Faateleina le RAM i luga o le komipiuta

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte, pei o luga o soʻo se isi lava nofoaga faʻasinomaga, o loʻo i ai se seti faapitoa o galuega e mafai ai e oe ona maua fuainumera o soʻo se itulau. I le taimi lava e tasi, o tagata taʻitasi e faʻaaogaina tutusa le avanoa e saili ai pe faʻapefea ona ia fuainumera, o lona uiga, lona faalilolilo, ma le nuʻu atoa.

O le maualuga o le faigata i le faʻamamaina o fuainumera faʻamaumauga mai le itulau VK ua faʻamoemoeina i le na o le nofoaga e faia ai le auiliiliga. O le mea lea, o se faʻamatalaga patino a le tagata lava ia e sili atu ona faigofie ona suʻeina ona o nisi tapulaa ua tuʻuina atu e le pulega o lenei fesoʻotaʻiga lautele. Peitaʻi, e tusa lava pe i lenei itu, e tele mea e tatau ona sili atu ona taulai atu ia i latou lava.

Matou te matamata i fuainumera o VKontakte

Muamua lava, o le mea moni o le matamataina o fuainumera o se talaaga patino po o le nuu atoa e le tutusa ma le suesueina o le lisi o tagata asiasi, lea na tatou talanoaina muamua i le mataupu e fetaui, e tatau ona gauai faapitoa i ai. I lona autu, o lenei faagasologa, e tusa lava poo le a le nofoaga e te fiafia ai i luga o le upega tafaʻilagi VK, e mafai ai ona e vaʻai na o le faasologa o asiasiga, manatu ma ituaiga eseese o taga.

I aso nei, o fuainumera VKontakte e mafai ona matauina i ni nofoaga eseese se lua:

  • i nofoaga faitele;
  • i lau itulau.

E ui i faʻamatalaga e te manaʻomia, ae o le a matou iloiloina atili itu uma e faatatau i suʻesuʻega o fuainumera.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona matamata i faʻamaumauga o faʻamatalaga Instagram

Faʻamaumauga o nuʻu

A oʻo mai i vaega VKontakte, o faʻamatalaga e uiga i fuainumera faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai se tasi o matafaioi e sili ona taua, talu ai o lenei galuega e mafai ona faʻamalamalamaina ai le tele o vaega o le auai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai lau kulupu mo tagata ei ai tulaga maʻoti, oe faʻalauiloaina ma faʻaoga fuainumera e siaki ai le auai ma le mautu o saofaga.

O faʻamatalaga o le auai mai o soʻo se tagata lautele, e ese mai i se faʻalauiloa patino, e mafai ona avanoa e le gata i le puleaina o le vaega, ae faʻapea foi i soʻo se isi tagata o le afioʻaga. Ae peitai, e na o le pau lava le mea e mafai ona fai pe afai o seti tafaoga patino mo lenei faʻamaumauga na faʻatutuina i totonu o le alalafaga.

Faamolemole ia matau o le tele o lou i ai o se alalafaga, o le sili atu foi ona faigata le pulea o fuainumera. I le faaopoopo atu, e fuafua i le telē o le kulupu, o le faʻamatalaga e le mafai ona fesuiaʻi i totonu o le 1-2 tagata, ae aafia ai le selau ma le fiaafe o tagata faʻaoga i le taimi e tasi.

  1. Tatala le VK ma faʻafesoʻotaʻi i le vaega i le lisi i le itu tauagavale o le mata. "Vaega".
  2. I le pito i luga o le itulau e tatala, filifili le laupepa "Pulega" ma tatala le itulau autu o lau vaega.
  3. Afai e te fiafia i fuainumera o se atunuu mai fafo, e tatau ona e tatalaina ma mulimulitai i isi faatonuga uma. Ae ui i lea, ia manatua o le pulega, i le tele o tulaga, e le maua ai avanoa lautele i ia faʻamatalaga.

  4. I lalo o le avatar, saili le ki "… " ma kiliki i luga.
  5. Faatasi ai ma mea na tuuina atu, sui i le vaega. "Fuainumera Faamauina a le Atunuu.

