Suʻeina o le susulu i le Windows 10


Snapchat ona o ona foliga o loʻo avea pea ma avefeʻau aloaʻia ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi i luga o iOS ma Android. I lalo o le ae maua ai faatonuga i le auala e faʻaaoga ai lenei talosaga i luga o se telefoni feaveaʻi.

Faʻaaoga Snapchat i le Android

O lenei talosaga e matua faigofie lava ona faʻaaoga, ae e masani ona le iloa e le aufaitautusi. O le a matou taumafai e faasaʻo lenei mea sese i le suʻesuʻeina o uiga taua o le polokalama. Matou te fia amata i le faʻatulagaga. Snapchat, pei o le tele o isi polokalama Android, e avanoa mo le siiina i le Google Play Store.

Download Snapchat

E le ese le faʻatulagaga faʻapipiʻi mai isi polokalama Android.

Taua: E le mafai e le polokalama ona faia ni tupe i luga o se masini faʻamau!

Faamauina

Afai e leai sau faʻamatalaga Snapchat, e tatau ona e amataina. E faia lenei mea e tusa ai ma le mea nei:

  1. A e amata muamua i le Snapchat e faʻamalosia oe e lesitala. Kiliki i le kata talafeagai.
  2. O lenei e tatau ona e ulufale i lou igoa muamua ma lou igoa mulimuli. Afai e te le manaʻo e faʻaaogaina, e mafai ona e filifilia le tala fatu: e le faasaina tulafono o le tautua.
  3. O le isi laasaga o le ulufale lea i le aso fanau.
  4. Snapchat o le a faʻaalia ai le otometi na fatuina ai le igoa ole igoa. E mafai ona suia i le isi, ae o le faitioga autu o le tulaga ese: e le tatau ona fetaui le igoa ma le tasi o loo i ai i le auaunaga.
  5. O le mea e sosoo ai e tatau ona e fatuina se upu faila. Sau i luga ma soʻo se mea talafeagai.
  6. Ona e manaʻomia lea e ulufale i le tuatusi imeli o le pusameli. O le faaletonu o le Google Mail, lea e faʻaaogaina i luga o lau masini, ae mafai ona suia i le isi.
  7. Ona ulufale lea i lau numera telefoni. E manaʻomia le mauaina o SMS faʻatasi ma le code activation ma toe faʻafeiloaʻi ai upu faʻamalaloina.

    Ulufale le numera, faʻatali seia oʻo mai le savali. Ona kopi lea o le code mai i totonu o le initaneti ma kiliki "Faaauau".
  8. O le Snapchat o le a tatalaina se faamalama ma se fautuaga e suʻe i le tusi faʻafesoʻotaʻi mo masini o isi tagata faʻaogaina auaunaga. Afai e te le manaʻomia, o loʻo i ai se ki i le tulimanu pito i luga "Skip".

Ina ia e ulufale atu i se tusi o loʻo i ai nei, kiliki "Faʻatasi" i le amataga o le talosaga.


I le isi pusa, ulufale i lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi, ona toe fai lea. "Faʻatasi".

Galulue ma Snapchat

I lenei itu, o le a tatou tilotilo i uiga autu o Snapchat, e pei o le faaopoopoina o uo, faʻaaogaina o aʻafiaga, fatufatuina ma le auina mai o feau, ma talatalanoa.

Faaopoopo uo
I le faaopoopo i le suʻesuʻeina o le tusi o le lauga, e lua isi auala e faʻaopoopo ai tagata faʻaoga e faʻafesoʻotaʻi: i le igoa ma le faʻasologa o tulafono - o se tasi o ata o Snapchat. Manatunatu ia i latou taʻitasi. Ina ia faaopoopo se tagata e faaaogaina igoa, fai mea nei:

  1. I le faamalama autu o le talosaga ile pito i luga o se faamau "Saili". Kiliki ii.
  2. Amata amataina le igoa o le tagata o loʻo e sailia. A maua e le tusi, kiliki "Faaopoopo".

O le faʻaopopoina o se faʻataʻitaʻiga e sili atu ona faigata. Faʻafefe-code o se faʻamatalaga iloga o tagata e faʻaaogaina ele kalapu, o se fesuiaiga ole QR-code. E gaosia i se mea otometi pe a e lesitala ma le 'auʻaunaga, ma, o le mea lea, o tagata uma e faʻaogaina le Snapchat. Ina ia faʻaopoopo se uo i lana siama, e tatau ona e faia taga nei:

  1. I le faʻaaogaina o le faamalama autu, kiliki i le ki ma le avatar e alu i le lisi.
  2. Filifili "Faaopoopo Uo". Faʻalogo lelei i le vaega pito i luga o le faʻamalamalamaga: o loʻo faʻaalia lau code code.
  3. Kiliki le lisi "Snapcode". E aofia ai ata mai le faʻailoga. Saili se ata Snapcode i totonu ia i latou ma kiliki i luga e amata le mataʻituina.
  4. Afai e saʻo le siakiina, ia maua se feau palota i le igoa ole igoa ma le ki "Faʻaopoopo le uo".

