Le faʻamamaina o le faʻamau i le Opera browser

Ina ia mautinoa le saogalemu o le taʻavale, e tatau ona mataitu pea lona setete. O lenei tusiga o le a mafaufau i se masini e pei o le vevela HDD. O lenei polokalama e tuʻuina atu ai faʻamatalaga atoa e uiga i le faʻasologa o taavale, e aofia ai lona taimi faʻaalu. I totonu o le faʻamatalaga, e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga i le tulaga ma le vevela o le maloleti, faʻapea foi ma le auina atu o ripoti ile galuega i lau imeli.

Fesoʻotaʻiga a le tagata

O le mamanu o le polokalama e faia i se auala faigofie. Taumatau i totonu o le faamalama autu o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le vevela o le malo malo ma lona soifua maloloina. I le le mafai, o le vevela o loʻo faʻaalia i Celsius. O le vaega pito i lalo e aofia ai isi meafaigaluega: fesoasoani, faʻatulagaga, faʻamatalaga e uiga i le polokalame o le polokalama ma isi.

Faʻamatalaga HDD

O le kilikiina i luga o le faʻaauau o le atinaʻe o le polokalame o le a faʻaalia ai se isi poloka. I totonu e mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i le numera telefoni o le kisa, faʻapea foi ma le firmware. O se mea manaia e faapea o le masini komepiuta e faʻaalia ai faʻamatalaga i luga o le faagaoioiga o le avetaʻavale talu mai lona faʻalauiloa i lenei komepiuta. Sisiga i lalo o loʻo faʻaalia i lalo.

Lagolagosua i disk

O loʻo lagolagoina e le polokalame ituaiga uma o vaʻavaʻaleti malo. Faatasi ai ma: Serial ATA, USB, IDE, SCSI. O le mea lea, i lenei tulaga o le a leai ni faafitauli ma le faʻamatalaga o lau avega e le polokalama.

Tulaga lautele

I le lisi "Aoao" Faʻailoa tulaga e mafai ai e oe ona faʻasinomaga le faʻaogaina o le autostart, atunuʻu, ma le vevela. E mafai ona seti se taimi tumau mo le faʻafouina o faʻamaumauga o le disk. "Faiga faʻalelei" faʻapipiʻiina e le faʻaaogaina ma faʻamaumauga faʻamatalaga i le taimi moni.

Tulaga faatauaina o le tau

I lenei vaega, e mafai ona e setiina tulaga masani o le vevela masani: laʻititi, taua ma matautia. E mafai ona mafai se gaioiga e ono tupu pe a oʻo mai se vevela mataʻutia. E le gata i lea, o faʻamatalaga uma lava e mafai ona lafoina i le imeli imeli e ala i le faʻatulagaina o le tagata faʻaulu ma le faʻamaumauga.

Filifiliina o filifiliga

Taofi "Disks" faʻaalia uma HDDs fesoʻotaʻi i lenei PC. E ala i le filifilia o le masini manaʻomia, e mafai ona e faʻapipiʻi ana meatotino. O loʻo i ai se galuega e mafai ai / faʻamalo le siakiina o tulaga ma filifili pe faʻaalia le ata o le polokalame i le fata. E mafai ona e filifilia fua o le taimi o le taʻavale: itula, minute, po o sekone. Faʻaaoga faʻapitoa taʻitasi i le kōpae puʻe filifilia, ae le o le faatulagaga atoa, pei o le tab "Aoao".

Mama

  • Malosiaga e auina atu ai faʻamatalaga i luga o le HDD galuega e ala i le imeli;
  • Polokalame polokalame mo le tele o masini i se PC e tasi;
  • Aloaia o vaʻavaʻalo uma;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • Talosaga mo le masina;
  • Leai se lagolago a se tagata.

O se polokalame faʻapitoa faʻapea ma le iai o faʻalapotopotoga o loʻo avanoa i ai, o le a fesoasoani e te mataʻituina ai le faʻatinoina o le HDD. Ma o le auina atu o se ogalaau e uiga i le vevela o se puʻupuʻu vaivai e mafai ai ona matamata i se lipoti i lona tulaga i soo se taimi talafeagai. O se galuega talafeagai ma le filifiliga o le gaioiga faʻatinoga i luga o le PC pe a oʻo le avega i se lema e le taliaina e fesoasoani ile aloese mai tulaga e leʻi mafaufauina.

Acronis Toe Faʻafouina Tomai Faʻapitoa Faʻatonu Faʻatonu Paragon CDBurnerXP HDD Thermometer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le vevesi o le HDD o se polokalama mo le mataʻituina o se puʻupuʻu faigata. Faatasi ai ma ni mea e fausia, e mafai ona e matamata i faʻamatalaga e uiga i le HDD.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: PalickSoft
Tau: $ 3
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 4