Faʻatulaga se alalaupapa Beeline Smart Box

Faatasi ai ma fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga a Beeline, o le mea aupito sili ona lelei o le Smart Box, lea e faʻapipiʻiina ai galuega eseese ma maua ai le tele o mea faʻapitoa e tusa lava pe o le a le faʻataʻitaʻiga faapitoa. E uiga i tulaga o lenei masini, o le a matou faamatalaina auiliili mulimuli ane i lenei tusiga.

Customize Beeline Smart Box

O loʻo i ai nei ituaiga e fa o le Beeline Smart Box, o loʻo i ai ni feeseeseaiga taua i totonu ia i latou lava. O le atinaʻeina o vaega ma le faʻatulagaina o taualumaga e tutusa lelei i mataupu uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, matou te ave le faʻataʻitaʻiga sili.

Vaʻavaʻai foi: Faʻasalaga tatau a le au Peleni

Sooga

  1. Ina ia mafai ona e mauaina le tafaoga o le uila o le ae manaomia "Faʻatasi" ma "Upu"faʻanatinati fale faʻanofo. E mafai ona e mauaina i luga ole pito i luga o le uila i se poloka faapitoa.
  2. I le lava itu o le tuatusi IP o le initaneti. E tatau ona faʻaofiina e aunoa ma suiga i le tuatusi o le upega tafailagi o soʻo se masini komepiuta.

    192.168.1.1

  3. Pe a uma ona kiliki le ki "Ulufale mai" oe manaʻomia le ulufale i le faʻamaumauga ole talosaga ma faʻaaoga le ki "Faaauau".
  4. O lenei e mafai ona e alu i se tasi o vaega autu. Filifili se mea "Mapiga o Fesootaiga"ia faamasani oe lava i fesoʻotaʻiga uma.
  5. I luga o le itulau "E uiga i lenei masini" E mafai ona e mauaina faʻamatalaga masani e uiga i le alalaupapa, e aofia ai le USB mea e fesoʻotaʻi ma le tulaga avanoa mamao.

Galuega fai USB

  1. Talu ai o le Beeline Smart Box ua faʻapipiʻiina i se atunuʻu USB faaopoopo, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi se faʻamaumauga i fafo. Ina ia faʻasoa faʻamaufaʻailoga e mafai ona aveese i luga o le itulau amata, filifili "Galuega a USB".
  2. O vaega nei e tolu, o ia taʻitasi e nafa ma se metotia faʻamaumauga patino. E mafai ona e faʻagaoioia ma mulimuli ane faʻafesoʻotaʻia ia filifiliga taʻitasi.
  3. Faʻamatalaga "Faʻatonu Autu" o se itulau e iai se lisi lautele o faʻaiʻuga. I lenei mea o le a matou toe foi mai mulimuli ane i lenei tusi lesona.

Faʻamatalaga vave

  1. Afai na e faatauina talu ai nei le masini o loʻo fesiligia ma e leai se taimi e faʻafesoʻotaʻia ai le Initaneti, e mafai ona e faia lenei mea i le vaega "Faatulagaina vave".
  2. I poloka "Initaneti Fale" e tatau ona faatumuina le fanua "Faʻatasi" ma "Upu" e tusa ai ma faʻamatalaga mai le tagata lava ia o Beeline, e masani ona faʻamaonia i totonu o le konekarate ma le kamupani. E faapena foi ile laina "Tulaga" E mafai ona e siaki le saʻo o le uaea fesoʻotaʻi.
  3. Faaaogaina o le vaega "Wi-Fi-network of the router" E mafai ona e tuʻuina atu i le Initaneti se igoa tulaga ese e aliali i luga o masini uma e lagolagoina lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga. I le taimi lava lea, e tatau ona e faʻamaonia se upu faila e puipui ai le fesoʻotaʻiga mai le faʻaoga e aunoa ma lau faʻatagaga.
  4. Mafai ona aofia "Fesoʻotaiga Faʻatonu a Wi-Fi" E mafai ona aoga pe ae manaʻomia le tuʻufaʻatasia o le Initaneti i isi masini, ae i le taimi lava e tasi e puipui isi meafaigaluega mai le 'upega tafaʻilagi. Faatoaga "Igoa" ma "Upu" e tatau ona maeʻa e ala i le faʻatusatusaina o le palakalafa muamua.
  5. Faʻaaoga le vaega mulimuli Beeline TV faʻamaonia le pusa LAN o le pusa seti, pe afai e fesootai. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Faasaoina"e faʻatumu ai le faʻatulagaina vave o le faʻatulagaga.

