Faatusatusaga o masini suʻesuʻe Google ma Yandex

I le toetoe lava o lomiga uma o le polokalama o le Android, o le gafatia e fatuina se pusa i luga o le komepiuta ua faʻatinoina. I le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e faʻapipiʻi alalaoa o tusi talosaga e ala i taʻiala manaʻomia. Ae peitai, e le o tagata uma e iloa le ala e faia ai. O lenei mea o le a talanoaina i lenei tusiga.

Le faagasologa o le fatuina o se pusa i le Android

E tolu ni filifiliga autu mo le fatuina o se pusa i luga o le Android: luga o le mataala autu, i le lisi o tusi talosaga ma le masini e teu ai masini. E tofu i latou ma se algorithm taʻitasi o taga ma e faʻaalia le faʻatulagaina o faʻamaumauga i vaega eseese o le telefoni.

Metotia 1: Failautusi Papamaa

I le lautele, e leai se mea faigata i lenei faagasologa. E mafai ona e fatuina se pusa i totonu o ni nai sekone. E faia lenei mea i le auala lenei:

  1. Filifili ia tusi talosaga o le a faʻapipiʻiina i totonu o se pusa. I la matou mataupu, o YouTube ma VKontakte.
  2. Faʻamau le igoa muamua i luga o le lua ma tuʻu lou tamatamailima mai le lau. O se faletupe e otometi ona fatuina. Ina ia faaopoopo ni talosaga fou i se faila, e tatau ona e faia le faiga lava e tasi.

  3. Ina ia tatalaina se faletusi, kiliki i luga o lona ala pupuu.

  4. Ina ia suia le igoa o le faʻaiuga, e tatau ona e tatalaina ma kiliki le faʻamatalaga Lautusi le tusitusi.
  5. O le polokalama o le komepiuta e faʻaalia i luga o le mea e te manaʻo e lolomiina le igoa o le foliga i le lumanai

  6. O lona igoa o loʻo faʻaalia i lalo o le igoa, e pei o le faʻapitoa i faʻaaoga masani.

  7. I le tele o tagata faʻatalanoa (laupepa taʻavale), e mafai ona e fatuina se faletupe e le gata i luga o le vaega autu o le laulau, ae faapena foi i luga o lona pito i lalo. E faia lenei mea i le auala lava e tasi.

A maeʻa ona faia laasaga o loʻo i luga, o le ae maua se atigipusa i ni tusi talafeagai ma se igoa. E mafai ona faʻanofo solo i luga o le laulau o se ala saʻo masani. Ina ia aumaia se mea mai le faletupe i tua i le potu faigaluega, e tatau ona e tatalaina ma toso le talosaga pe a tatau.

Metotia 2: Foliga i le lisi o tusi talosaga

I le faaopoopo i le komepiuta o le telefoni, o le fatuina o laupepa o loʻo faʻaaogaina i le lisi o mea e fai. Ina ia tatalaina lenei vaega, e tatau ona e kiliki i le kulutotonu i le pito i lalo ole laupepa autu o le telefoni.

Le isi, e tatau ona e faia laasaga nei:

Faamolemole ia matau e le o mea uma i luga o le lisi o tusi talosaga e foliga mai i lena ala. Aepeitaʻi, e ui o le a foliga mai o le a eseese, ae o le aano o gaoioiga e le suia.

  1. Kiliki i le faamau, o loʻo i luga aʻe o le lisi o tusi talosaga.
  2. I le lisi autu e aliali mai, filifili le mea "Fausia le Foliga".
  3. O le a tatalaina ai se faamalama "Filifiliga o le Faaaogaina". Lenei e tatau ona e filifilia ia talosaga o le a tuu i le lumanai ma kiliki "Faasaoina".
  4. Faila faila. E na o le tuuina atu ia te ia o se igoa. E faia lenei mea i le auala lava lea e pei ona i ai i le mataupu muamua.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le fatuina o se pusa i le lisi o tusi talosaga e matua faigofie lava. Ae ui i lea, e le o telefoni faʻaonaponei uma ua i ai lenei tulaga ona o le faaletonu. O lenei mea e mafua mai i se laasaga e leʻi faʻapipiʻi muamua ona faʻatulagaina o le faiga faʻaogaina. Afai o lau masini e fetaui ma lenei faitioga, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o le tele o faʻataʻitaʻi faapitoa e faʻaaogaina ai lenei uiga.

Faitau atili: Atigi Papamaa mo le Android

Fausiaina o se pusa i luga o le taavale

I le faʻaopoopoga i luga o le komepiuta ma le faʻamalama, e mafai ona maua e le tagata atamai le auala e teu uma ai masini. Atonu e talafeagai le faia o se faʻailoga iinei. I le avea ai o se tulafono, o se faila faila faila e faʻapipiʻi i luga o telefoni feaveaʻi ma e mafai ona e faʻaaogaina. Ae ui i lea, o nisi taimi e tatau ona e faʻapipiʻi ai nisi polokalama faʻaopoopo.

Faitau atili: Pule o faila mo le Android

Toeitiiti lava o taʻitaʻi uma ma faila pule, o le faagasologa o le fatuina o se pusa e foliga tutusa. Mafaufau i ai i le polokalama faataitai Solid Explorer File Manager:

Download Solid Explorer File Manager

  1. Tatala le pule, alu i le lisi lea e te manaʻo e fatu ai se faletusi. Le isi, kiliki le ki +.
  2. Ma le isi, e tatau ona e filifilia le ituaiga o elemene ia fatuina. I la tatou tulaga o le "Foliga Fou".
  3. O le igoa mo le pusa fou, e le pei o muamua, o loʻo taʻu muamua.
  4. O le a fatuina se faletupe. O le a aliali mai i le lisi lea na tatalaina i le taimi o le foafoaga. E mafai ona e tatalaina, faʻafeiloaʻi faila ma fai isi togafiti talafeagai.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻai, e eseese fesuiaiga mo le fatuina o se pusa i le Android. O le filifiliga a le tagata e tuʻuina atu i auala e faʻalagolago i ona manaoga. I soo se tulaga, ia fatuina se pusa i luga o le komepiuta ma le lisi o lisi, ma o le avega e faigofie. O lenei faagasologa e le manaʻomia ai le tele o taumafaiga.