Faʻasaoina o mailei
Snapchat e taulai atu i fesootaiga vaaia, e ala i le galulue faatasi ma ata poʻo vitiō vitio e faʻamutaina 24 itula talu ona tuʻuina mai. O nei ata ma vitio ua taʻua o snaps. O le faia o se mailei e tupu pei o lenei.

  1. I le faamalama autu o le talosaga, kiliki i luga o le lio e ave se ata. O le uuina o se liʻo e faʻaogaina ai le polokalame i le pueina o vitio. O le vaitaimi pito i maualuga o le 10 sekone. Le mafai ona suia le mea pueata (mai luma i le pito i luma ma vice versa) ma le faʻalauiloaina o le moli.
  2. A maeʻa le ata (video), e mafai ona e suia. Swipe mai le agavale i le taumatau e aofia ai le filiga.
  3. Faʻataʻitaʻia meafaigāluega o loʻo i tafatafa o le taumatau pito i luga: tusia o tusitusiga, ata i luga o le ata, faʻapipiʻi fasi pepa, kosi, faʻapipiʻi sootaga, ma le mea sili ona manaia - le taimi e matamata ai.

    O le timer o le umi o le taimi e tuʻuina atu e matamata ai le mailei i le tagata e mauaina. I le amataga, o le tapulaa maualuga na faatapulaʻa i le 10 sekone, ae i kopi fou o Snapchat, e mafai ona tape le tapulaa.

    E leai ni tapulaa i ata vitio, ae o le umi le uumi o se vitio e tutusa uma 10 sekone.
  4. Ina ia auina atu se savali, kiliki i luga o le ata ma se vaalele pepa. O le taunuuga o lau galuega e mafai ona lafoina i se tasi o au uo poʻo se vaega. E mafai foi ona e faaopoopo i le vaega. "O Lau Tala", lea tatou te faamatalaina i lalo.
  5. Ina ia aveese se mailei, afai e te le fiafia i ai, kiliki le faamau i se koluma kolisi i le pito i luga tauagavale.

Faaaogaina o "Lini"
O tioata i Snapchat ua taʻua o faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga e sili atu i le ata mai le mea pueata i le taimi moni. O latou o le vaega autu o le talosaga, ona o le Snapchat e lauiloa tele. O nei aafiaga e faʻaaogaina e pei ona taua i lalo.

  1. I le faamalama autu o le polokalama e latalata i le faamau lio o loo i ai se faamau itiiti, faia i le foliga o se ataata. Kiliki ii.
  2. E oo atu i le luasefulu ma le lua ni aafiaga eseese, e aofia ai le lauiloa "doggie", ma o se itu manaia o le ofuina o foliga mai soo se ata mai "Faletusi". O nisi e talafeagai mo ata, o nisi mo vitio; e aʻafia ai foʻi le leo o lo o tusia i le vitio.
  3. "Manatu" e faʻaaoga i luga o le lele, o le mea lea filifili le mea tonu, ia na o le faia o se mailei. Faamolemole ia maitauina nisi o aʻafiaga e totogi (faʻalagolago i le itulagi).

Faaaogaina o le "My Story"
"O Lau Tala" - o se ituaiga faʻamau i le VK poʻo le Facebook, lea o loʻo teuina ai au feʻau. O le avanoa i ai e mafai ona mauaina e pei ona taua i lalo.

  1. Alu i lau faʻailoga faʻamatalaga (vaai "Faaopoopoga o Uo").
  2. I le pito i lalo o le faamalama o faʻamatalaga o le mataʻitusi lea "O Lau Tala". Tapuni i luga.
  3. O le lisi o le a tatalaina i savali na e faʻaopoopoina (pe faʻapefea ona matou faia lenei mea, matou te tautala i luga). E mafai ona faʻaolaina i latou i le lotoifale e ala i le kiliki i luga o le faʻamaumauga download. O le kiliki i luga o vaega e tolu o le a tatalaina ai le tulaga faalilolilo - e mafai ona e setiina visiva mo na o uo, tatala tala faasolopito poʻo le telefoni i le filifilia o le filifiliga "Tala a le tusitala".

Talanoa
Snapchat o se telefoni feaveaʻi feaveaʻi lea e mafai ai ona e fesoʻotaʻi ma isi tagata faʻaoga. Ina ia amata talanoa ma se tasi o au uo, fai mea nei:

  1. Tatala le tusi faafesootaʻi Snapbook i le kiliki i luga o le faamau ile pito i lalo.
  2. I le faamalama ma se lisi o uo, kiliki le ki e amata ai se talanoaga fou.
  3. Filifili se uo e te manaʻo e talanoa i ai.
  4. Amata talanoaga. E mafai ona e tusitusi e pei o ni savali masani, e pei foi o le pueina o leo ma ata vitio, e pei foi o le auina mai o snaps sao mai le faamalama o le talanoaga - ia faia lenei mea, kiliki i le lio i le ogatotonu o le meafaigaluega.

O le mea moni, e le o se lisi atoa o mea uma e mafai ma togafitiga o Snapchat. Ae ui i lea, mo le tele o tagata faaaoga, o le faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i luga ua lava.