R-STUDIO 8.7.170955

O le tele o tagata faʻaogaina masini e taʻalo ai Android o loʻo mafaufau e uiga i le suia oa latou tala i le Play Market. O sea manaʻoga e mafai ona tulaʻi ona o le leiloloa o faʻamatalaga faʻamaumauga, pe a faʻatau pe faʻatau se gaioiga i lima.

Sui le tala i le Play Market

Ina ia suia le tala, e tatau ona i ai le masini lava ia i ou lima, talu ai e mafai lava ona e aveesea mai le komepiuta, ma o le a le mafai ona e faʻapipiʻi se mea fou. E mafai ona e suia Google i le Android i le faʻaaogaina o metotia, lea o le a matou talanoaina i lalo.

Metotia 1: Faʻasalaga o le tala tuai

Afai e te manaʻo e faʻateʻa ese le tala talu ai ma faʻamatalaga uma o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi ma ia, suia i se mea fou, mulimuli i isi faʻamatalaga:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" i luga o lau masini ma alu ile tab "Faamatalaga".
  2. Ma le isi, alu i "Google".
  3. Le isi kiliki "Aveese le teugatupe" ma faʻamaonia le gaioiga. I nisi masini, le faamau "Aveesea" e mafai ona natia i le tab "Menu" - le kene i le tulaga o le tolu vaega i le pito i luga taumatau o le lau.
  4. Ina ia faʻamamaʻa atoatoa le gaioiga mai faila o faʻamaumauga totoe, toe faatulaga ia tulaga i le fale gaosi oloa. Afai ei ai faila telefoni feaveaʻi poʻo pepa i luga o le masini, e tatau ona e faia se kopi kopi i se kilipa moli, komepiuta poʻo le mea na fatuina muamua le Google account.
  5. Tagai foi:
    Fausia se tala ma Google
    E faʻapefea ona toe faʻasaʻoina mea faʻapipiʻi Android aʻo leʻi faʻamalamalama
    Matou te toe faatulaga seti i le Android

  6. A maeʻa le toe faʻaaogaina o le masini, ulu atu i le faʻamatalaga fou mo lau faʻamatalaga.

I lenei laasaga, suia le tala ma le aveeseina o iuga tuai.

Metotia 2: Ma le tala tuai

Afai mo nisi mafuaaga e tatau ona e maua ni tala se lua i le masini lava e tasi, ona mafai lea ona mafai.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i "Faʻatonu", alu i le lisi "Faamatalaga" ma kiliki "Faaopoopo le tala".
  2. Le isi, tatala le mea "Google".
  3. A maeʻa lena, o le faamalama mo le faaopoopoina o le Google Account o le a aliali mai, lea e na ona e manaʻomia e te ulufale ai i le faʻamatalaga fou o faʻamatalaga poʻo le lesitala e ala i le kilikiina "Pe fatu se tala fou".
  4. Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona resitara i le Faleoloa Taʻaloga
    E faʻapefea ona toefaʻoto se palakalafa i lau google account

  5. A maeʻa le faʻatulagaga o le resitaraina poʻo le ulufale atu i faʻamaumauga o iai, alu i au tala - o le a lua nei tala.
  6. Alu loa i le Maketi Taʻaloga ma kiliki le ki. "Menu" talosaga o loʻo i le tulimanu pito i luga o le lau.
  7. O se uʻa laʻitiiti e tulaʻi ane i le tuatusi imeli o lau faʻamaumauga talu ai.
  8. Afai e te kilikiina, ona faʻaalia lea o le meli lona lua mai Google. Filifili lenei tala. E le gata i lea, o gaoioiga uma i totonu o le faleoloa o le a faʻatinoina, seivagana ua e filifilia se isi filifiliga.
  9. I le taimi nei, e mafai ona e faʻaogaina tala e lua i le tasi.

    O le mea lea, e le faigofie tele le suia o lau tala i le Play Market, o le mea autu o le i ai lea o se 'upega tafaʻilagi mausali ma sili atu ma le sefulu minute o taimi.