiina ia vaega o le komipiuta e le o iai i totonu o le polokalama. O se aotelega auiliili o ia polokalame e mafai ona maua i le sootaga lea.

Faitau atili: Polokalama mo masini faʻapipiʻi ma faʻaleleia avetaʻavale.

O nei tusi talosaga uma e faʻaaogaina i luga o se mataupu faavae tutusa, ae e iai foi ni eseesega taua. Latou te le o foliga mai ma faʻaaogaina e pei o le tele o latou lava faʻamaumauga, lea e sili atu ona taua. O lea la, o le polokalame lauiloa e lagolagoina soo se meafaigaluega ma e aofia ai se seti o avetaavale e manaʻomia mo lona taotoga o le DriverPack Solution. Galulue faatasi ma ia o loʻo tuʻuina atu i se isi mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi. Matou te fautuaina foi e gauai atu i le Avetaavale Booster ma DriverMax, lea e na o sina vaega itiiti lava i le taitai o le vaega.

Faʻamatalaga auiliili:
Mauaina ma le faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaoga ai le AvetaʻavalePack Solution
Faʻafefea ona faʻafou pe faʻapipiʻi se avetalama kata vitio i DriverMax

Metotia 5: ID ID

O gaosiga o uʻamea mo komepiuta ma komepiuta, faʻaopoopoga i le igoa lauiloa, latou te faʻatagaina foi a latou oloa ma se numera numera muamua - se faʻamatalaga meafaigaluega. O se faʻapitoa tulaga ese lenei o se masini faʻapitoa, lea e mafai ai ona faigofie ona e mauaina le avetaʻavale talafeagai. O le GeForce GTS 450 ID o loʻo i ai le uiga lea.

PCI VEN_10DE & DEV_0DC5

Faʻamalamalama ma kopi lenei ID, ona e alu lea i se tasi o upega tafaʻilagi faapitoa ma faapipii le tau i totonu o le poloka suʻesuʻe. Aʻo leʻi amataina le sailiga (e ui lava e mafai ona e faʻaauau pe a maeʻa), faʻamaonia le faʻamatalaga ma le faʻatulagaina o lau Windows. O le avetaavale o le a maua toetoe o le vave, a maeʻa e tatau ona e sii maia. Auiliiliga i le auala e maua ai le ID ma faʻaoga e suʻesuʻe, matou te taʻuina atu i se isi tusitusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona suʻe ma ave avetaʻavale e ID

Metotia 6: Pule Faʻatonu i Windows

Mulimuli ane, seʻi o tatou faʻamatala puupuu le auala sili ona faigofie lea e avanoa mo tagata uma e faʻaaogaina - o le faʻaogaina o meafaigaluega faʻavaomalo o loʻo faʻaaogaina. Liliu i totonu "Pule Sili"E le gata e mafai ona e faʻafouina le avetaavale ua uma ona faʻapipiʻiina, ae e faʻapipiʻi foi, ona faʻapipiʻi ai lea o loʻo misi nei i le OS. O lenei vaega o le Windows e faʻaaogaina aunoa ma le lima - o le uluai faʻaaogaina o lona lava upega tafaʻilagi a Microsoft mo le sailia, aʻo le lua e mafai ai ona e faʻamaonia le ala i se faila avetaʻavale.

E moni, o lenei faiga e tasi le toe faʻasologa - e mafai ona faʻaaoga e faʻapipiʻi naʻo le avetaavale, ae le o taimi uma lava, ma e leai se isi polokalama faʻaopoopo. Ae peitaʻi, afai e te le manaʻo e asiasi i luga o uepisaite eseese, download soʻo se talosaga mai le gaosi oloa poʻo isi tagata e atinaʻe le tolu-tolu, matou te fautuaina oe e faamasani oe lava ia mea "Pule Sili".

Faʻatele: Faʻatutuina o avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Faaiuga

Ua matou iloiloina auiliiliga uma metotia o loo i ai nei mo le sailiga ma le utaina o avetaavale mo le GeForce GTS 450 tagata fai ata tifaga na atiaʻe e NVIDIA. Na taʻuina atu le tusiga pe faʻapefea ona faʻatulagaina. O le fea o auala e ono e mafai ona faʻaaogaina, e te filifili - e saogalemu uma ma faigofie ona faʻaaogaina.