Faʻafefea ona toe faʻaleleia imeli i Emeli Mail

O se kata vitio, e pei o soʻo se isi lava masini komepiuta ua faʻapipiʻiina i totonu o se komepiuta po o se komepiuta komepiuta ma e fesoʻotaʻi i le motherboard, e manaʻomia ni avetaavale O lenei polokalama faʻapitoa faʻapitoa e talafeagai mo nei masini e faigaluega saʻo. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo le GeForce GT 240 adapter graphics, na faia e le NVIDIA.

Faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi polokalama mo le GeForce GT 240

O le kata vitio o loʻo mafaufau i totonu o le faʻavae o lenei tusiga ua leva ma leai se aoga, ae e leʻi galo lava i le faʻaolaina lona ola. O le mea lea, e mafai ona e suʻeina avetaʻavale mo le GeForce GT 240 mai le itulau lagolago i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le NVIDIA. Ae e le na o le pau lea o le avanoa avanoa.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi gaosi oloa

O tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e faʻaaloalo ma gaosia mea uʻamea o loʻo taumafai i le umi e mafai ai e lagolago ai oloa na faia. NVIDIA e le o se faʻasalaga, faʻapena i luga o le 'upega tafaʻilagi a lenei kamupani e mafai ona e mauaina ma ave avetaʻavale mo le toetoe o soʻo se pepa faʻailoga, e aofia ai le GT 240.

Tatalo

  1. Mulimuli i le sootaga i le itulau "Avetaavale Avea" nofoaga aloaia NVIDIA.
  2. Muamua mafaufau i se suʻesuʻega tutoatasi (tusi lesona). Filifili mea e manaʻomia mai le lisi pa'ū e faʻaaoga ai mamanu nei:
    • Totoga o oloa: Faamalosia;
    • Faʻamaumauga o oloa: GeForce 200 Faʻasologa;
    • Aiga Gaosi: GeForce GT 240;
    • Faʻatonuga: Faʻamaumau iinei lomiga ma le numera numera e tusa ai ma mea faʻapipiʻi i lau komepiuta. Matou te faʻaaoga le Windows 10 64-bit;
    • Gagana: Filifili le mea e fetaui ma le nofoaga o lau OS. E foliga mai, o Rusia.
  3. Ia mautinoa ua saʻo lelei uma laufanua ma kiliki le ki. "Saili".
  4. O le a tuʻuina atu oe i se itulau e mafai ai ona e siiina se avetaafi kata vitio, ae muamua e te manaʻomia e mautinoa e fetaui lelei ma le NVIDIA GeForce GT 240. Kiliki i le tab "Mea Lagolagoina" ma maua le igoa o lau kata vitio i le lisi o meafaigaluega i le lisi o GeForce 200 Series.
  5. O lenei la e alu i le itulau, o le a tuʻuina atu faʻamatalaga faavae e uiga i le polokalama. Faʻalogo i le aso tuʻufaʻatasia o le version downloadable - 12/14/2016. Mai lenei mea e mafai ona tatou faia se faʻataunuʻuga talafeagai - o le ata faʻataʻitaʻiga tatou te manatu e le toe lagolagoina e le atinaʻe ma o le lomiga mulimuli lea o le avetaavale. O se laʻititi laʻititi ile tab "Vaega o le faʻamalolo", e mafai ona e iloa e uiga i faʻamatalaga mo le saogalemu o loʻo aofia ai i le pikiaga download. A maeʻa ona toe iloiloina uma faʻamatalaga, faʻasalalau "Download Now".
  6. O loʻo e faʻatali mo se tasi, o le taimi mulimuli lea o le itulau mulimuli, lea e mafai ona e faitauina ai tuutuuga o le maliega laisene (filifiliga), ona kiliki ai lea o le ki "Talia ma Download".

O le a amataina le download a le avetaavale, ma e mafai ona e vaʻaia le alualu i luma i le vaega o sau sau suʻesuʻega.

A maeʻa loa le faagasologa, faʻalauiloa le faila faila e ala i le faaluaina o le kiliki i le itu taumatau agavale. Alu i le faʻapipiʻi.

Faʻatulagaga

  1. A maeʻa faʻamatalaga amata, o le NVIDIA Setup program o le a faʻalauiloaina. I totonu o se tamai faamalama e aliali i luga o le lau, e tatau ona e faʻamaonia le ala i le pusa e faʻapipiʻi ai vaega autu o le polokalama. A aunoa ma le tele o manaʻoga, matou te fautuaina e le suia le tuatusi o le lisi o faʻamatalaga, kiliki "Lelei" e alu i le isi laasaga.
  2. O le avetaavale o le a amata le tapena, o le alualu i luma o le a faʻaalia o se pasene.
  3. O le isi laasaga o le siakiina o le polokalama mo le fesoʻotaʻiga. O iinei, e pei o le laasaga talu ai, na o le faatalitali.
  4. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o le a maua se maliega laisene i totonu o le window Setup. A maea ona faitauina, kiliki le ki lalo. "Talia ma faaauau".
  5. I le taimi nei, e tatau ona e filifilia le auala o le a faʻapipiʻiina ai le avetaavale kiriata i le komepiuta. Lua avanoa e maua:
    • "Faʻaalia" e le manaʻomia le 'auʻaunaga e faʻaaogāina ma e otometi ona faia.
    • "Faʻatulagaga faʻapitonuʻu" o loʻo faʻaalia ai le avanoa e filifili ai isi polokalama faʻapitoa, lea e mafai ona e filifili i ai.

    I la tatou faataitaiga, o le a faʻaaogaina le faʻatulagaga lona lua, o le a mafai ona e filifilia le filifiliga muamua, aemaise lava pe a leai se avetaʻavale mo le GeForce GT 240 i totonu o le polokalama muamua. Faasolo le faamau "Lisi" e alu i le isi laasaga.

  6. O le faamalama o le a foliga mai ua faaulutalaina "Faʻasalalauga faʻapipiʻi faʻapitoa. E tatau ona mafaufau i auiliiliga auiliili o mataʻitusi o loʻo aofia ai.
    • "Avetaavale Ata" - e mautinoa e le aoga le tataina o lenei mea, talu ai matou te manaʻomia muamua le avetaavale mo le kata vitio muamua.
    • "Aafiaga NVIDIA GeForce" - polokalama faʻatautaia mai le atinaʻe, saunia le mafai ona faʻapipiʻi le faatulagaga o le kata vitio. Leai se mea e sili atu ona manaia o lona isi uiga - suʻesuʻe aunoa, download ma faʻapipiʻi le avetaʻavale. O le a tatou talanoa atili e uiga i lenei polokalame i le auala lona tolu.
    • "Faiga Faʻaputuga System System" - o se isi NVIDIA brand brand. O le faʻaaogaina o masini faʻavavevave e mafai ona faʻaateleina le saoasaoa o faʻatusatusaga e faia i se kata vitio. Afai e le o oe o se tagata gaioio malosi (ma o le pule o le GT 240 e faigata ona avea), e le mafai ona e faʻapipiʻi lenei vaega.
    • O le aitema o loʻo i lalo e taua tele le gauai faapitoa. "Tao se mea faʻapii mama". E ala i le ticking it, oe amataina le avetaavale mai le vevela, o lona uiga, o ona fausaga tuai, faʻamatalaga faaopoopo, faila ma faʻamaumauga resitala o le a soloia, ona toe faʻapipiʻi lea o le toefaʻaiga lata mai nei.

    I le faia o se faaiuga i le filifilia o vaega o komipiuta mo le faʻatulagaina, kiliki i luga le ki "Lisi".

  7. Ma le mea mulimuli, o le faʻapipiʻiina o le avetaʻavale moni ma polokalama faaopoopo o le a amata, pe afai e te maitauina le tasi i le sitepu muamua. Matou te fautuaina e le faʻaaogaina le komepiuta seia maeʻa le faagasologa. O le mata mata i le taimi nei e mafai ona alu i fafo i le tele o taimi ona toe faʻaali lea - o se mea faʻaanatura lenei.
  8. I le maeʻa ai o le uluai laasaga o le faʻapipiʻiina, o le a tatau ona toe faʻafoʻi le PC, e pei ona lipotia e le polokalama. I totonu o le minute e tasi, tapuni uma tusi faʻaaoga, faia le mea e tatau ai ma le lomitusi Toe Toe Maua Nei. Afai e te le faia lenei mea, o le a toe faʻalauiloaina le tino pe a uma le 60 sekone.

    O le taimi lava e amataina ai le Os, o le a faʻaauau pea le faʻapipiʻiina. A maeʻa, ona tuʻuina atu lea e le NVIDIA ia te oe se lipoti puupuu. A maeʻa ona faitauina pe le amanaiaina, kiliki le ki. "Katia".

O le faʻatulagaina o le avetaʻavale mo le kata vitio GeForce GT 240 e mafai ona mafaufauina atoa. O le faʻapipiʻiina o le masini faʻapitoa mai le 'upega tafaʻalagi' ua na o se tasi o filifiliga o loʻo i ai nei mo le faʻamautinoaina le saʻo ma le mausali o le faʻatulagaina, o loʻo i lalo tatou te mafaufau i le mea o loʻo totoe.