Filifiliga sili atu

  1. A maeʻa le faʻavaveina o le setup process, o le a saunia le masini mo le faʻaaogaina. Ae ui i lea, faʻaopoopoga i le faigofie o faʻamaumauga, o loʻo i ai foi "Faʻatonu Autu", lea e mafai ona maua mai le itulau autu e ala i le filifilia o mea talafeagai.
  2. I lenei vaega, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le uila. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuatusi MAC, tuatusi IP, ma le fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga o loʻo faʻaalia iinei.
  3. I le kilikiina o le fesoʻotaʻiga i se tasi laina, o le a otometi lava ona toe faʻafeiloaia oe i laina tutusa.

Faʻamatalaga Wi-Fi

  1. Suʻe i le tab "Wi-Fi" ma e ala mai i le lisi o mea e filifilia "Faʻaliliuga Faʻamatalaga". Togi "Faʻafesoʻotaʻi le Alaleo Faʻatasisuiga ID ID I lau pule faitalia ma faasaʻo isi vaega o loʻo i lalo:
    • "Auala e galue ai" - "11n + g + b";
    • "Auala" - "Aunoa";
    • "Tulaga o faailoilo" - "Aunoa";
    • "Lisi o Fesoʻotaiga" - soo se mea e manaʻo ai.

    Manatua: O isi laina e mafai ona suia e tusa ai ma manaʻoga mo le Wi-Fi.

  2. Faʻasalalauga "Faasaoina"alu i le itulau "Saogalemu". I laina "SSID" filifili lau fesoʻotaiga, ulufale i le upufaʻailoga ma seti faatulagaga i le auala e pei ona faʻaalia e i matou:
    • "Faʻamaoni" - "WPA / WPA2-PSK";
    • "Metotia Faʻasalaga" - "TKIP + AES";
    • Faʻafou le telefoni - "600".
  3. Afai e te manaʻo e faʻaoga le Internet Beeline i luga o masini e lagolago "WPA"siaki le pusa "Enable" i luga o le itulau "Faʻasaoina le Wi-Fi".
  4. I le vaega "Faʻamaʻoina MAC" E mafai ona e faʻaopopo le polokaina ole Initaneti i masini e le manaʻomia e taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga.

Filifiliga USB

  1. Taofi "USB" O faʻafesoʻotaʻiga avanoa uma mo lenei atinaʻe o loʻo i ai. A maeʻa le utaina o le itulau "Iloiloga" mafai ona matamata "Tuatusi o Fesootaiga i le Initaneti", le tulaga o galuega faaopoopo ma le tulaga o masini. Pātene "Toe faafou" fuafuaina e faʻafouina faʻamatalaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le faʻafesoʻotaʻi mea fou.
  2. Faʻaaogaina o tafaoga i le faamalama "Tufuga Faʻatonu o Fesootaiga" E mafai ona e seti le tufatufaina o faila ma faila e ala i le alalaupapa Beeline.
  3. Fuaiupu FTP Server fuafuaina e faatulaga le fesiitaiga o faila i le va o masini i luga o le upega tafailagi ma le USB-drive. Ina ia mafai ona alu i le kilivalaina o le taavale, ia e ulufale i totonu o le tuatusi.

    ftp://192.168.1.1

  4. E ala i le suia o laina "Tagata Faifaasālalau" E mafai ona e tuʻuina atu masini mai se 'upega tafailagi LAN ma avanoa i faila o le aufaasālalau ma TV.
  5. Pe a filifilia "Avanoa" ma le siaki "Faʻataʻatia faʻapitoa uma vaega o networked" soo se laupepa i luga o le kiliva USB o le a maua i luga o le upega tafaʻilagi. Mo le faʻaaogaina o faatulagaga fou, kiliki "Faasaoina".

