Toto le lisi i le Word Word alphabetically


Avetaavale mo kata vitio mo telefoni feaveaʻi e tutusa lelei ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O mea nei o le ai luga o le map nVidia Geforce 610M. Matou te faʻamatala auiliʻilia auala e mafai ai ona e siiina le polokalama mo lenei masini ma pe faʻapefea ona faʻapipiʻi.

Auala e sii mai ma faʻapipiʻi avetaavale mo Geforce 610M

O le igoa o le masini e taʻua o se kamupani faʻapipiʻi feaveaʻi o le kamupani vii. Ua faamoemoe e faʻaaogaina i le komepiuta. Faʻavae i luga o lenei faʻamatalaga, ua matou saunia mo oe se tele o metotia e faigofie ai ona e faʻapipiʻi le polokalama mo le nVidia Geforce 610M. Pau lava le mea e manaʻomia mo le faʻaaogaina o se tasi oi latou o se fesoʻotaʻiga malosi i le Initaneti.

Metotia 1: O le tusitala aloaia a le NVidia

E pei ona mafai ona e iloa mai le igoa o le metotia, i lenei tulaga o le a matou vaʻai i luga o le upega tafaʻilagi a le UVidia e suʻe ai avetaavale saʻo. O le nofoaga muamua lenei e amataina ai ia sailiga. O iinei, i le taimi muamua, e aliali mai ai polokalama fou uma mo masini. O le mea lenei e tatau ona e faia e faʻaaoga ai lenei metotia:

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le itulau faʻapipiʻi o polokalama tikiai mo le hardware hardware.
  2. O le laasaga muamua o le faʻatumu lea o fanua i faʻamatalaga e uiga i le oloa lea e manaʻomia ai avetaavale. Talu ai o loʻo matou vaʻavaʻai mo polokalama faʻapipiʻi mo le kata vitio Geforce 610M, e tatau ona faʻatumu uma laina nei:
    • Ituaiga oloa - Faamalosia
    • Faiga Faʻapitoa - GeForce 600M Series (Tusitusi)
    • Aiga Gaosi - GeForce 610M
    • Faiga Faʻavae - O iinei tatou te filifilia mai le lisi le OS o loʻo faʻapipiʻiina i le komepiuta
    • Gagana - Faʻamanino le gagana e faʻaalia ai isi faʻamatalaga.
  3. E tatau ona i ai sau ata e tutusa lelei ma le ata o loʻo faʻaalia i le ata sikeri i lalo.
  4. A maeʻa uma laufanua, kiliki le faamau "Saili" ia faaauau.
  5. A mavae sina taimi, o le ae vaʻai i le isi itulau. O le a aofia ai faʻamatalaga e uiga i le avetaavale o loʻo lagolagoina e lau kata vitio. E le gata i lea, o le polokalama o le a avea ma lomiga fou, lea e matua faigofie lava. I luga o lenei itulau, i le faʻaopoopoga i le polokalama faakomepiuta, e mafai foi ona e iloa le tele o le faila faila, le aso faʻasaʻo ma le lagolagoina o masini. Ina ia mautinoa o lenei masini komepiuta e lagolagoina moni lou faʻaoga, e tatau ona e alu i le vaega ole vaega, lea e taʻua - "Mea Lagolagoina". I lenei laupepa o le ae maua ai le ata o le adapter 610M. Na matou maitauina lona nofoaga i le sikolasipi i lalo. A maeʻa faʻamaonia faamatalaga uma, kiliki le ki "Download Now".
  6. Ina ia mafai ona e faʻaaogaina saʻo le faila o le avetaavale, e tatau ona e talia tuutuuga o le maliega o le laisene nVidia. E mafai ona iloa le tusiga o le maliliega i le kilikiina o le sootaga o loʻo faailogaina i le ata. Ae o le faitau i ai e le talafeagai. Tau lava oomi le ki "Talia ma Download" i le itulau tatala.
  7. O lea o le a amataina le downloadina o faila faila. O loʻo tatou faʻatali mo le iʻuga o lenei faagasologa ma tafe le faila na sii mai.
  8. I le uluai faamalama e aliali mai ina ua maeʻa le faila faila, e tatau ona e faamaʻoti le nofoaga. O faila uma e tatau mo le faʻapipiʻiina o le a maua mai i le nofoaga faʻamaonia. E mafai ona e ulu atu ma le lima i le laina talafeagai, pe filifili le faila e manaʻomia mai le aʻa o le faasologa o faila faigāluega. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le ki ma le ata o se foliga samasama i le taumatau o le laina. A faʻapipiʻi le nofoaga, kiliki "Lelei".
  9. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a aveesea mai faila talafeagai. E tatau ona e faatali mo ni nai minute seʻia maeʻa lenei faagasologa.
  10. A maeʻa le tatalaina o le a otometi lava ona amata "NVidia Installer". Muamua lava, o le a amata ona siakiina le fesoʻotaʻiga o le masini faʻapipiʻiina i lau kata vitio faʻatasi ai ma le faiga faʻaogaina. Na o le faʻatali mo le suʻega e muta.
  11. O nisi taimi o le siakiina o faʻasagaga e mafai ona muta i le tele o mea sese. I se tasi oa tatou tala ua tuanai, matou te faamatalaina le sili ona lauiloa oi latou ma ofoina atu fofo.
  12. Faitau atili: Faʻamatalaga i faafitauli pe a faʻapipiʻi le avetaavale o le nVidia

