O mafuaʻaga e kiliki ai le diskette, ma la latou filifiliga


Faʻavae tutoʻatasi o se falemautotogi e le gata e faʻafiafiaina, ae faʻapupula foi. A maeʻa, ona faia saʻo lea o faʻatusatusaga uma, o le ae mauaina se falemautotogi falemaʻi atoa, lea e faʻaaoga ai lanu ma meafale ua e fuafuaina. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai atu pe faʻapefea ona fatuina lau lava fale faʻapitoa falemautotogi i totonu o le Polokalama Faʻatulagaina o Potu.

O le Faʻatulagaina o le potu o se polokalame lauiloa mo le fuafuaina o galuega faʻatino mo potu taʻitasi, potu faʻapitoa poʻo fale foi e tele ni fola. Ae paga lea, e le saoloto le polokalama, ae e 30 aso uma e faʻaaoga ai lenei meafaigaluega e aunoa ma ni faʻamaumauga.

Faʻasaʻo le Faʻatulagaga o le Potu

E faapefea ona mamanuina se falemautotogi?

1. Muamua lava, afai e leai sau Faʻatonu Avanoa e faʻapipiʻi i luga o lau komepiuta, ona e manaʻomia lea e faʻapipiʻi.

2. A maea le polokalama, kiliki le ki i le pito i luga tauagavale. "Amata se galuega fou" poʻo le lolomiina o le mafutaga mafanafana Ctrl + N.

3. O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama mo le filifilia o le ituaiga o galuega faatino: tasi potu poʻo fale nofo. I la tatou faataitaiga, o le a tatou taulai atu i le parakalafa "Fale"a maeʻa ona vave tuʻuina atu lea e faʻaalia le vaega o le galuega (i le centimita).

4. O le faʻamaufaʻailoga na e faʻamaonia o loʻo faʻaalia i luga o le mata. Talu mai matou te faia se poloketi mamanu o se fale mautotogi, ona le mafai lea ona matou faia e aunoa ma ni faʻaupuga faaopoopo. Mo lenei mea, e lua paʻu o loʻo tuʻuina i le pito i luga o le faamalama. "New Wall" ma "Fale puipui polygon fou".

Faamolemole ia matau, mo lou faigofie, o le galuega atoa o loo laina i se faasologa i le fua o le 50:50 cm. A faaopoopoina mea faitino i se galuega, aua nei galo e taulai i ai.

5. I le maeʻa ona fausiaina o puipui, o le a mautinoa lava e te faʻapipiʻi faitotoa ma faamalama. Mo lenei, o le faamau i le itu tauagavale "Faitotoa ma faamalama".

6. Ina ia faaopoopo le faitotoa manaomia po o le tatalaina faamalama, filifili le filifiliga talafeagai ma toso i le vaega e manao i ai i lau galuega. Aʻo faʻapipiʻi le filifiliga filifilia i lau poloketi, e mafai ona e faʻamautuina lona tulaga ma le tele.

7. Ina ia alu i le laasaga fou o le faasaʻo, aua nei galo e talia suiga e ala i le kiliki i luga o le faailoga siaki i le pito i luga tauagavale o le polokalama.

8. Kiliki i laina "Faitotoa ma faamalama"e tapunia lenei vaega faʻasaʻo ma amata se mea fou. Ia tatou faia le fola. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o soʻo se tasi o ou fale ma filifili "Lanu lanu".

9. I totonu o le faamalama e aliali mai, e mafai ona e faia ni lanu i luga o le fola, ma faʻaaoga se tasi o le mea e fautuaina mai.

10. Matou te liliu nei i le mea sili ona manaia - o meafale ma masini o fale. Ina ia faia lenei mea, i le itu tauagavale o le faamalama, e tatau ona e filifili le vaega talafeagai, ona e filifili ai lea i le mataupu, ua lava lea e siitia atu ai i le vaega manaomia o le poloketi.

11. Mo se faʻataʻitaʻiga, i la tatou faʻataʻitaʻiga matou te mananao e tuʻuina atu le faletaele, taʻitasi, alu i le vaega "Falemaele" ma filifili le palama manaʻomia, na o le tosina atu i totonu o le potu, lea e tatau ona avea o se faletaele.

12. E faʻapea foʻi, faʻatumu isi potu o lo matou falemautotogi.

13. A maeʻa le galuega i le faʻatulagaina o meaafale ma isi uiga o totonu, e mafai ona e vaʻavaʻai i taunuuga o la latou galuega i le 3D-mode. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata i le fale ma le tusiga "3D" i le pito i luga o le polokalama.

14. O se faamalama eseese ma se ata 3D o lou falemautotogi o le a faʻaalia i lau lau. E mafai ona e sui ma sui, vaʻai i le potu ma vavae ese potu mai itu uma. Afai e te manaʻo e faʻamaumau le iuga i foliga o se ata po o se vitio, i totonu o lenei faamalama pu faapitoa o loʻo faʻaagaga mo lenei mea.

15. Ina ia aua le leiloa ia taunuuga o au galuega, ia mautinoa e teu le poloketi i lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le pito i luga agavale. "Poloketi" ma filifili mea "Faasaoina".

Faamolemole ia matau o le a faasaoina le poloketi i lona lava RAP format, lea e lagolagoina na o lenei polokalama. Ae peitaʻi, afai e manaʻomia lou faʻaalia o auga o lau galuega, i le lisi o le "Project", filifili le "Faʻataulaga" ma faʻapolopolo le fuafuaga mo fale, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ata.

Vaʻai foʻi: Polokalame mo le mamanu o totonu

I aso nei ua tatou manatu naʻo faavae o le fatuina o se mamanu o se fale fale. O le Polokalama Faʻatulagaina o le Potu ua tuʻuina atu i ai malosiaga tetele, o lea i lenei polokalama o le ae mafai ai ona faʻaalia ou manatu uma.