AdGuard poʻo le AdBlock: O le fea o le faʻamalo faʻatagata e sili atu

O aso uma ua matua faateteleina le Initaneti i faasalalauga. E le mafai ona le amanaʻia le mea moni e manaʻomia, ae i totonu o mafuaaga. Ina ia faʻaumatia faʻamatalaga malosi ma fuʻa, lea o loʻo i ai se vaega tele o le lau, o tusi faʻapitoa sa faia. O le asō o le a tatou taumafai e fuafua po o fea o vaifofo polokalama e tatau ona sili atu. I totonu o lenei tusiga, o le a tatou filifilia mai le sili ona lauiloa - applications AdGuard ma AdBlock.

Faʻasaʻo le puipui mo le leai o se totogi

Maua le AdBlock mo le leai o se totogi

Taʻiala mo le filifilia o se faʻataʻotoga faʻasalalau

E toafia tagata, o le tele o manatu, e oʻo lava ia te oe e filifili po o fea polokalama e faʻaaoga. Matou te tuʻuina atu na o mea moni ma faʻamatalaina uiga e tatau ona e gauai i ai pe a filifilia.

Ituaiga o tufatufaina o oloa

Adblock

O lenei tagata suauʻu ua tufatufaina atoa ma le totogi. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻaopoopoga tatau (ma AdBlock o se faʻaopoopoga mo tagata suʻesuʻe) o le a tatalaina se itulau fou i le 'upega tafaʻilagi lava ia. O luga o lea mea o le a ofoina atu ia te oe e foai atu ai se aofaiga mo le faʻaaogaina o le polokalama. I lenei tulaga, e mafai ona toe faʻafoʻi tupe i totonu o le 60 aso pe afai e le fetaui ma oe mo soʻo se mafuaʻaga.

Pule

O lenei polokalama, e le pei o se tagata tauva, e manaʻomia ai ni tupe teufaafaigaluega e faʻaaoga. A maeʻa ona e faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi, o le ae maua le 14 aso e faʻataʻitaʻi ai le polokalama. O lenei avanoa o le a faʻapipiʻi ai avanoa uma. A maeʻa le taimi atofaina e tatau ona e totogi mo le faʻaaoga atili. O le mea e lelei ai, o tau e taugata tele mo ituaiga uma o laisene. E le gata i lea, e mafai ona e filifilia le numera manaomia o komepiuta ma masini feaveaʻi o le a faʻapipiʻi ai le polokalama i le lumanaʻi.

AdBlock 1: 0 Leoleo

Aafiaga o galuega

O se tasi o itu tāua i le filifilia o se tagata e pupuni ai le mafaufau o le mea e manatuaina ma o le aotelega o le aafiaga i le faagaoioiga o le polokalama. Sei o tatou sailia po o le fea o sui o lenei masini faʻapitoa e fesiligia o le taulimaina lelei o lenei galuega.

Adblock

Ina ia mafai ona maua ni faʻataʻitaʻiga sili ona saʻo, tatou te fuaina le faʻaaogaina o mafaufauga uma o talosaga i lalo o tulaga tutusa. Talu ai o AdBlock o se faʻaopoopoga mo le faʻatautaia, o le a matou tilotilo saʻo i punaoa faʻaaogaina iina. Matou te faʻaaogaina mo le suʻega o se tasi o mea e sili ona lauiloa i le initaneti - Google Chrome. O lana pule o galuega o loʻo faʻaalia le ata lea.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le mea na nofo ai na sili atu i le 146 MB. Faamolemole ia matau o lenei mea o loʻo i ai le tasi faʻamaufaʻailoga. Afai oi ai nisi oi latou, ma e oʻo lava i se aofaiga tele o faʻasalalauga, e mafai ona faateleina lenei tau.