  13. Afai e maeʻa lau faʻamaoniga e aunoa ma ni mea sese, ona e vaʻai lea i le faamalama lenei. O le a aofia ai faʻamatalaga o le maliega laisene o le kamupani. Faʻasalaga, matou te suesue i ai, ona kiliki ai lea o le ki "Ou te taliaina. Faaauau ".
  14. O le isi laasaga o le filifili lea o le faʻatulagaga o le faʻatulagaga. E mafai ona e filifili "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" poʻo "Custom". Pe a faʻaaoga "Faʻaalia mea faʻapipiʻi" O vaega talafeagai uma o le a faʻapipiʻiina lava. I le tulaga lona lua, o le a mafai ona e faʻamautinoa le polokalama o le a faʻapipiʻiina. I le faaopoopo atu, pe a faʻaaoga "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu" E mafai ona e tape faʻamaufaʻailoga tuai tuai ma toe faatulaga nVidia tulaga. Filifili se faʻataʻitaʻiga i lenei tulaga. "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu" ma taomi le faamau "Lisi".
  15. I le isi faʻamalama, maka le polokalama e faʻapipiʻi. Afai e talafeagai, tusi le filifiliga "Fai se mea mama faʻapipiʻi". A maeʻa uma maniposo matou te taomi le ki. "Lisi" ia faaauau.
  16. O se taunuuga, o le faagasologa o le faʻapipiʻiina o le avetaavale mo lau kata vitio o le a amataina. O se faamalama o loo i ai le faasalalauga o le faailoga ma le faasologa o le alualu i luma o le a molimau i lenei mea.
  17. Faamolemole ia maitauina pe a faʻaaogaina lenei metotia e te le manaʻomia le faʻaaogaina o le polokalama tuai. O le faʻatulagaga o le a faia mea uma lava ia. Ona o lenei mea, ao faagasolo le faʻagasologa o le faʻagasologa o le a e vaʻai i se talosaga e toe faʻafou le polokalama. O le a otometi ona tupu pe a uma le minute. E mafai ona e faʻateleina le faagasologa i le kiliki "Toe Maua Nei".
  18. A uma le toe faʻafouina o le tino, o le a toe amataina le faʻapipiʻi ma o le a faʻaauau le faʻatulagaga. E le tatau ona e faʻatinoina soʻo se talosaga i lenei vaitaimi e aloese ai mai le leiloa o faʻamaumauga.
  19. A maeʻa uma galuega tatau, o le ae iloa le faʻamalama mulimuli i luga o le lau. O le a aofia ai le tusitusiga ma taunuʻuga o le faʻatulagaga. Ina ia faamaeaina lenei auala, e tatau ona e tapunia lenei faamalama e ala i le kiliki o le faamau. "Katia".

O luga o le auala o le a faamatalaina ai le auala. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie, pe afai e te mulimuli i faatonuga uma ma fautuaga. E le gata i lea, o se tasi o auala e sili ona faʻatuatuaina mo le faʻapipiʻiina o le software nVidia.

Metotia 2: Auaunaga faʻainitaneti faapitoa mai le kamupanī

O lenei metotia e toetoe tutusa lava ma le muamua. Pau lava le eseesega e le tatau ona e faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga o lau faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma le faʻauiga ma le laʻititi o lau masini komepiuta. O nei mea uma o le a faia mo oe i le initaneti.

Faamolemole ia matau o le Google Chrome browser mo lenei metotia o le a le aoga. O le mea moni o le faagasologa e te manaʻomia e taʻavale se keneva java. Ma ua leva ona le toe taʻua e le igoa o Chrome le tekinolosi e talafeagai mo lenei mea.

Ina ia faʻaogaina lenei metotia, fai mea nei:

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i le itulau aloaia o le nVidia, lea o loʻo i ai le 'auʻaunaga.
  2. Matou te faʻatali mo sina taimi seia oʻo ina ia fuafuaina uma faʻamatalaga talafeagai ma vaʻaia la outou polokalama.
  3. I le taimi o le faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻai i le Java window. O lenei tusitusiga e talafeagai mo le faʻamaonia saʻo. E na o le manaʻo e faʻamaonia lona faʻavae. Ina ia faia lenei mea, kiliki "Tamoe" i le faamalama e aliali mai.
  4. A mavae ni nai minute, o le a e vaʻavaʻai i le faʻamatalaga o loʻo i luga o le itulau. O le a faʻaalia ai le faʻataʻitaʻiga o lau kata vitio, le avetaʻavale o loʻo iai nei ma le masini faʻapipiʻi. E tatau ona e taina se faamau Tatalo.
  5. A maea lena, o le a aveina oe i le itulau na matou taʻua i le auala muamua. I luga o lea mea e mafai ona e vaʻai i le lisi o mea faʻapipiʻi ma siaki faʻamatalaga uma. Matou te fautua atu e toe foi i le palakalafa lona lima o le auala muamua ma faaauau mai iina. O isi gaioiga uma lava o le a matua tutusa.
  6. Afai e leai sau laupepa Java e faʻapipiʻiina i luga o lau komepiuta, ona i ai lea i le faagasologa o le siakiina o lau polokalama o le a e vaʻai i se faʻamatalaga talafeagai i luga o le 'upega tafaʻilagi i le initaneti.
  7. E pei ona taʻua i le savali o le savali, e tatau ona e kiliki i le moli moli ma le logo Java e alu i lona itulau download.
  8. O le iʻuga, o le ae mauaina oe i luga o le laupepa aloaia a Java. I le ogatotonu o le ai ai se lanu mumu mumu ma le tusiga. "Download Java mo le saoloto". Kiliki i luga.
  9. Ona e maua ai lea o oe i luga o le itulau o le a ofoina atu ai oe e faitau le anotusi o le maliega o laisene. E mafai ona faia lenei mea i le kilikiina o le sootaga talafeagai i le itulau. Ae ui i lea, e le talafeagai lenei mea. Ina ia faaauau pea, ia na o le kilikiina o le faamau. "Malilie ma amata se free download".
  10. I le taimi lava e maeʻa ai lenei, o le a amataina le siiina o le faila o le Java file installation. Afai e sau, taʻe.
  11. I le mulimulitaʻi i faʻataʻitaʻiga faigofie a le faʻapipiʻi, matou te faʻapipiʻiina le masini komepiuta i luga o lau komepiuta.
  12. A maeʻa faʻapipiʻi Java, matou te toe foʻi atu i le mea muamua o lenei metotia ma toe fai le toe iloiloga o le faagasologa. O le taimi lenei e tatau ona e sologa lelei.

O le faagasologa atoa lea o le sailia ma le downloadina o avetaavale e faʻaaoga ai le nVidia i le initaneti. Afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi Java, pe faigofie foi ona faʻaaogaina lenei metotia, e mafai ona e faʻaogaina isi filifiliga.

Metotia 3: Polokalame Faʻapitoa a GeForce

Afai ua e faʻaogaina le polokalame o le GeForce Experience program i luga o se komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai avetaavale talafeagai. O le polokalama faʻapitoa lenei mai le NVidia, o lea o lenei metotia, e pei o muamua, ua faamaonia ma faatuatuaina. O taualumaga i lenei mataupu o le a faapenei:

  1. Tatala le polokalama o le GeForce Experience. E le mafai, e mafai ona maua le ata o le polokalama i le fata. Ae o nisi taimi atonu e le o iai iina. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e uia se tasi o ala nei:
  2. C: Polokalame Polokalama NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience- mo le 32-bit operating system

