10 isi avanoa i taugata taugata iOS

O le MS Word 2010 i le taimi o lona ulu atu i le maketi sa tamaoaiga i ni suiga fou. O le au atinaʻe o lenei faʻauluina upu na le gata ina "toe teuteuina" le atinaʻe, ae faʻaaogaina foi le tele o galuega fou i totonu. Faatasi ai ma i latou o le faatonu faatonu.

E tutusa le elemene na maua i le faatonu i le taimi muamua, ae na o se isi faʻaopoopoga faaopoopo - Microsoft Equation 3.0. O le taimi nei o le mafai ona fatufatu ma suia suiga i totonu o le Upu ua tuufaatasia. E le toe faʻaaogaina le faʻatonuga o le faatonu i le avea ai o se isi elemene, o le mea lea, o galuega uma i luga o fua faʻatatau (maimoa, fatuina, suiga) e maua sao i le siosiomaga o le polokalama.

Auala e maua ai le faatonu faatonu

1. Tatala Upu ma filifili "Tusi Fou" pe tatala le faila faila. Kiliki le lisi "Faaofi".

2. I se vaega o meafaigaluega "Faailoga" kiliki le faamau "Fua faʻatatau" (mo le Upu 2010) poʻo "E tutusa" (mo le Upu 2016).

3. I totonu o le lisi o le ki o le ki, filifili le fua faʻatatau / faʻasologa.

4. Afai e le o lisiina le faʻamaʻoga e te manaʻomia, filifili se tasi o faʻataʻitaʻiga:

  • Faʻamatalaga faaopoopo mai Office.com;
  • Faʻaofi se faʻataʻitaʻiga fou;
  • Faʻailoga tusilima.

Mo nisi faʻamatalaga i le auala e fatuina ai ma fesuiaʻi tulafono, e mafai ona e faitau i la matou 'upega tafaʻilagi.

Lesona: E faʻapefea ona tusia se fua faʻatatau i le Upu

Faʻafefea ona suia se fua faʻatatau na faia ma le faʻaopoopoga o le Faʻamaumauga a Microsoft

E pei ona taua i le amataga o le tusiga, muamua na fatuina ma fesuisuiaʻi ia fua faʻatatau i le Upu, matou faʻaaoga le Equation 3.0 faaopoopo-in. O le mea lea, o le faiga na faia ai i totonu e mafai ona suia na o le fesoasoani o lea lava faʻaopoopoga, lea, e le o le mea na e leʻi mou atu mai le faʻatautaia o le polokalama Microsoft.

1. Faalua faalua i luga o le faiga poʻo le faʻasologa e te manaʻo e suia.

2. Faia suiga talafeagai.

Pau lava le faafitauli o le faalauteleina o galuega mo le fatuina ma le faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga ma fua faʻatatau na faʻaalia i le Upu 2010 o le a le avanoa mo elemene tutusa na fatuina i uluai lomiga o le polokalama. Ina ia faʻaumatia lenei tusi toe faafoi, e tatau ona e faʻaliliuina le pepa.

1. Tatala le vaega "File" i totonu o le auala vave ma filifili le poloaiga "Liliu mai".

2. Faamaonia au taga e ala i le kiliki "Lelei" i luga ole talosaga.

3. O lenei i le lisi "File" filifili se au "Faasaoina" poʻo Faasaoina As (i lenei tulaga, aua le suia le faʻalauteleina o le faila).

Lesona: Auala e faʻafaigofie ai le faʻatinoina o le faʻatinoina o le faʻatinoga i le Upu

Manatua: Afai ua liua le pepa ma faasaoina i le upu Word 2010, o le faiga (equations) faaopoopo i ai o le a le mafai ona faasaʻo i uluai lomiga o lenei polokalama.

O mea uma lava, e pei ona mafai ona e iloa, e amata ai le faatonu faʻatonutonu i le Microsoft Word 2010, e pei ona i ai i lomiga aupito lata mai o lenei polokalama, o se faʻalavelave.