Pule

O lenei polokalama telefoni feaveaʻi e tatau ona faʻapipiʻi i luga o se komepiuta po o se komepiuta. Afai e te le faʻasaʻoina lana taʻavale i taimi uma e amataina ai le polokalama, ona faʻaitiitia ai lea o le saoasaoa o le faʻatauina o le OS lava ia. E i ai le maualuga o le polokalame ile faʻalauiloa. O lenei mea o loʻo taʻua i le faʻamaumauga o Task Manager.

Mo le faʻaaogaina o mafaufauga, o le ata e matua ese lava mai le tauvaga. E pei o ata "Mataituina o Punaoa", o le mafaufau galue o le talosaga (o lona uiga o le mafaufau faaletino lea e faʻaaogaina e le masini komepiuta i se taimi atofaina) e na o le 47 Fm. O lenei mea e aofia ai le faagasologa o le polokalame lava ia ma ana auaunaga.

E pei ona taua mai i faailoilo, i lenei tulaga o le avanoa o loʻo i le itu o AdGuard. Ae aua nei galo pe a asiasi atu i nofoaga ma le tele o faasalalauga, o le a tele naua le manatuaina.

AdBlock 1: 1 Leoleo

Faatinoga e aunoa ma le faatulagaina muamua

O le tele o polokalama e mafai ona faʻaaoga i le taimi lava e uma ai le faʻatulagaga O le mea lea e faigofie ai le olaga mo i latou o loʻo le mananao pe le mafai ona faʻatutuina ia ituaiga masini. Sei o tatou siaki pe faapefea ona amio le toa o le tatou tusiga e aunoa ma se fetuutuunaiga muamua. Tau lava ina ia e tosina atu lou mafaufau i le mea moni e faapea, o le suʻega e le o se tagata faʻamaonia le lelei. I nisi o tulaga, o taunuuga e ono ese lava.

Adblock

Ina ia mafai ai ona fuafua lelei le lelei o lenei fomaʻi, o le a matou faʻaaogaina se faʻapitoa o suʻega. E maua ai ituaiga eseese o faasalalauga mo na siaki.

A aunoa ma poloka poloka, e 5 i luga o le 6 ituaiga o faʻasalalauga faʻalauiloa i luga o lenei 'upega tafaʻilagi. Faʻasolo le faʻaopoopoga i le masini, toe foʻi i le itulau ma vaʻai i le ata o loʻo i lalo.

I le aotelega, o le faalauteleina na taofia ai le 66.67% o faasalalauga uma. O nei vaega e 4 o le 6 avanoa.

Pule

O le taimi nei o le a matou faia ni suega faapena ma le isi mea e poloka ai. O taunuuga na mulimuli mai.

O lenei talosaga na poloka ai le tele o faasalalauga nai lo le tauvaga. 5 avanoa mai le 6 o loʻo tuʻuina mai. O le aofaʻiga o le faʻaaliga o le faatinoga o le 83.33%.

O le taunuuga o lenei suʻega e manino lava. A aunoa ma le faʻamuamua, e sili atu ona lelei le galue a AdGuard nai lo AdBlock. Ae e leai se tasi na faʻatagaina oe e faʻaopoopoina uma poloka mo le maualuga o iuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le galulue i ni paga, o nei polokalame e taofia uma ai faʻasalalauga i luga o se nofoaga o suʻega ma le lelei o le 100%.

AdBlock 1: 2 Pule

Usability

I lenei vaega, o le a tatou taumafai e iloilo uma ia talosaga i le faigofie o le faʻaaogaina, faigofie tele ona latou faʻaaogaina, ma le foliga o le polokalame faʻatusa.

Adblock

O le ki mo le valaʻauina o le autu autu o lenei poloka poloka o loʻo i le tulimanu pito i luga o le masini. Faʻasalaga i ai i le tasi faʻatasi ma le faamaumatau o le kuki, o le a e vaʻai i se lisi o avanoa ma taga e maua. Faatasi ai ma i latou, e taua le matauina o le laina o mea faatapulaa ma le gafatia e taofiofia ai le faʻaopoopoga i nisi o itulau ma tuatusi. O le filifiliga mulimuli e aoga i mataupu pe afai e le mafai ona maua uma foliga o le 'upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻia o le ad blocker. Ioe, o loo maua foi i lenei aso.