    C: Polokalama Polokalama (x86) NVIDIA Corporation NVIDIA GeForce Experience- mo OS x64

  3. Afai e faʻapipiʻi le polokalame i le igoa, o le a e vaʻaia se lisi o faila i le auala faʻamaonia. Faʻamasinoga se faila ua taʻua NVIDIA GeForce Experience.
  4. O se taunuuga, o le a tatala le faamalama o polokalama autu. I le pito i luga, o le a e vaʻaia ni taʻai se lua. Alu i le vaega ma le igoa "Avetaavale". I luga o le itulau e amataina, o le ae iloa ai le igoa ma le lomiga o le polokalama faakomepiuta o loʻo avanoa mo oe e sii mai. O le tali tutusa o le ai ai i le taumatau o sea laina. Tatalo. E tatau ona e kiliki.
  5. A maeʻa lena, o le a amataina le downloadina o faila talafeagai mo le faʻatulagaga. Nai lo o se faamau Tatalo O se laina e aliali mai o le a faʻaalia ai le alualu i luma o le faʻalauiloa.
  6. I le faaiuga o le download, ae le o le alualu i luma o le alualu i luma, o le a oʻo mai i ai le lua kili - "Faʻaalia le faʻapipiʻiina" ma "Faʻatulagaina Faʻamau". Na matou taʻuina le eseesega i le va o nei ituaiga faʻapipiʻi i le auala muamua, o lea o le a matou le toe fai.
  7. I le tulaga e te filifilia "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu"I le isi laasaga e tatau ona e faailogaina vaega e te manaʻo e faʻapipiʻi.
  8. A maeʻa lena, o le a amataina le faʻatulagaina o le avetaavale. O le a umi ni nai minute. E tatau lava ona e faʻatali mo sina taimi.
  9. I le faaiuga o le a e vaʻai i se faamalama faʻatasi ai ma le anotusi o le feʻau. O le a na ona aofia ai faʻamatalaga e uiga i le taunuuga o le faʻapipiʻi. Afai e sologa lelei mea uma, o le ae vaaia se feau. "Ua maeʻa le faʻaogaina". E totoe na o le tapunia o le faamalama oi ai nei e ala i le kiliki o le faamau i le igoa tutusa.

O le auala atoa lena. Faamolemole ia matau, i lenei tulaga, o le toe amataina o le polokalama e le manaomia. Ae ui i lea, matou te fautuaina malosi e toe amataina le OS pe'ā uma ona faʻapipiʻi avetaavale. O lenei mea o le a mafai ai ona e faʻaaogaina uma tulaga ma suiga na faia i le taimi o le faʻatulagaga.

Metotia 4: Taiala i le lalolagi mo le sailia o avetaavale

O le fesoʻotaiga o loʻo i ai le tele o polokalama ua mamanuina faapitoa e suʻe ai le polokalama. Latou te otometi lava siaki lau 'eletise atoa ma faʻamaonia masini e te manaʻomia e faʻafouina ai / faʻapipiʻi le polokalama. O se tasi o ia polokalama e mafai ona faʻaaogaina e sii ai avetaavale mo le kata vitio GeForce 610M. Pau lava le mea e te manaʻomia o le filifili lea o soʻo se polokalama. Ina ia faafaigofie lau faagasologa filifiliga, matou te lolomiina se tusiga e toe iloilo ai polokalama sili ona lelei mo le sailia o avetaavale.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O le fea o polokalama ua taʻua e te filifilia e mo oe. Ae matou te fautuaina le faʻaaogaina o le DriverPack Solution. Muamua, e masani ona faʻaleleia lona faʻamaumauga, lea e faigofie ai ona iloa toetoe lava o masini. Ma le lona lua, o DriverPack Solution e le gata o se faʻasinomaga i luga o le initaneti, ae o se offline le talosaga lea e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi le komepiuta e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. E aoga tele lenei mea i tulaga e leai se avanoa i le fesoʻotaiga mo soʻo se mafuaʻaga. Talu ai o lenei polokalame e sili ona lauiloa, matou te faia se taʻiala i lona faʻaaogaina. Matou te fautuaina oe e faamasani oe lava ia, pe afai e te manaʻo i le AveverPack Solution.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 5: Ata ID Card