Isi tulaga

Soo se mea e fai i le vaega "Isi" na fuafuaina mo tagata lautele ua faʻaaogaina. O se taunuuga, matou te faʻamaonia i matou i se faʻamatalaga puupuu.

  1. Taofi "WAN" E tele faʻalapotopotoga mo tulaga faʻavaomalo mo le fesoʻotaʻi atu i le Initaneti i luga o le uila. Ona o le le mafai, latou te le manaʻomia ona suia.
  2. E talitutusa ma soʻo se isi lava tagata taʻavale i luga o le itulau. "LAN" E mafai ona e faʻasaʻo le faʻasologa o fesoʻotaiga i le lotoifale. Ma iinei foi e tatau ona e toe gaoioi "Tūmau DHCP" mo le saʻo le faagaoioiga o le Initaneti.
  3. Lafusi tamaititi "NAT" mamanu e pulea tuatusi IP ma ports. Aemaise lava, e faatatau lea i "UPnP"aafia tuusaʻo le faatinoga o nisi taaloga i luga o le initoneti.
  4. E mafai ona e faʻatulagaina le galuega o auala faʻagata i le itulau "Taʻitaʻia". O lenei vaega e faʻaaogaina e faʻatulagaina ai le faʻaliliuina saʻo o faʻamatalaga i le va o tuatusi.
  5. Fetuunai pe a talafeagai ai "Auaunaga DDNS"e ala i le filifilia o se tasi o tulaga faʻavae poʻo le faʻamautuina oe lava.
  6. Faaaogaina o le vaega "Saogalemu" E mafai ona e faʻamautu lau sailiga i le Initaneti. Afai e faʻaogaina e le PC se telefoni, e sili atu le tuʻuina o mea uma e le suia.
  7. Meataitasi "Faʻaipoipoga" e mafai ai ona e faia se siaki lelei o le fesoʻotaʻiga i soʻo se tūmau poʻo se 'upega tafaʻilagi i le Initaneti.
  8. Taofi Lisi Faʻailoga fuafuaina e faʻaalia ai faʻamaumauga i luga o le faʻaogaina o le Beeline Smart Box.
  9. E mafai ona e suia le sailiga o le itula, e maua e le 'auʻaunaga faʻamatalaga e uiga i le aso ma le taimi e te mafaia i le itulau "Aso, taimi".
  10. Afai e te le fiafia i le tulaga masani "Igoa Igoa" ma "Upu", e mafai ona faʻataʻitaʻia i luga o le lisi "Suia le upu motusia".

    Tagaʻi foʻi: Suia le faʻamaloilo i luga o le 'aufailaina Beeline

  11. Ina ia toefaʻafaʻi pe faʻasaoina faatulagaga o le uila i se faila, alu i "Faʻatonu". Faʻaeteete, e pei o le tulaga o se seti, o le a faʻaveveveina le Initaneti.
  12. Afai o loʻo e faʻaaogaina se masini na faʻatauina i se taimi ua leva, faʻaaoga le vaega "Toe Fuataina o le Taumafaiga E mafai ona e faʻapipiʻi le lomiga lata mai o le polokalama. O faila e tatau ai o loʻo i luga o le itulau ma le faʻataʻitaʻiga o le masini faʻapitoa e ala i le faʻamatalaga. "Lomiga o loʻo i ai nei".

    Alu i Faiga Faigofie Pusa

Faiga Faʻavae

Pe a oʻo i le lisi o le lisi "Faamatalaga" Ae e te leʻi tatalaina se itulau ma ni afifi, o le a faʻaalia ai se auiliiliga o nisi o galuega tauave, ae o le a tatou le mafaufau i ai.

A maeʻa ona faia ni suiga ma sefeina i latou, faʻaaoga le fesoʻotaʻiga Toe toe faiavanoa mai soʻo se itulau. A uma le toe faʻafouina o le alalaupapa o le a saunia mo le faʻaaogaina.

Faaiuga

Na matou taumafai e talanoa e uiga i avanoa uma e maua i luga o le alalaupapa Beeline Smart Box. Faʻalagolago i le lomiga o le polokalama, e mafai ona faaopoopo nisi o galuega, ae o le aotelega o le faʻasologa o vaega e tumau pea e le suia. Afai ei ai ni au fesili e uiga i se palota faapitoa, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga.