Firmware Smartphone Huawei G610-U20

O se tasi o filifiliga pito i sili ona manuia i le faatauina o le tele o le telefoni i le 2013-2014 o le filifiliga o le Huawei G610-U20 model. O lenei mea lelei paleni masini e mafua mai i le lelei o mea faʻaaoga meafaigaluega ma o loʻo faʻaauau pea le faʻapotopotoga i ona tagata. I le tusiga o le a tatou malamalama i le auala e faatino ai le firmware Huawei G610-U20, lea o le a manava moni ai se olaga lona lua i le masini.

O le toe faʻaaogaina o le Huawei G610-U20 telefoni feaveaʻi e masani lava e le faigata, e oʻo lava i tagata faʻapitoa. E taua tele le saunia lelei o le telefoni ma meafaigaluega faʻapipiʻi talafeagai i le faagasologa, faʻapea foʻi ma le mulimulitai i faatonuga.

O faʻamasinoga uma lava mo taunuʻuga o le faʻaaogaina o le masini komepiuta o se vaega o le telefoni e naʻo luga o le tagata e faʻaaogaina! O le faʻafoega o le punaoa mo taunuuga le lelei o le mulimuli i faatonuga e le o le tali.

Sauniuniga

E pei ona taʻua i luga, o sauniuniga lelei aʻo leʻi faʻatautaia saʻo ma le manatuaina o se telefoni e mafua ai le manuia o le faagasologa atoa. E tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga e iloiloina, e taua le faʻatumu uma laasaga o loʻo i lalo.

Laasaga 1: Faʻasaʻo Avetaavale

E masani lava o metotia uma o le faʻapipiʻiina o polokalama, faʻapea foi ma le toe faʻafoʻisia o le Huawei G610-U20, faʻaaoga se PC. Le mafai ona tuʻuina le masini ma faʻaalia le komepiuta pe a uma ona tuʻuina avetaavale.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi avetaavale mo masini Android, faʻamatala auʻiliʻili i le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

  1. Mo le faʻataʻitaʻiga e fesiligia, o le auala sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai le avetaavale o le faʻaaogaina lea o CD-in-komepiuta, o loʻo i ai le pusa faʻapipiʻi. Tuʻu le windriver.exe.

    Faʻasaʻo le masini faʻapipiʻi ma mulimuli i faatonuga o le talosaga.

  2. E le gata i lea, o se filifiliga lelei o le faʻaaogaina lea o le aoga mo le galue ai ma le masini - Huawei HiSuite.

    Talia le app o le HiSuite mai le ofisa aloaia.

    Faʻatonu le masini komepiuta e ala i le faʻaogaina o le masini i le PC, ma o le a faʻapipiʻiina le avetaavale.

  3. Afai e le o utaina le Huawei G610-U20 poʻo auala o loʻo i luga mo le faʻapipiʻiina o avetaavale e le talafeagai mo isi mafuaaga, e mafai ona e faʻaaogaina le avetaʻavale avanoa i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasalalau Taʻavale mo Huawei G610-U20 Firmware

Laasaga 2: Maua o Aia Tatau

I se tulaga lautele, mo le firmware o le masini o loo fesiligia, e le manaomia ni aia e sili atu. Le manaʻomia mo i latou e aliali mai pe a faʻapipiʻi ni vaega faʻapitoa teuteu. I le faʻaopoopoga, e manaʻomia le aʻa e fatu ai se faʻamaumauga atoatoa, ma i le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia, o lenei gaioiga e sili ona manaʻomia e faʻatinoina muamua. O le faʻatonuga o le a le faʻalavelaveina pe a faʻaaoga se tasi o meafaigaluega faigofie e filifili mai - Framaroot poʻo Kingo Root. Filifili le filifiliga talafeagai ma mulimuli i faatonuga mo le maua o se aʻa mai tusiga:

Faʻamatalaga auiliili:
Maua aʻa-aia tatau i le Android e ala i Framaroot e aunoa ma se PC
Faʻafefea ona faʻaaoga le Kingo Root

Laasaga 3: Lagolago Faʻamaumauga

E pei ona i ai i soʻo se isi lava tulaga, o le firmware Huawei Ascend G610 e aofia ai le faʻaogaina o vaega o le masini masini, e aofia ai la latou faatulagaga. E le gata i lea, o le tele o faʻaletonu ma isi faafitauli e mafai ona faia i taimi o gaioiga. Ina ia aua le faamaumauina faamatalaga a le tagata lava ia, faapea foi ma le faasaoina o le mafai ona toe faafoi le atamai i lona uluai setete, e tatau ona e faia se teuga o le polokalama, mulimuli i se tasi o faatonuga i le tusiga:

Lesona: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau masini komepiuta ae leʻi faʻamalamalamaina

E taua le iloa o se fofo lelei mo le fatuina o kopi kopi o faʻamatalaga o tagata faaaoga ma toe faʻaleleia mulimuli ane, o se faʻaaogaina tatau mo le smartphone a Huawei HiSuite. Ina ia kopi faʻamatalaga mai le masini i le PC, faʻaaoga le tab "Faasao" i le faamalama autu o le polokalama.

Laasaga 4: Lagolago NVRAM

O se tasi o taimi pito sili ona taua aʻo leʻi faia ni gaioiga ogaoga ma vaega o le mea e manatuaina, lea e fautuaina e faʻalogo lelei i ai - o se faʻamaumauga NVRAM lenei. Manua ma le G610-U20 e masani ona mafua ai le faaleagaina o lenei vaega, ma le toe faʻafoʻitele e aunoa ma se faʻasaʻoga laveaʻi e faigata.

Fai mea nei.

  1. Tatou maua aʻa-aia i se tasi o auala o loʻo faamatalaina i luga.
  2. Tikia ma faʻaini Terminal Emulator mo le Android mai le Faleoloa Taʻavale.
  3. Download Terminal Emulator mo le Android i le Fale Taʻavale

  4. Tatala le pusa ma ulufale i le poloaigaSu. Matou te tuʻuina atu le aʻa-aia tatau a le polokalama.
  5. Ulufale atu le poloaiga lenei:

    dd pe afai = / dev / nvram o = / sdcard / nvram.img bs = 5242880 count = 1

    Toto "Ulufale mai" luga o le komepiuta papa.

  6. I le maea ai o le faʻaaogaina o le faila o le poloaiga luga nvram.img teuina i le aʻa o le mafaufau i totonu o le telefoni. Matou te kopiina i se nofoaga saogalemu, i soʻo se tulaga, i luga o se PC malulu.

Huawei G610-U20 Firmware

E pei o le tele o isi masini o loʻo faʻaaogaina i lalo o le pule a Android, o le ata i le fesili e mafai ona pipii i auala eseese. O le filifiliga o metotia e faalagolago i sini, o le setete o le masini, faʻapea foi ma le maualuga o le faʻaaogaina o tagata faigaluega i le galulue faatasi ma vaega o masini masini. O faatonuga nei ua faatulaga lelei "mai le faigofie ma le faigata", ma o taunuuga na maua pe a maeʻa ona latou faʻatinoga e mafai ona faamalieina ai manaʻoga, e aofia ai ma le puleaina o le G610-U20.

Metotia 1: Dload

O le auala pito sili ona faigofie e toefaʻi ma / poʻo le faʻafouina o le polokalama o le G610-U20 telefoni, ma le tele o isi Huawei, o le faʻaaoga lea o le mode "lololo". Faatasi ai ma tagata faaaoga, o lenei auala ua valaauina "tolu ki". A maeʻa ona faitau faʻasalaga o loʻo i lalo, o le a amata mai le igoa o le igoa.