Metotia 2: Auaunaga i le initaneti i luga o le 'upega tafailagi a le atiae

I le tusi lesona o loʻo faʻamatalaina i luga, o le sailiga mo se avetaʻavale talafeagai e tatau ona faia ma le lima. E sili atu le saʻo, e tatau ona faʻaalia le ituaiga, faasologa ma le aiga o le NVIDIA video card. Afai e te le manaʻo e faia lenei mea, pe e te le mautinoa foi ua e iloa tonu pe o fea mea e faʻaogaina i luga o lau komepiuta, e mafai ona e "fesiligia" le 'upega tafaʻilagi a le kamupani e fuafua nei tulaga taua mo oe.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona suʻe le faasologa ma le ata o le kata vitio NVIDIA

Taua: Ina ia faia laasaga o loʻo faʻamatalaina i lalo, matou te fautuaina malosi le faʻaaogaina o le Google Chrome browser, faʻapea foi ma isi polokalame e faʻavae i luga ole masini Chromium.

  1. I le faʻalauiloaina o se 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga o lenei sootaga.
    • Afai ei ai sau faʻamatalaga lata mai o Java faʻapipiʻi i luga o lau PC, e ono foliga mai se faamalama e talosagaina oe e faʻaaoga. Faʻamaonia lenei mea i le kilikiina o le ki talafeagai.
    • I le tulaga e leai ni vaega o Java i totonu o le polokalama, kiliki i luga o le faʻamaonia i le logo a le kamupani. O lenei gaioiga o le a ave oe i le itulau o masini komepiuta, lea e na ona e manaʻomia e mulimuli ai i laasaga taʻitasi taʻitasi. Mo nisi faʻamatalaga, faʻaaoga le tusiga lenei i luga o la matou upega tafaʻilagi:
  2. Faitau atili: Faʻafouina ma faʻapipiʻi Java i luga o se komepiuta

  3. O le taimi lava e maeʻa ai le suʻesuʻeina o le OS ma le kata vitio ua faʻapipiʻi i totonu o le komepiuta, o le NVIDIA 'upega tafaʻilagi o le a toe tuusaʻo oe i le itulau o le avetaʻavale avetaʻavale. O tafaoga talafeagai e tatau ona fuafuaina aunoa, e tatau ona e kiliki "Download".
  4. Faitau faʻamatalaga o le maliega laisene ma talia, mulimuli ane e mafai ona e siiina vave le faila o le avetaavale. A maeʻa ona e siiina i lau komepiuta, mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i se vaega "Faʻatulagaga" auala muamua.

O lenei filifiliga o le siiina mai o se avetaavale mo se kata vitio e tasi le mea sili ona lelei nai lo le mea na matou faamatalaina muamua - o le le lava o le manaomia e filifili ai ma le lima ia mea e tatau ai. Ole auala e fai ai le faagasologa e le gata ina mafai ai ona e vave siiina le masini komepiuta talafeagai i lau komepiuta, ae e fesoasoani foi ia te oe e maua ai pe a le iloa ia tuaoi o le NVIDIA graphics adaptter.

Metotia 3: Faamama

O filifiliga i luga mo le faʻapipiʻiina o le komepiuta mai le NVIDIA ua faatagaina e faʻapipiʻiina e le gata o le avetaavale kata vitio, ae o le GeForce Experience i luga o le komepiuta. O se tasi o galuega o lenei polokalame aoga o loʻo faʻaauau i le pito i tua o le taimi suʻesuʻe mo le avetaavale ma logoina le tagata e tatau ona sii mai ma faʻapipiʻi.

Afai na e faʻaaoga muamua le polokalama komepiuta o le NVIDIA, ona siaki lea mo faʻamatalaga, ia na o le kiliki i luga o lana ata i totonu o le fata. Faʻapipiʻi le talosaga i lenei auala, kiliki i le kene i le pito i luga taumatau ma le tusiga "Siaki mo faʻamatalaga". Afai ei ai, kiliki "Download", ma a maeʻa le download, filifili le ituaiga o mea faʻapipiʻi. O le polokalame o le a faia le malologa mo oe.

Faitau atili: Faʻapipiʻi Taavale Vaaia Vitio Faʻaaoga le NVIDIA GeForce Experience

Metotia 4: Polokalama mai tagata e atiaʻe faʻatasi

O loʻo i ai polokalame ua faʻamanuiaina i le tele o galuega faatino nai lo le NVIDIA GeForce Experience, lea na matou faamatalaina i luga. Ole polokalama faʻapitoa lenei mo le siiina mai ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o avetaʻavale misi ma avetaʻavale. E i ai ni nai fofo i luga o le maketi, ma o loʻo latou galulue uma lava i se mataupu tutusa. I le taimi lava e maeʻa ai le faʻalauiloaina, o le faʻaogaina o se faiga, o loʻo misi ma avetaavale ua le maua, ma ua maeʻa ona latou sii mai ma faʻapipiʻi aunoa. E na o le tagata e faaaogaina e na te pulea le faagasologa.

Faitau atili: Polokalame faʻapitoa mo le sailia ma le faʻaopoopoina o avetaavale

I le tusiga o loʻo i luga, e mafai ona e maua se faʻamatalaga puupuu o talosaga e mafai ai e oe ona faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se mea faʻanatura o se PC, ae le na o se kata vitio. Matou te fautuaina le gauai faapitoa atu i le AvetaavalePack Solution, ona o le tali aupito sili ona aoga, ae le gata i lea, ua maua ai le tele o faamaumauga o avetaavale mo toetoe o mea uma. I le auala, o lenei polokalama lauiloa ei ai lana lava 'upega tafaʻilagi, lea o le a aoga ia i matou pe a faʻaaogaina le filifiliga o le avetaavale e sosoo ai mo le kata vitio GeForce GT 240. E mafai ona e faitau e uiga i le auala e faʻaaoga ai le Driverpack i se isi mea.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le DriverPack Solution

Metotia 5: Auaunaga Faʻatekonolosi Faapitoa ma ID

O mea uma uʻamea ua faʻapipiʻi i totonu o se komepiuta po o le komepiuta, faʻaopoopoga i lona igoa vave, ei ai foi le numera numera tulaga ese. Ua taʻua o le ID ID poʻo le ID faʻapuʻupuʻu. I le iloaina o lenei tulaga faatauaina, e faigofie lava ona e mauaina le avetaavale talafeagai. Ina ia maua le ID o le kata vitio, e tatau ona e mauaina "Pule Sili"tatala "Meatotino"alu i le tab "Auiliiliga"ona fai lea mai le lisi pa'ū o meatotino filifili le mea "ID ID". O le a matou faafaigofieina le galuega mo oe i le na ona saunia o se ID mo NVIDIA GeForce GT 240:

PCI VEN_10DE & DEV_0CA3

Kopi lenei numera ma faʻaoga i totonu o le pusa saili i luga o se tasi o auaunaga faapitoa i luga o le initaneti e maua ai le tomai e suʻe ai se avetaavale e ala i le faailoaina (mo se faʻataʻitaʻiga, le 'upega taʻavale DriverPack o loʻo taʻua i luga). Ona amata lea o le sailiga, filifili le fetaui lelei o le faiga o mea faigaluega, ona loloto ma sii mai le faila talafeagai. O le faʻatinoga o loʻo faʻaalia i le ata o loʻo i luga, ma faʻamatalaga auiliili mo le galulue ai ma ia nofoaga o loʻo tuʻuina atu i le mataupu o loʻo taua i lalo:

Faitau atili: Sue, download ma faʻapipiʻi le avetaʻavale i ID ID

Metotia 6: Faʻamaumauga Faʻamaumauga Faʻamau

O metotia taʻitasi e pei ona taʻua i luga e aofia ai le asiasi atu i le 'auʻaunaga faʻapitoa poʻo isi tuatusi, sailia ma le suʻeina o se faila avetaavale e faʻaaogaina, ona faʻapipiʻi lea (tusi poʻo le moli). Afai e te le manaʻo pe mo nisi mafuaaga e le mafai ona faia lenei mea, e mafai ona e faʻaaogaina meafaigaluega. Faʻasino i le vaega ua taʻua "Pule Sili" ma tatala le faʻailoga "Ata o ata vitio", e tatau ona e kiliki-i luga o le kata vitio ma filifili le mea "Faʻatonu le Avetaavale". I le isi, ia mulimuli i taʻiala taʻitasi i lea laasaga o le faʻalapotopotoga faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

Faitau atili: Faʻamau ma faʻafouina avetaavale faʻaaoga Windows OS

Faaiuga

E ui i le mea moni na faʻasaʻo le NVIDIA GeForce GT 240 tagata faʻatautau ata i taimi ua leva, o le siiina ma le faʻapipiʻiina o se avetaʻavale e le o se mea tele. Pau lava le mea e manaʻomia mo le foia o lenei faafitauli o se fesoʻotaʻiga faʻasinomaga tumau. O fea o filifiliga o suʻega o loʻo tuʻuina atu i le tusiga e oʻo ia te oe e filifili ai. Matou te fautuaina malosi le teuina o le faila avetaavale e mafai ona faʻaaogaina i luga o se avega i totonu poʻo fafo foi ina ia mafai ai ona maua pea le avanoa pe'ā tatau.