Fofoina o le faafitauli i le leai o se ata vitio i le Pule o Meafaigaluega

E le o tagata uma e maua le avanoa e faʻatau ai se faʻataʻaiga moni po o se piano mo le faʻaaogaina o le fale, i le faʻaopoopoga, ona e manaʻomia le vaeluaga o avanoa i le potu. O le mea lea, o nisi taimi e faigofie ai le faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma maua ai le toleniga e taina lenei mea faifaaili pe naʻo le malie i lau gaoioiga sili ona e fiafia i ai. O le asō o le a matou faʻamatalaina auiliiliga e uiga i piano e lua i luga o le initaneti ma pese faʻapipiʻi.

Taʻalo le piano i luga o le initaneti

E masani lava, o ia punaoa i luga o le upega tafaʻilagi e foliga tutusa lava, ae o ia mea uma e iai lona lava tulaga faʻapitoa ma tuʻuina atu meafaigaluega eseese. O le a tatou le mafaufau i le tele o nofoaga, ma o le a tatou taulai atu na o le lua. Tatou amata le iloiloga.

Tagaʻi foʻi: Seti ma faʻasaʻo upu musika i luga o le initaneti

Metotia 1: CoolPiano

Muamua i le laina o le upega tafaʻilagi a CoolPiano. O lona atinaʻe e atoatoa i le gagana Rusia, ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e taulimaina le pulega.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a CoolPiano

  1. Matau le faamau "Taʻiala 1". Faʻamamaina, ma o foliga o le keyboard o le a suia - naʻo se numera patino o le avega o le a faʻaalia, pe a tuʻuina atu ia ki taitasi se mataitusi ese poʻo se faailoga.
  2. E tusa ai "Taiala 2", iinei o le avanoa uma e maua i luga o le piano e aoga. I lenei tulaga, o le a avea ma se mea e sili atu le faigata ona taʻalo, e pei o le faʻamalosiina o faʻamatalaga patino e faʻaogaina ai auala pipiʻi.
  3. Faʻamalo pe togi le pusa "Faaali le ata" - o lenei tulaga e nafa ma le faʻaalia o mataitusi i luga o faʻamatalaga.
  4. O le faʻamaumauga mulimuli na lolomiina o loʻo faʻaalia i totonu o se tui faapitoa. O le numera o loʻo faʻaalia i le slash ina ia faigofie ai ona maua i luga o le laasaga.
  5. O faʻalogo leo o ki taitasi oomi o loʻo faʻaalia i le isi fale. E le o le faapea atu o lenei galuega e taua tele, ae mafai ona e siakiina le malosi o le lomitusi ma le maualuga o nota taitasi.
  6. Faʻaliliu le maualuga o le volume e ala i le faʻafeiloaʻi o le paʻe tutusa i luga pe lalo.
  7. Alu i luga o le lisi, lea e faʻafesoʻotaʻi ai faila pese i luga o le piano. Kiliki i le mea e te fiafia e amata ai le taaloga.
  8. O le itulau o le a faafou, o lea e tatau ona e alu i lalo. O le ae vaai i faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o loʻo faʻaogaina ma e mafai ona e faitau i le faasologa o le taʻaloga, lea e maka ai tusi taʻitasi i se ki i luga o le komepiuta. Amata le taaloga e ala i le mulimuli i le ulufale mai i luga.
  9. Afai e te manaʻo e faitau isi pese, kiliki i luga i luga o le sooga. "Isi faʻamatalaga".
  10. I totonu o le lisi, saili le fatu saʻo ma alu i le itulau.
  11. O ia taga o le a taitai atu ai i le faʻaalia o le togi talafeagai i le pito i lalo o le sikoa, e mafai ona e alu saogalemu i le taaloga.

O le lugaga i luga o le initoneti e le talafeagai mo le aʻoaʻoina e taina le piano, ae e faigofie ona e toe gaosia lau vaega e sili ona e fiafia i ai, e mulimuli i le ata na faʻaalia, e aunoa ma le mauaina o tomai faapitoa ma tomai.

Metotia 2: PianoNotes

O le faʻamatalaga o le upega tafaʻilagi a PianoNotes e foliga tutusa ma le upega tafaʻilagi o loʻo talanoaina i luga, ae o meafaigaluega ma galuega o loʻo i ai iinei e ese si ese. Sei o tatou faamasani ma i latou uma i nisi auiliiliga.

Alu i le 'upega tafaʻilagi a PianoNotes

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga luga i le itulau ma le piano. O iinei ia gauai i le laina pito i luga - o faʻamatalaga o se ituaiga fatuga o loʻo faʻaogaina i totonu, i le lumanaʻi o le a tatou toe foi mai i lenei nofoaga.
  2. O meafaigaluega autu o loʻo faʻaalia i lalo e nafa ma le taina o le pese, faʻasaoina i le faatulagaga o tusitusiga, faʻamalo le laina ma faʻateleina le saoasaoa o le taʻaloga. Faaaoga i latou pe a manaʻomia aʻoe galulue ma PianoNotes.
  3. Tatou o atu saʻo i le siiina o pese. Kiliki le ki "Faamatalaga" poʻo "Pese".
  4. Suʻe se pese talafeagai i le lisi ma filifili. O lenei o le a lava lea e taomi ai le ki "Taaalo", ona amata loa lea o le taʻavale aunoa ma le faʻaalia o ki taitasi.
  5. Lalo o loʻo i ai se lisi atoa o vaega avanoa uma o avanoa. Kiliki se tasi o laina e alu i le faletusi.
  6. O le a siitia oe i le itulau blog, lea e faʻapipiʻi ai e le aufaʻailoga a latou lava faʻamatalaga ia latou auala e fiafia i ai. O le a lava mo oe le kopiina, faapipii i se laina ma amata ai le toe foʻi.
  7. E pei ona mafai ona e vaʻaia, PianoNotes e faʻatagaina oe e le na o le taina o le piano, ae iloa foi pe faʻapefea ona taʻavale pese e faʻavae i mataitusi na tusia i le laina tutusa.

    Tagai foi:
    Matou te faamatalaina musika i luga o le initaneti
    E faʻapefea ona tusia se pese i luga o le initaneti

Ua matou faʻaalia i se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le auala e mafai ai ona e taʻalo faʻatasi le musika i luga o le piano piano mai pese e faʻaaoga ai auaunaga faʻapitoa i le initaneti. O le mea pito sili ona taua, e talafeagai i latou uma e amataina ma tagata latou te iloa auala e pulea ai lenei mea fai musika.