E pei o soʻo se masini komepiuta i totonu o le komepiuta, o le kata vitio ei ai sana lava mea e iloagofie ai. O le auala ua faʻamatalaina e faavae i luga. Muamua e tatau ona e iloa lenei lava ID. Mo le pepa faʻailoga GeForce 610M, e mafai ona i ai tulaga taua nei:

PCI VEN_10DE & DEV_1058 & SUBSYS_367A17AA
PCI VEN_10DE & DEV_0DEA & SUBSYS_22DB1019
PCI VEN_10DE & DEV_0DEA & SUBSYS_00111BFD
PCI VEN_10DE & DEV_105A & SUBSYS_05791028

Ma le isi, e manaʻomia ona e kopiina se tasi o faʻamaumauga ID ma faʻaoga i luga o nofoaga faapitoa. O nei saite e faailoa ai masini ma maua ai le polokalama mo latou i le na o le faailoaina. Matou te le o faʻamalamalamaina auiliiliga taitasi, talu ai o se lesona ese na tuuto atu i lenei auala. O le mea lea, matou te fautuaina e mulimuli i lenei sootaga ma faitau i ai. I totonu o lea mea o le ae maua ai tali i fesili uma e ono tulaʻi mai i le taimi o le sailiga mo le masini komepiuta e faʻaaoga ai se faʻamatalaga.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Metotia 6: Faʻaaogaina Windows Tool

I nisi o tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le meafaigaluega faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻi Windows e faʻapipiʻi ai avetaafi katalama. Matou te fautua atu ia te oe e faʻaaogaina i na o mataupu ogaoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a le taliaina e le tino le fuafuaina o le kata vitio. O le mea moni e faapea i lenei tulaga na o faila avetaʻavale masani o le a faʻapipiʻi. O lona uiga o vaega o ausilali ia e talafeagai foi mo le faʻatinoina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le a le faʻapipiʻiina. E ui i lea, o le iloa e uiga i le i ai o sea auala e aoga. O le mea lenei e te manaʻomia:

  1. I luga o le komepiuta komepiuta, kiliki faatasi ia ki. "Windows" ma "R".
  2. O le a tatala le faamalama aoga. Taumafai. E tatau ona resitala le parakalafadevmgmt.mscona kiliki lea o le ki "Ulufale mai".
  3. O lenei mea e mafai ai ona e tatalaina "Pule Sili". I le faʻamuamua, e mafai ona faia lenei mea i se auala talafeagai mo oe.
  4. Faitau atili: Tatala le "Pule Faʻatonu"

  5. I le lisi o vaega ole masini e te manaʻomia e tatala ai le lisi "Ata o ata vitio". O iinei o le a e vaʻaia ai ni kata vitio se lua - o se puʻupuʻu faʻaopoopo Intel ma se mea faʻapitoa vaʻaia GeForce 610M. Kiliki i le komi mulimuli o le kiore ma filifili mai le lisi e tatala ai "Avetaʻavale Faʻafou".
  6. Le isi e tatau ona e filifilia le ituaiga o sailiga. Matou te fautuaina e faʻaaoga le filifiliga ma "Aunoa" faagasologa. O lenei mea o le a faʻatagaina ai le faiga faʻavae tutoatasi e maua ai le polokalama faʻapipiʻi mo le faʻaogaina i le Initaneti.
  7. Afai o le meafaigaluega sailiili e faʻatonutonu e suʻe faila talafeagai, o le a vave utaina ma faʻaaoga uma tulaga.
  8. I le iʻuga o le a e vaʻaia se feʻau o le a faʻaalia ai le taunuuga o le auala atoa. Faamolemole ia matau e le lelei i taimi uma. I nisi tulaga, e le mafai ona maua e le avetaavale le avetaavale. I ia tulaga, e tatau ona e faʻaaoga se tasi o metotia o loʻo i luga.
  9. Afai o le sailiga na manuia, ona faʻapenei lea ona tapunia le faamalama o meafaigaluega e saili ai Windows.

O auala uma lava ia e fesoasoani ai ia te oe e sailia ma faʻapipiʻi avetaavale mo le nVidia Geforce 610M pepa vitio. Matou te faʻamoemoe o loʻo sologa lelei mea uma ia te oe. Ae afai ei ai se tulaʻi - tusi e uiga i ai i faʻamatalaga. Seʻi o tatou taumafai faʻatasi e iloa le mafuaʻaga o latou foliga mai ma faʻamaonia le tulaga.