Faʻamaʻi UAC i le Windows 10

Faiga o polokalame e mamanuina ai nisi nofoaga e le masani ona taulimaina a latou galuega autu. E taua tele le i ai o se masini komepiuta e mafai ai ona faʻasaga tulaga maʻaleʻale ma faʻasaʻo paʻepaʻe ma tagata uliuli. O le Initaneti o le Initaneti o loʻo iai nei ma isi mea.

Faiga faʻavae filtration

E i ai le aofaiga o vaega eseese e fa e eseese i le mamafa o le poloka. I luga ifo o le faʻatapulaʻaina na o nofoaga leaga ma faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi ma oloa faʻasaina. Ma i le maualuga e mafai ona e alu i na tuatusi o loʻo faʻamaonia i le faatagaina e le pule. I le faamalama teuteu o lenei parakalafa o loo i ai se leva e siitia ai le maualuga, ma o faamatalaga o loo faaalia i le itu taumatau o le leve.

Nofusi ma faʻatagaina nofoaga

E i ai i le pule le aia tatau e filifilia ai nofoaga e tatala ai pe vavalalata ai, o latou tuatusi o loʻo tuʻuina i se faamalama faapitoa ma laulau. E le gata i lea, i le tulaga o le filiga, e mafai ona e suia ia tulaga mo tuatusi tuatusi faatagaina. Faamolemole silasila - ina ia mafai ona suia suiga, e tatau ona e tapunia uma nusipepa.

Seti Atinaʻe

E i ai le tele o galuega tauave mo le polokaina o vaega o nofoaga. O nei mea e mafai ona avea ma faila faila, matapiuta mamao poʻo avefeau vave. Tetee i mea taʻitasi e te manaʻomia e tuʻu ai se siaki ina ia amata ona latou galulue. I lenei faamalama, e mafai foi ona e suia le uputatala ma le tuatusi imeli, siaki mo faʻafouga.

Mama

  • O loʻo avanoa le polokalame mo le saʻolotoga;
  • Faʻavasega tulaga e tele-level;
  • Avanoa e puipuia le password;
  • Le auai o le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • O le polokalama e le toe lagolagoina e tagata atiae.

Pau lava le mea e tatau ona e iloa e uiga i le Initaneti Intensity. O lenei polokalame e lelei mo i latou oe mananao e puipuia a latou fanau mai mea e le o manaʻomia ao faʻaaogaina le Initaneti, ma e lelei foi mo le faʻatulagaina i aoga, lea na faia ai.

Faʻamalo le laupepa Puleaina o Tamaiti Soo se weblock Faʻafefea ona faaleleia le mea sese ma le misi window.dll

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Initaneti Initaneti o se polokalama mai atinaʻe ile fale, o lona uiga o loʻo taulaʻi i le faʻasaina o avanoa i nisi o tuatusi faakomepiuta. O le tele o tulaga o le faamamaina ma lisi o nofoaga faasaina o le a fesoasoani e faia ai lou nofo i luga o le Initaneti i le saogalemu e mafai ai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Initaneti Intanus
Tau: Faʻatau
Toa: 15 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.2