Faʻamasinoga tuai i le Windows 7

E talitonuina o le sili atu ona faʻaonaponei le faiga faʻaogaina, o le sili atu ona lelei ma aoga. Ae ui i lea, e masani ona faʻafefea e faʻafesoʻotaʻi ni faʻafitauli faʻafitauli pe a faʻaaoga polokalama tuai tuai poʻo polokalama faʻafiafia i faiga fou faʻaogaina. Sei o tatou mafaufau pe faapefea ona taʻalo taʻaloga i luga o lau PC i le Windows 7.

Vaʻai foi: Aiseā e le taʻavale ai taaloga i le Windows 7

Auala e amata ai taaloga tuai

O le auala patino e amata ai le taʻaloga tuai i luga o le Windows 7 e faʻalagolago i le faʻaogaina o lenei talosaga ma o le a le faʻatulagaga na muai fuafuaina. Ma le isi, tatou te mafaufau i filifiliga mo faʻatinoga e fuafua lava i mea ua taua i luga.

Metotia 1: Taufetuli i le emulator

Afai o le taaloga e matua tele ma ua faamoemoe e taʻavale i luga o le MS DOS platform, ona i lenei tulaga na o le filifiliga lava e tasi i le Windows 7 o le faʻapipiʻiina lea o se emulator. O le polokalama lauiloa a lenei vasega o DosBox. I lana faʻataʻitaʻiga, matou te mafaufau i le faʻalauiloaina o talosaga taʻaloga.

Tusia le DosBox mai le ofisa aloaia.

  1. Sue le faila installer download emulator. I le uluai faamalama Faʻamatalaga Faʻamatalaga O le laisene laisene ua faʻaalia i le Igilisi. Pushing a button "Lisi"Ua e malilie faatasi ma ia.
  2. Ma le isi, o le faamalama e tatalaina pe a valaʻaulia oe e filifili vaega o le polokalama o le a faʻapipiʻiina. I le lē mafai, o mea uma e maua e filifilia: "Faila faila" ma "Pasi Papamao". Matou te fautua atu ia te oe ia aua le suia nei tulaga, ae ia kiliki "Lisi".
  3. I le isi faʻamalama, e mafai ona faʻamaoti le lisi o faʻamaumauga o le emulator. E le mafai, o le polokalama o le a faʻapipiʻiina i totonu o le faila "Faiga faila". Afai e leai sou mafuaaga tatau mo lenei, aua e te suia lenei tau. Ina ia amataina le faʻatulagaina, kiliki "Faʻamau".
  4. O le faagasologa o le faʻapipiina o le emulator i le PC o le a faʻaalia.
  5. I le pito o le faamau "Katia" o le a malosi. Kiliki i luga o lenei mea e alu ese mai le faamalama. Faʻamatalaga Faʻamatalaga.
  6. O lenei e tatau ona e tatalaina "Saili", solo i fafo o le faamalama i "Papamaa" ma ulufale i le tusi o loʻo aofia ai le faila faila o le taaloga taʻaloga lea e te manaʻo e tamoe ai. O le tele o taimi, o le EXE e faʻaopopoina i lenei mea ma e aofia ai le igoa o le taaloga i lona igoa. Kiliki i le kata i le itu taumatau (Pepa) ma, a aunoa ma le tuʻuina atu, toso le faila i luga o le shortcut DosBox.
  7. O le faʻamatalaga emulator o le a faʻaalia, pe o fea o le a faʻapipiʻiina le poloaiga e amata ai le faila faila.
  8. A maeʻa lena, o le a amataina le taaloga e te manaʻo ai, i le avea ai o se tulafono, e aunoa ma le manaʻo e faia ni gaioiga faaopoopo.

Metotia 2: Faʻafesoʻotaʻiga faʻatusatusa

Afai na amataina le taaloga i uluai lomiga o le laina OS OS, ae le manao e faaaofia i luga o le Windows 7, ona talafeagai lea ona taumafai e faʻagaoioia i le tulaga fetaui ma le faʻapipiʻiina o polokalama faʻalapotopotoga.

  1. Alu i "Saili" i le faʻailoga o loʻo i ai le faila faila o le taaloga faafitauli. Faʻasani-saʻo i luga ma taofi le filifiliga i le lisi o loʻo faʻaalia i le filifiliga "Meatotino".
  2. I le faamalama e aliali mai, tatala le vaega "Fesootaiga".
  3. Siaki le atigipusa i autafa o le igoa igoa. "Tao le polokalama ...". A maeʻa lena, o le lisi pa'ū ifo i lalo ifo o lenei mekasini o le a aoga. Kiliki i luga.
  4. Mai le lisi o loʻo aliali mai, filifili le lomiga o le polokalama faʻaogaina o Windows lea na muai fuafuaina ai le faafitauli i le taaloga.
  5. Ona mafai foi lea ona e faʻaagaoioia isi faʻaopoopoga e ala i le ticking o aitema fetaui e fai ai taga nei:
    • tape le mamanu vaaia;
    • faaaoga le mata o le screen 640 × 480;
    • faaaoga 256 lanu;
    • tapunia tapuni i luga "Papamaa";
    • faʻamalo le faʻailoga.

    O nei faʻaiʻuga e manaʻomia e faʻagaoioia ai aemaise lava taaloga tuai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua fuafuaina mo le Windows 95. Afai e te le faʻatagaina nei faatulagaga, e tusa lava pe amata le tusi, o le a le saʻo le faʻaalia o elemene elemene.

    Ae pe a taʻalo taaloga e mamanuina mo Windows XP po o Vista, i le tele o tulaga, e le manaʻomia ona faʻagaoioia nei taʻaʻiga.

  6. Faatasi i le lisi "Fesootaiga" o seti uma e manaʻomia, kiliki i luga "Faaaoga" ma "Lelei".
  7. A maeʻa nei laasaga, e mafai ona e faʻalauiloaina le taaloga i le auala masani e ala i le kiliki faalua Pepa e ala i lana faila i le faamalama "Saili".

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui lava o taaloga tuai i luga o le Windows 7 e le mafai ona tamoe i le ala masani, e ala i nisi togafiti e mafai lava ona e foia lenei faafitauli. Mo faʻataʻitaʻiga taʻaloga na muai fuafuaina mo le MS DOS, e taua tele le faʻaeʻeina o se emulator o lenei OS. Mo taaloga lava e tasi o loʻo faʻatinoina lelei i uluai lomiga o Windows, ua lava lea e faʻaagaoioi ai ma faʻatautaia le tulaga fetaui.