Bitrifender Free Vaʻavave Free mo le Windows 10

E leʻi leva talu ai nei, na ou tusia ai se toe iloiloga "O le ata sili ona lelei mo le Windows 10", lea na tuʻuina atu ai ma le leai o se mea faʻasalalau. I le taimi lava e tasi, na faʻafeiloai ai Bitdefender i le vaega muamua ma na le i ai i le lona lua, ona o lena taimi na le lagolagoina ai e le free version of antivirus le Windows 10, o lea ua i ai le lagolago aloaia.

E ui i le mea moni o Bitdefender e le lauiloa i tagata masani i lo tatou atunuu ma e le oi ai le gagana a le Rusia, o se tasi lenei o mea sili ona lelei e mafai ona maua ma ua i ai le tulaga muamua i suega tutoatasi uma mo le tele o tausaga. Ma o lona saolotoga kopi atonu o le polokalama sili ona puupuu ma le faigofie o le antivirus lea e galue i le taimi lava e tasi, e maua ai se maualuga maualuga o puipuiga mai faʻamaʻi ma fesoʻotaʻiga i fesoʻotaʻiga, ma i le taimi lava e tasi e le tosina atu lou mafaufau pe a le manaʻomia.

Faʻapipiʻi le Bitdefender Free Edition

O le faʻapipiʻiina ma le amataina o le free version of antivirus Free Bitdefender Free e mafai ona tuʻuina fesili mo le tagata novice (aemaise lava mo i latou e le o faʻaaogaina i polokalama e aunoa ma le gagana Rusia), ma o le mea lea o le a ou faamatalaina atoatoa ai le faagasologa.

  1. A maeʻa le lafoaʻiina o le faila faila na sii mai i le 'upega tafaʻilagi aloaia (tuatusi i lalo), kiliki i le Polokaina o le Seti (e mafai foi ona e siaki fuainumera e le o taʻua mai le itu tauagavale i le faamalama o le faapipiiina).
  2. O le faʻatulagaina o le a faia i ni vaega autu se tolu - o le siiina ma le le faʻaaogaina o faila Bitdefender, faʻasalaina le polokalama ma le faʻapipiʻi.
  3. A maeʻa lena, kiliki "Saini i Bitdefender" (ulu i Bitdefender). Afai e te le faia lenei mea, ona e taumafai lea e faʻaaoga le antivirus, o le a talosagaina pea oe e te ulufale.
  4. Le faʻaaogaina o le anti-virus, o le ae manaʻomia se Bitdefender Central faʻamaumauga. Ou te manatu e leai sau, i totonu o le faamalama e aliali mai, ulufale i lou igoa muamua, igoa faaiu, tuatusi imeli ma le palakalafa manaomia. Ina ia aloese mai mea sese, ou te fautuaina e ulufale atu i Latina, ma e faigata tele ona faaaoga le uputusi. Kiliki "Create Account". E le gata i lea, afai e talosagaina e le Bitdefender se saini, ia e faʻaaogaina le imeli e fai ma lau initaneti ma lau upega tafailagi.
  5. Afai e lelei mea uma, o le a tatala le window Antivirus Antivirus, lea o le a tatou tilotilo i tua i le vaega i le faʻaaogaina o le polokalama.
  6. O le a lafoina se imeli i le imeli na e faʻamaonia i le Laasaga 4 e faʻamaonia ai lau teugatupe. I totonu o le imeli na maua, kiliki "Faʻamaonia I Lenei".

I le laasaga 3 po o le 5, o le a e vaʻavaʻai atu i le faʻamatalaga o le Windows Update "10" faʻamaonia ma faʻamatalaga o le puipuiga o siama e le o toe mamao. Kiliki i luga o lenei faʻamatalaga, pe alu i le pusa o le puipuiga - Puipuiga ma le Nofoaga Autu o Auaunaga ma i ai i le vaega "Puipuiga" le kiliki "Update Now".

O le a fesiligia oe pe amata le talosaga. ProductActionCenterFix.exe mai Bitdefender. Tali "Ioe, ou te talitonu i le tagata lomitusi ma ou te manao e momoli lenei talosaga" (e mautinoa ai le fetaui lelei o le antivirus ma le Windows 10).