  1. Matou te utaina le afifi talafeagai ma le polokalama. Ae paga lea, i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupanī e suʻe le firmware / faʻafouga mo le G610-U20 o le a le manuia.
  2. O le mea lea, tatou te faʻaogaina le fesoʻotaʻiga i lalo, pe a maeʻa ona mafai ona tatou maua se tasi o pusa e lua, e aofia ai le lomiga fou o le B126.
  3. Tikiake le dload firmware mo Huawei G610-U20

  4. Tuu le faila faila UPDATE.APP i le faila "Dload"o loʻo i le aʻa o le microSD card. Afai e misi le faʻailoga, e tatau ona e fatuina. O le kalama peleti na faʻaaogaina i le taimi o manipulation e tatau ona faʻatulagaina i le polokalama FAT32 - o se mea tāua lea.
  5. Ave ese le masini. Ina ia mautinoa ua maeʻa le faʻasalaga, e mafai ona e faʻaaogaina ma toe faʻafouina le pamu.
  6. Faʻatonu le MicroSD ma le firmware i totonu o le masini, pe afai e leʻi faʻapipiʻi muamua. Faʻapipiʻi uma pulou komepiuta e tolu i luga o le telefoni i le taimi e tasi mo le 3-5 sekone.
  7. A maeʻa le vibration key "Meaai" Lafoaʻi, ma le kuluma kuluma e faʻaauau pea ona faʻaauau seia oʻo mai foliga o le ata Android. O le toe faʻafouina / faʻafouina o le faagasologa o le a amata aunoa.
  8. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamaeʻaina o le faagasologa, sosoo ai ma le maeʻa o le alualu i luma o le alualu i luma.
  9. A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama, matou te toe faʻaleleia le telefoni ma tape le faʻailoga "Dload" c card card. E mafai ona e faʻaaogaina le faʻafouga o le Android.

Metotia 2: Faʻamatalaga Faʻainisinia

O le metotia o le lafoaia o le faiga o le faafouga mo le polokalama o le Huawei G610-U20 telefoni mai le lisi o le inisinia e masani lava ona talitutusa ma le auala ua faamatalaina i luga ua e galue ai ma le faaleleia atili o le firmware "e ala i le tolu button".

  1. Fai laasaga 1-2 o le auala faafouina e ala i le Dload. O lona uiga, matou te utaina le faila UPDATE.APP ma ave i le aʻa o le kalama i le pusa "Dload".
  2. O MicroSD faʻatasi ma le afifi talafeagai e tatau ona faʻapipiʻi i le masini. Alu i le lisi faʻainisinia e ala i le taina i le faʻatonuga o le faʻataʻitaʻiga:*#*#1673495#*#*.

    A maeʻa le faʻailoga, filifili le mea "Faʻaleleia le card SD".

  3. Faʻamaonia le amataga o le faʻatonuga e ala i le kiliki i luga o le ki "Faamalosia" i le faʻailoga o fesili.
  4. A maeʻa le kesi o loʻo i luga, o le a toe amata le atamai ma amata le faʻapipiʻiina o polokalama.
  5. I le maeʻa ai o le faʻasalalauga, o le masini e otometi lava ona amata mai i totonu o le faʻafouina o le Android.

Metotia 3: SP FlashTool

Huawei G610-U20 e faʻavae i luga o le MTK processor, o lona uiga o loʻo maua le vaʻaiga faʻapitoa e ala i le faʻaoga faapitoa SP FlashTool. I se tulaga lautele, o le faagasologa e faʻataʻitaʻiina, ae o loʻo i ai ni faʻaaliga manino mo le faʻatusa o loʻo tatou mafaufauina. Na faʻamalolo le masini i se taimi umi talu ai, o lea e te manaʻomia ai le faʻaaogaina o le lomiga lata mai o le talosaga ma le lagolago mo Secboot - v3.1320.0.174. O loʻo maua le afifi talafeagai mo le sii mai i le fesoʻotaʻiga:

Tikiai SP FlashTool mo le faʻaaogaina ma le Huawei G610-U20

E taua le maitauina o le firmware e ala i le SP FlashTool e tusa ai ma faatonuga o loʻo i lalo o se auala lelei e toe faʻafoʻi ai le smartphone Huawei G610 e le o galue i le vaega o le polokalama.

E le fautuaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga i lalo o le B116! O lenei mea e ono oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina o le telefoni feaveaʻi i le maeʻa ai o le firmware! Afai o loʻo e faʻapipiʻi pea le kopi tuai ma e le galue le masini, na o le tataina o le Android mai le B116 ma le maualuga e tusa ai ma faatonuga.

  1. Tatala ma tatala le afifi i le polokalama. O le igoa o le pusa e aofia ai le SP FlashTool o faila e le tatau ona i ai tusi ma avanoa Rusia.
  2. Tikia ma faʻapipiʻi le avetaavale i soo se auala e mafai ai. Ina ia siaki le saʻo o le faʻatulagaina o le avetaavale, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le telefoni feaveaʻi i le PC pe a "Pule Sili". Mo se taimi puupuu, e tatau ona iai le mea i le lisi o masini. "Mediatek PreLoader USB VCOM (Android)».
  3. Faʻafesoʻotaʻi le ofisa faʻapitoa ole PULEI mo SP FT. E tele lomiga e avanoa mo le sii mai i le sootaga:
  4. Faʻamamago faʻamalosi SP Flash Tool mo Huawei G610-U20

  5. Tuʻu le afifi i totonu o se pusa e le oi ai ni avanoa ma tusi Rusia.
  6. Tape le telefoni ma aveese le maa. Matou te faʻafesoʻotaʻi le masini e aunoa ma se pona i le uaea USB o le komepiuta.
  7. Faʻasaʻo le SP Flash Tool e ala i le faaluaina o le faila i le faila. Flash_tool.exei totonu o le pusa ma le talosaga.
  8. Muamua tusia le vaega "SEC_RO". Faʻaopoopo se faʻasalalauga faila i le talosaga lea e aofia ai le faʻamatalaga o lenei vaega. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki "Faʻasalalau-utaina". O le faila o loʻo manaʻomia i totonu o le pusa "Rework-Secro", i le tusi faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻamaonia.
  9. Push button Tatalo ma faʻamaonia le maliliega e amatalia le faagasologa o le pueina o se isi vaega e ala i le kilikiina o le ki "Ioe" i le faamalama "Lapataiga Faʻasalalau".
  10. A maeʻa ona faʻaalia le tau ile alualu i luma «0%», faʻaofi le pati i totonu o se masini e fesoʻotaʻi i le USB.
  11. O le faagasologa o le pueina o se vaega amata. "SEC_RO",

    i le faaiuga o le a faʻaalia ai se faamalama "Tatalo OK"o loʻo i ai se ata liʻo i le lanumeamata. O le faagasologa atoa e faia toetoe o le taimi lava lena.

  12. O le savali e faʻamaonia ai le manuia o le faʻatinoga, e tatau ona e tapunia. Ona matou vavaeeseina lea o le masini mai USB, aveese le pona ma faʻafesoʻotaʻi le USB USB i le telefoni.
  13. Matou te tuʻuina atu faʻamatalaga i vaega o totoe o le G610-U20 faamanatu. Faʻaopoopo se faila Faʻasalalau o loʻo i le pusa autu faatasi ai ma le firmware, - MT6589_Android_scatter_emmc.txt.
  14. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o se taunuuga o le laasaga muamua, o le SP Flash Tool e siaki uma i pusa siaki i vaega vaega ma auala agai ia i latou. Vaʻai i lenei ma kiliki le ki. "Download".
  15. O loʻo matou faʻatali mo le iʻuga o le faʻamaoniga o le siakiina o siaki, ona sosoo ai lea ma le toe faia o le tulaga alualu i luma i le lanu viole.
  16. Pe a uma ona faʻaalia le tau «0%» I le alualu i luma o le alualu i luma, matou te faaofiina le maa i totonu o le telefoni e fesootai ma le USB.
  17. O le faagasologa o le fesiitaiga o faamatalaga i le mafaufau o le masini o le a amata, sosoo ai ma le faatumuina o le alualu i luma o le alualu i luma.
  18. A maeʻa maeʻa, ona toe tatala loa lea o le faamalama. "Tatalo OK"faʻamaonia le manuia o galuega.
  19. Ave ese le cable USB mai le masini ma tamoe i le kati umi le ki "Meaai". O le faʻalauiloa muamua ina ua maeʻa nei faʻatonuga o loʻo i luga ua umi.

Metotia 4: Faʻamaumauga faʻapitoa masani

O auala uma o loʻo i luga o le firmware G610-U20 o se taunuuga o lona faʻatinoga ua tuʻuina atu ai i le tagata faʻaaoga le polokalama faʻapitoa mai le gaosi oloa o le masini. O le mea e leaga ai, o le taimi talu mai le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga mai le gaosiga e umi tele - E le fuafuaina e Huawei ni faʻalauiloa aloaia o le polokalama G610-U20. O le lomiga lata mai nei o le B126, e faʻavae i luga o le Android 4.2.1 ua leʻo.

E tatau ona faʻamaonia e faʻapea, o le tulaga faʻatasi ma le polokalama faʻapitoa i le tulaga o le masini fuafuaina e le musuia ai le faʻamoemoe. Ae o loʻo i ai se ala e alu ese ai. Ma o le faʻapipiʻiina lea o masini faʻapitoa masani. O lenei fofo o le a mafai ai e oe ona faʻaogaina le masini i se Android 4.4.4 fou ma fou se siosiomaga o le faʻatinoga o talosaga mai Google - ART.

O le lauiloa o Huawei G610-U20 na taʻitaʻia ai le tele o mea faʻapitoa mo le masini, faʻapea foʻi ma isi ports mai isi masini.

Faʻafouina le faʻaogaina o masini komepiuta i se metotia se tasi, - faʻapipiʻiina o se atigipusa-faʻapipiʻi e aofia ai le komepiuta e ala i se siosiomaga faʻaleleia masani O faʻamatalaga auʻiliʻili i luga o taualumaga mo vaega faʻamalositino e ala ile toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia e mafai ona maua i mataupu:

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona moliina se masini Android e ala i le TWRP
Faʻafefea ona faʻamalosi Android e ala i le toe faʻaleleia

O le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo o loʻo faʻaaogaina ai se tasi o togafitiga masani masani mo le G610 - AOSP, faʻapea foʻi ma le TWRP Recovery e avea ma meafaigaluega faʻapipiʻi. O le mea e leaga ai, e leai se siosiomaga o le masini e fesiligia i luga o le upega tafaʻilagi a TeamWin, ae o loʻo i ai lomiga talafeagai o lenei toe faʻaleleia mai isi smartphones. O le faʻaleleia o se siosiomaga e toe faʻaleleia ai, e le o se tulaga masani foi.

O faila talafeagai uma e mafai ona sii mai mai le fesoʻotaʻiga:

Faʻalogo faʻamalosi masani, Mobileuncle Tools ma TWRP mo Huawei G610-U20

  1. Faʻaopoopoina o se toe faʻaleleia o suiga. Mo le G610, ua faʻapipiʻi le siosiomaga e ala i le SP FlashTool. O faatonuga mo le faapipiiina o vaega faaopoopo e ala i le talosaga o loo faatulaga atu i le tusiga:

    Faitau atili: Firmware mo masini Android e faavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

  2. O le auala lona lua lea e faigofie ona e faʻaleleia ai le faʻaleleia o aganuʻu e aunoa ma se PC o le faʻaaogaina lea o le Mobileuncle MTK Tools Android application. Sei o tatou faaaogaina lenei meafaigaluega sili. Faʻalogo i le polokalama sili ona lata mai o le 'upega tafaʻilagi mai le fesoʻotaʻiga i luga ma faʻatupusa e pei o isi lava faila apk.
  3. Matou te tuʻuina le faila ata o le toe faʻaleleia i le aʻa o le kalama pelemu ua faʻapipiʻi i le masini.
  4. Tatalaina Mobileuncle Tools. Matou te tuʻuina atu le polokalama i luga o aia tatau a Superuser.
  5. Filifili se mea "Toe Faʻafouina le Faʻafouina". E tatala se laupepa, i luga o le pito i luga o se mea e faʻapipiʻiina ai se faila ata mai le toe faʻaleleia, kopi i le aʻa o le kalama. Kiliki le igoa o le faila.
  6. Faʻamaonia le faʻapipiʻiina e ala i le kiliki o le ki "Lelei".
  7. I le maeʻa ai o le taualumaga, ua ofoina mai e Mobileuncle le toe vave toe faaola. Push button "Faaleaoga".
  8. Afai faila zip Faʻatasi ai ma faʻamaumauga faʻapitoa e leʻi kopiina i le kalama muamua, matou te faʻafeiloaʻi iina ao leʻi toe faʻafoʻi atu i totonu o le siosiomaga faʻaleleia.
  9. Toe faʻafouina e ala i Mobileuncle i le filifilia "Toe Toe Faʻafouina" lisi autu o le talosaga. Ma faʻamaonia le toe fai e ala i le kilikiina o le ki "Lelei".
  10. Folau le pusa-polo ma le polokalama. O faʻataʻitaʻiga auiliili o loʻo faʻamatalaina i le tusiga i le fesoʻotaiga i luga, o iinei o le a tatou nonofo na o ni nai mea. O le laasaga muamua ma le faʻamaonia pe a uma ona e faʻapipiʻiina i le TWRP pe a faʻaleleia i faletusi masani o loʻo faʻamaonia vaega "Faʻamaumauga", "Faʻapipiʻi", "Dalvik".
  11. Faʻatulaga le aganuʻu i le lisi "Faʻatulagaga" i luga o le laupepa autu TWRP.
  12. Faʻatonu Gapps i le tulaga o le firmware e le oi ai Google galuega. E mafai ona e siiina le pusa manaʻomia e aofia ai Google talosaga e ala i le sootaga i luga pe mai le 'upega tafaʻilagi aloaia:

    Tatala OpenGapps mai le ofisa aloaia.

    I luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le poloketi filifilia le fausaga - "ARM"Android version - "4.4". Ma ia fuafua foi le tuufaatasiga o le pusa, ona tili lea o le faamau "Download" ma foliga o le u.

  13. A maeʻa maeʻa, e tatau ona e toe amataina le telefoni. Ma i lenei laasaga mulimuli, e le o se mea sili ona manaia o le mea o loo faatalitali mo i tatou. Toe amata mai le TWRP i le Android e ala i le filifilia Toe toe fai o le a le galue. O le telefoni na o le pau ma amata i le kilikiina o se ki "Meaai" o le a le galue.
  14. O le auala i fafo e faigofie lava. A uma ona faʻaaogaina le TWRP, matou te maeʻa le galuega ma le toe faʻaleleia o le siosiomaga e ala i le filifilia o mea Toe toe fai - "Taofi". Ona aveese lea o le maa ma toe faʻaofi. Tatala le Huawei G610-U20 i le paʻi o se faamau "Meaai". O le faʻalauiloa muamua e umi lava.

O le mea lea, o le faʻaogaina o metotia o loʻo galulue i luga o le telefoni o se telefoni, e mafai e tagata taʻitasi ona faʻaogaina le tomai e faʻafouina le vaega telefoni o le masini ma faia se toe faʻaleleia pe a manaʻomia.