E faʻapefea ona faia le tioata i le 3ds max

O le Google system e teuina ai faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaogaina oe e masani ona fetaui pe galulue faatasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a le 'auʻaunaga "Fesoʻotai" e mafai ona vave maua ai tagata e te manaʻomia, faʻatasi i latou i au kulupu poʻo au lio, faʻasoa i a latou faʻamatalaga. E le gata i lea, Google e fesoasoani e saili fesootaiga a tagata faʻaoga i le Google+ network. Mafaufau pe faʻapefea ona e faʻafesoʻotaʻi tagata e fiafia ia te oe.

Ae e te leʻi amata suʻesuʻe i ou faʻafesoʻotaʻi, ia e ulufale i lau faʻamatalaga.

Faitau atili: Faʻapefea ona e sainia i lau Google Account

Lisi fesoʻotaʻiga

Kiliki i le ata o le fesoasoani e pei ona faʻaalia i le screenshot ma filifili Faʻasalalau.

O au faʻafesoʻotaʻiga o le a faʻaalia i lenei faamalama. I le "All Contacts" vaega o le ai ai tagata e faʻaaogaina oe e te faʻaopopo i lau lisi o fesoʻotaʻiga poʻo oe e masani ona e fetaui i ai.

E lata ane i tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga "Suiga", i le kiliki i luga o lea, e mafai ona e faʻamatalaina faʻamatalaga e uiga i se tagata, e tusa lava po o le a le faʻamatalaga o loʻo faʻamaonia i lana talaaga.

Faʻafefea ona faʻaopopo se faʻafesoʻotaʻiga

Ina ia maua ma faʻaopopo se faʻafesoʻotaʻiga, kiliki i le lanu mumu lapoa i le pito i lalo o le lau.

Ona e ulufale lea i le igoa o le faafesootaʻiga ma filifili mai le lisi pa'ū le tagata ua manao e resitalaina i Google. O le a faʻaopopoina le fesoʻotaʻiga.

Faʻafefea ona faʻaopoopo le fesoʻotaʻiga i liʻo

O le liʻo o se tasi lea o auala e faamama ai tagata. Afai e te manaʻo e faʻaopopo se tagata faʻaaoga i se liʻo, mo se faʻataʻitaʻiga, "Uo", "Familiar", ma isi mea, faʻafeiloaʻi le taufaʻailoga i le atigipusa i ni laina se lua i le itu taumatau o le laina faʻafesoʻotaʻi ma tusi le liʻo o loʻo manaʻomia.

Auala e fatu ai se vaega

Kiliki "Create Group" i le itu tauagavale. Fatu se igoa ma kiliki le Foafoaga.

Kiliki i luga le lanu mumu ma ulufale i igoa o tagata e te manaʻomia. E tasi le kiliki i luga o le tagata faaaoga i le lisi pa'ū o le a lava lea e faʻaopopo ai se fesoʻotaʻiga i le kulupu.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai Google Drive

O lea la, i se aotelega, e foliga mai o le galulue faatasi ma fesoʻotaiga i Google.