A maeʻa lena mea, o le a le mafai ona e vaʻaia ni matapiuta fou (o le talosaga o le a taʻavale i tua), ae ia maeʻa le faʻapipiʻi e te manaʻomia e toe faʻafouina ai le komepiuta (toe amataina, aua le faʻamalo: i le Windows 10 e taua lenei mea). A toe faʻaleleia, o le a umi se taimi e faʻatali ai seʻia faʻafouina le faʻaogaina o laina eletise. A maeʻa ona toe faʻafouina, ua faʻapipiʻi Bitdefender ma sauni e alu.

E mafai ona e sii mai le BitDefender Free Edition free antivirus i lona itulau aloaia //www.bitdefender.com/solutions/free.html

Faʻaaogaina o le Bitdefender Antivirus free

A maeʻa faʻapipiʻi le antivirus, e alu i tua ma suʻe fusi uma e mafai ona faʻaaogaina, faʻapea foʻi ma faʻamaumauga o loʻo teuina i luga o au kesi i le amataga. E mafai ona e tatalaina le faamalama anti-virus i soo se taimi e faʻaaoga ai le ala piʻamea i luga o le komepiuta (pe mafai ona e faʻamalo ese mai ai), poʻo le faʻaaogaina o le Bitdefender icon i le nofoaga faʻasalalau.

O le Bitdefender Free window e le ofoina atu le tele o galuega: e na o faamatalaga e uiga i le tulaga o loʻo i ai nei o le puipuia o le puipuiga, faʻatagaina i tulaga, ma le mafai ona siaki soʻo se faila e ala i le toso atu i le kio i le faamalama o le antivirus (e mafai foi ona e siakiina faila i le lisi o mea e ala i le kiliki filifiliina "Scan with Bitdefender").

O tulaga Bitdefender e le o se mea e mafai ona e fenumiai ai:

  • Puipuiga puipui - e mafai ai ma faʻafoʻisia le puipuia o le anti-virus.
  • Mea na tutupu - o se lisi o mea na tutupu i antivirus (faʻamatalaga ma taga na faia).
  • Quarantine - faila i le puipuiga.
  • Faʻasalaga - e faaopoopo ai faʻasalalauga ese.

E pau le mea e mafai ona fai e uiga i le faʻaaogaina o lenei antivirus: Na ou lapatai atu i le amataga o le toe iloiloga o mea uma o le a matua faigofie lava.

Manatua: o le 10-30 minute talu ona tuʻuina Bitdefender e mafai ona "ave" le komepiuta poʻo le komepiuta, pe a uma ona toe faʻaaogaina punaʻoa faʻaletausaga ma e le faia ai foi laʻu api vaivai e faʻamaonia i faʻataʻitaʻiga e fai ai le pisa ma le au.

Faamatalaga faaopoopo

A maeʻa le faʻatulagaga, e faʻasaunoa e Antivirus Free Edition Antivirus le Windows 10 Defender, peitaʻi, afai e te alu i le Faʻamau (Win + I key) - Faʻafou ma le Puipuiga - Puipuiga Windows, e mafai ona e mafai ona faʻamalosi le "Vaitaimi Vaitaimi Vaitaimi" iina.

Afai e mafai, mai lea taimi i lea taimi, i totonu o le faʻavae o le tausiga o le Windows 10, o le siakiina o masini siaki mo faʻamaʻi o le a faia e ala i le fesoasoani a se tagata puipui pe o le ae vaai i se fautuaga e faia sea siaki i faʻamatalaga o le polokalama.

Ou te fautuaina e faʻaaoga lenei antivirus? Ioe, ou te fautuaina (ma sa faʻapipiʻi e loʻu toalua i luga o lau komepiuta i le tausaga talu ai, e aunoa ma se faʻamatalaga) pe afai e te manaʻomia le puipuiga sili atu nai lo le fausia o le Windows 10 antivirus, ae e te manaʻo i le puipuiga a isi vaega ina ia faigofie ma "filemu." E le gata i lea: Faʻamatalaga sili ona lelei.