E faʻapefea ona vave ma faigofie e sau ai se taaloga i lau komepiuta?

A o laʻitiiti, matou te faia uma se mea ioe. Salki, chess, afafine ma atalii - e tele naua taaloga. O lenei ua tatou ola ae, ua le toe taalo se tasi, ma o loo fiafia pea se tasi e mafuta ma uo. Na o le sefulu lua tausaga o le 21st seneturi, toeitiiti lava o taaloga uma na siitia atu i le PC, ma o le taatele o le Initaneti telefoni feaveai e mafai ai ona e siiina toetoe o soʻo se taaloga i le 2 kiliki. Faʻafefea ona fai - aʻoaʻo i lalo.

Ae muamua, sei faʻamatalaina le polokalama o loʻo matou faʻaaogaina. O le mea moni, e sili ona lelei le faʻaaogaina o auaunaga faʻafiafia faapitoa, e pei o le Steam. Ae o le a matou mulimuli i le ala e le mafai ona tetee ma faʻaaoga le polokalame ZONA. O le ituaiga tagata galu nei o loʻo i ai se lisi lelei o faila faila. O lea ia tatou o!

Tikiaina ZONA mo le leai o se totogi

Le faagasologa o le filifilia o se taaloga ma le download

1. I le taimi lava e tatala ai le ZONA, o le ae maua ai oe i le vaega tifaga. Ina ia alu i taaloga, kiliki i luga o le mea e tutusa i le itu o le itu.

Afai e te iloa le igoa o le taaloga e te manaʻo e sii mai, faʻaoga lona igoa i luga o le suega i luga ma vave alu i le Laasaga 5

2. Filifili le ituaiga e te fiafia iai i le faʻaaogaina o le lisi i le pito i luga o le faamalama.

3. Faʻamatala mai le tele o tausaga pe a oʻo mai le taʻaloga.

4. Seti le fua faatatau o fuataga. Taumafai ia aua neʻi faʻaitiitia, pe a leai o le a tele naua taaloga i iuga o sailiga.

5. Kiliki le tapuni o le taaloga e fiafia i ai oe. A maeʻa lena, o le a ave oe i lona itulau, o fea e mafai ai ona e vaʻavaʻai i lona faʻamatalaga, faʻaaliga ma ata vitio. Aua nei galo e faitau faatonuga faʻapipiʻi - o le a oʻo mai i le lima mulimuli ane.

6. Ia mautinoa e faʻafetaui e lau PC manaoga o le taaloga.

7. Kiliki "Download."

8. Alu i le "Downloads" tab o le itu tafaʻai ma faatalitali seia maeʻa le taʻaloga.

9. Faalua faalua i luga o le download ma, i le mulimuli ai i le faʻatulagaina o faatonuga mai le itulau o le taaloga, faʻapipiʻi le taʻaloga.
10. Fiafia i le taaloga!

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le faagasologa o le download o ia lava e faigofie tele. E sili atu ona faafaigofieina pe ae iloa muamua mea e te manaʻo ai. I lenei tulaga, o le pito sili ona umi - le sailiga mo le taaloga - ua na o le misi.