I luga o le itulau e amataina, o loʻo tuʻuina atu ia te oe se numera tele o siata eseese, o ia mea uma o loʻo i ai i luga o se tasi o faʻamaufaʻailoga faapitoa e fa. E aofia ai vaega nei:

  • auai;
  • faʻaauau;
  • gaoioiga;
  • tagata lautele.
  1. I luga o le laupepa muamua o ata ia e faigofie ai ona e mataituina le auai o tagata lautele. O iinei e te maua ai le avanoa e suesue ai i le alualu i luma o le alualu i luma i le lauiloa, faʻapea foʻi ma faʻataʻitaʻiga o tagata e sili ona fiafia i le matutua, faʻafeusuaiga poʻo tulaga faʻalefanua.
  2. I luga foi o le lisi muamua o le gaioioiga e faʻaagaoioia pe faʻasaina le avanoa lautele i fuainumera.

  3. Faʻatonu lona lua "Umia" o ia e nafa ma le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i le tele o taimi e feagai ai tagata o le nuʻu ma le lolomiina o lomiga i la latou faʻailoga tala fou. O nei faʻamatalaga e tufatufa atu i tagata faʻapitoa i le vaega, faʻavae i luga o faʻamaumauga o aso taitasi.
  4. O le mea o loʻo mulimuli mai ua fuafua e iloilo le gaoioiga e tusa ai ma talanoaga. O lona uiga, iinei e mafai ona e mataʻituina soʻo se gaoioiga a tagata auai i totonu o lau kulupu pe'ā tusia ni faʻamatalaga pe fatuina ni talanoaga.
  5. E taua le manatuaina o soʻo se gaoioiga i le vaega o le pulega e amanaʻiaina.

  6. O le faʻamaufaʻailoga mulimuli o se kalafi o le suʻega o tagata o loʻo faʻaaogaina le faʻaalia o mea e tali ai tagata.
  7. Afai e te le mafai ona tusia tusi o le pulega, o le a le maua lenei faasologa.

  8. I le tulaga o ata taitasi ua tuʻuina atu, ua tuʻuina atu foi ia te oe se avanoa faaopoopo e faʻatau atu ai fuainumera. Mo nei, faʻaaoga le kata talafeagai "Siiina fuainumera"i luga o le pito i luga o le itulau "Fuainumera Faamauina".

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, e taua le mafaufau e faʻapea, mo sui o le afioaga i vaega o loʻo iai faʻamaumauga faʻamaumau e iai nisi faʻamatalaga e maua nai lo tuusao i tagata lautele. Faatasi ai ma lenei mea, o gaioiga uma i luga o fuainumera o tagata lautele e mafai ona manatu e maeʻa.

Faʻamaumauga a le tagata lava ia

O le uiga iloga autu o lenei ituaiga fuainumera e na o le tagata e faaaogaina, o le numera o le au failautusi e oʻo atu i le 100 pe sili atu foi tagata, e mafai ona maua lenei faʻamatalaga. O le mea lea, afai o se numera muamua o tagata e le o aofia i au VKontakte faʻafouga, o lau faalilolilo patino e le alu i le faagasologa o auiliiliga.

I lona autu, o faʻamatalaga a le tagata lava ia o loʻo i ai se maualuga maualuga o le tutusa ma faʻamatalaga faʻatautaia o le nuʻu.

  1. A oi luga VK.com, faʻaaoga le lisi autu e sui i le vaega. "My Page".
  2. I lalo o le ata autu o lau talaaga otooto, saili le ata ata ata i le itu taumatau o le faamau. "Faʻamaonia".
  3. I luga o le itulau e amataina, e mafai ona e matamata i ni vaʻai eseese se tolu sa i ai foi i totonu o le alalafaga.

O vaega taʻitasi e tuʻuina mai le vaega e tutusa lava lea na faʻamatala muamua atu i le vaega o faʻamaumauga a le nuʻu. Pau lava le eseesega manino iinei o le le lava o galuega mo le suʻeina na maua ma lafoina savali.

Faamolemole ia matau o fuainumera e mafai ona tuʻuina atu ia te oe i le VKontakte vaega ma luga o le itulau patino e mafai ona eseese le ese mai le tasi i le isi. O lenei mea e fesoʻotaʻi tonu ma le atinaʻe o le alalafaga e ala i le tele o auaunaga tau faasalalauga ma le faʻatau.

O faʻamatalaga uma e te manaʻomia mai le faamalama "Fuainumera Faamauina" I luga o le itulau patino, e mafai foi ona e lafoina i se isi faila mo le faʻaogaina o manipulations.

I luga o lenei mea, o gaioiga uma e fesoʻotaʻi ma fuainumera i le lautele e mafai ona mafaufau e maeʻa. I le tulaga o faafitauli, o faʻamatalaga faʻapitoa mai le VK pulega ma le avanoa e tusia ai faʻamatalaga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo avanoa pea mo oe. Matou te moomoo ia te oe uma mea sili!