Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi le kī i le komipiuta


O telefoni feaveaʻi ma telefoni i totonu o le lalolagi. Lauiloa o nisi taimi e alu i le isi itu - masalo, o le tele lava o Samsung e na o le komepiuta Apple. O se tasi o auala e iloa ai pe o lau masini muamua o le siakiina o le IMEI-identifier: o se code 16 tulaga ese mo masini taitasi. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a le IMEY, e mafai ona e iloa pe ua e mauaina se mea na gaoia se faalavelave.

Matou te iloa IMEI i masini Samsung

E tele metotia e mafai ai e le tagata faʻaoga ona maua le IMEI o lana masini. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e suʻeina le atigipusa mai le masini, faʻaaoga le lisi o tautua poʻo se mea faʻapitoa. Tatou amata i le muamua.

Metotia 1: Pusa faʻailoga o le masini

E tusa ai ma tulaga faʻatonutonu ua faʻaaogaina i le tele o atunuu, o le IMEI-faʻamaoniga o le masini e tatau ona lolomiina i luga o le fasi pepa o loʻo i totonu o pusa-pusa o lenei lava masini.

I le avea ai o se tulafono, o le igoa o loʻo i ai le igoa ma le lanu o le faʻataʻitaʻiga, o le faʻataʻitaʻiga, ma, moni lava, IMEY. Ua sainia mea taitasi, o lea e le mafai ai ona misi pe fenumiai lenei numera i se isi mea. E le gata i lea, i luga o masini masini e mafai ona aveeseina i totonu ole vaega ole vaega o loʻo i ai se mea e faʻapipiʻiina ai faʻamatalaga mai se mea e tutusa i luga ole pusa.

O le le lelei o lenei auala e manino lava - o le faatauina mai o se gaioiga faʻaaoga, e foliga mai o le ae le maua se atigipusa. Ae mo le numera i lalo ifo o le pa, o le au faipisinisi poto ua latou aʻoaʻo foi e faʻailoa i latou.

Metotia 2: Faʻamatalaga Auaunaga

O se auala sili atu ona faʻatuatuaina e iloa ai le numera IMEI o le masini o le ulufale lea i se code faapitoa ma faʻaaoga le lisi o tautua a le masini. Faia mea nei.

  1. Tatala se tusi talosaga telefoni.
  2. Ulufale i lalo le kesi o loʻo i lalo i luga o le kesi:

    *#06#

    Maua se faamalama i le numera IMEY (fuainumera i "/01")

O le faʻaogaina o lenei metotia e maua ai le toeititi atoa le 100 pasene o taunuʻuga Ae ui i lea, e le fetaui lelei mo papa maʻalaʻau ona e leai se tusi faʻataʻitaʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻaaoga le metotia i lalo.

Metotia 3: Telefoni Faʻamatalaga Samsung

O se tusi talosaga na faia mo suega masani ma mo le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i masini Samsung. Faʻatasi ai, e mafai ona e mauaina le IMEI ID o lau masini.

Download Telefoni Telefoni Samsung

  1. Faʻasaʻo le tusi talosaga.
  2. Faʻamau i le itu tauagavale i le faʻamaufaʻailoga autu. "Faʻatonu o Mea".

    Saili le filifiliga iina "IMEI"lea o le a faʻaalia ai le numera o loʻo e sailia.
  3. I le Faʻamatalaga Faʻamatalaga Samsung o loʻo i ai le tele o isi faʻamatalaga aoga, ae ui i lea, ina ia mafai ona maua, atonu e manaʻomia lou maua o aʻa. E le gata i lea, i le saolotoga o le talosaga o loʻo i ai le faʻasalalauga.

O metotia ua faʻamatalaina i luga e sili ona faigofie. E tele atu mea faigata, e pei o le faʻaaogaina o masini ma se tapuni faʻapipiʻi poʻo le avanoa i vaega o le komepiuta, ae o ia auala o le a afaina ai le tagata lautele nai lo le fesoasoani.