E le gata i lea, i le kilikiina o le itulau i totonu o le masini ma le kī saʻo o le kusi, e mafai ona e vaʻai i le mea e tutusa ma se matūʻaiga laʻasaga. I totonu, e mafai ona e poloka atoa poloka faasalalauga uma i luga o se itulau faapitoa poʻo le saite atoa.

Pule

E pei o se polokalama tuai, e tu i totonu o le fata i foliga o se tamai faamalama.

E ala i le kilikiina i luga i le kī saʻo o le kioti o le a e vaʻai i se lisi. E sili atu ona faʻaaogaina filifiliga ma filifiliga. E iai foi iinei e mafai ai ona e faʻamalosi mo se taimi le tumau / faʻamalo uma le puipuiga a AdGuard ma tapunia le polokalama lava ia e aunoa ma le taofia o le filiga.

Afai e te faʻapipiʻi faʻalua i luga o le afi faʻailoga i le itu taumatau o le kuki, o le a tatalaina le matalauta telefoni feaveaʻi. O loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i numera o taufaʻatau faʻamaonia, fuʻa, ma taula. E iai foi iinei e mafai ai ona e mafai pe faʻamaloina ia ituaiga filifiliga e pei o le anti-phishing, anti-banking ma matua.

E le gata i lea, i luga o itulau taʻitasi i le 'upega tafaʻilagi o le ae maua ai se isi pule faʻaopoopo. E le mafai, o loʻo i le tulimanu pito i lalo.

O le kiliki i ai o le a tatalaina ai se lisi ma faʻamaumauga mo le pa lava ia (nofoaga ma le tele). O iinei e mafai ona e tatalaina le faʻaaliga o le faasalalauga i luga o punaoa ua filifilia, pe, i se isi itu, faʻamaʻoti atoa. Afai e tatau ai, e mafai ona e mafai ai le gaioiga ona faʻaumatia le filiga mole taimi mo le 30 sekone.

O le a se mea o tatou i ai o se taunuuga? Ona o le mea moni e faapea o AdGuard e aofia ai le tele o galuega tauave ma faiga faʻaopoopo, o loʻo i ai se atinaʻe sili atu ma se tele o faʻamaumauga. Ae i le taimi lava e tasi, e manaia ma e le afaina ai mata. O le AdBlock tulaga e ese lava. O le faʻalauteleina o le lisi e faigofie, ae malamalama ma sili ona faauo, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani. O le mea lea, matou te manatu ai o se tusi.

AdBlock 2: 3 Pule

Taʻiala lautele ma faʻasologa faamama

I le faʻasalaga, matou te fia taʻuina atu ia te oe mea e uiga i mea e lua o talosaga ma pe faʻafefea ona latou galulue i filiga.

Adblock

E iai ni nai faʻaogaina o lenei tagata. Ae le o lona uiga o le faʻaopoopoga e le mafai ona taulimaina le galuega. E tolu taʻapa ma faʻamau - "Fefaasoaaʻi", "Lisi Filter" ma "Seti".

O le a tatou le faʻamaonia mea taitasi i auiliiliga, aemaise lava talu ai o mea uma lava e faʻaogaina. Manatua naʻo pito lua mulimuli e lua - "Lisi Filter" ma "Faʻatonu". I le muamua, e mafai ona e mafai pe faʻasaina ituaiga lisi mama, ma i le lona lua, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma le lima ia filiga ma faʻaopopo i ai nofoaga / itulau i tuusaunoaga. Faamolemole ia matau, ina ia mafai ona toe teuteuina ma tusia ni filiga fou, e tatau ona e tausisi i nisi o tulafono faanumeraina. O le mea lea, a aunoa ma le manaʻoga ia sili atu le vavalalata iinei.

Pule

I lenei talosaga, e tele atu isi faʻavae nai lo le tauvaga. Taumafai na o le sili ona taua o latou.

Muamua lava, matou te manatua o lenei polokalame e faʻafeiloaia ai le faʻavasegaina o faasalalauga e le gata i tagata sailiili, ae faʻapea foi i le tele o isi talosaga. Ae e te maua lava le avanoa e faʻaalia ai pe tatau ona poloka le faasalalauga, ma e tatau ona aloese mai le polokalama. O nei mea uma e faia i se tulaga faʻapitoa e taʻua "Talosaga Filisi".

E le gata i lea, e mafai ona e faʻamalo le utaina faʻapopetope o le tagata e poloka i le amataga o le polokalama e faʻateleina le faʻalauiloaina o le OS. O lenei parakalafa e faʻatonutonuina i le tab. "Faʻasologa lautele".

I le lisi "Vaʻaia" O le ae maua se lisi o filiga avanoa ma faʻataʻitaʻitaʻia foi mo nei lava tulafono. A asiasi atu i isi nofoaga, o le a le mafai e le polokalama ona faia ni filiga fou e faavae i le gagana o le punaoa.

I le faatonu faʻamā, matou te fautua atu ia te oe e aua neʻi suia tulafono a le tulafono e otometi ona faia e le polokalama. E pei o le AdBlock, e manaʻomia le poto faʻapitoa. O le tele o taimi, o le suia o le tifaga masani e lava. O le a aofia ai se lisi o na punaoa pe a le mafai ona faʻaaogaina le faasalalauina o faasalalauga. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaopopo pea i lenei lisi i ni nofoaga fou pe aveese ia mea mai le lisi.

O isi vaega o AdGuard e manaʻomia e faʻalelei ai le polokalama. I le tele o tulaga, e le faʻaaogaina e le tagata faʻaaogaina.

I le faaiuga, ou te fia matauina e mafai ona faʻaaogaina uma ia talosaga, e pei ona latou fai mai, mai fafo o le pusa. Afai e manaʻomia, o le lisi o faʻamaufaʻailoga masani e mafai ona faʻaopopo i lau lava pepa. E le gata i le AdBlock ma AdGuard e tele lava filifiliga mo le sili atu ona lelei. O le mea lea, ua toe maua ai se ata.

AdBlock 3: 4 Pule

Faaiuga

Ia tatou fai se aotelega laitiiti.

AdBlock pros

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Faigofie faigofie;
  • Polokalame fesuisuiaʻi;
  • E le afaina ai le saoasaoa o le faiga;

Cons AdBlock

  • E tele naua le manatua;
  • Faʻatonuina le vaʻaia o le tulaga lelei;

AdGuard Pros

  • Nice interface;
  • Lelei maualuga le vaʻaia;
  • Polokalame fesuisuiaʻi;
  • Le mafai gafatia le tele o talosaga;
  • Faʻaititia le manatuaina o le mafaufau

Cons AdGuard

  • Tuuina atu o tupe;
  • Aafiaga malosi i le saoasaoa o le faʻatauina o le OS;

Faailoga mulimuli AdBlock 3: 4 Pule

Faʻasaʻo le puipui mo le leai o se totogi

Maua le AdBlock mo le leai o se totogi

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. E pei ona matou taʻua muamua, o lenei faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o mea moni mo le mafaufauina. O lona sini - ia fesoasoani e fuafua le filifiliga o se faʻataʻi afaina afaina. Ma o le a le mea e te tuʻuina atu i ai le mea e sili ona e fiafia ai - e oʻo ia te oe. Matou te fia faʻamanatu atu ia te oe e mafai foi ona e faʻaaogaina galuega e puipui ai faʻamatalaga i totonu o le masini. E mafai ona e aoao atili e uiga i lenei mea mai la matou lesona faapitoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaumatia faʻamatalaga i totonu o le masini