OndulineRoof 1.2

O le polokalame OndulineRoof ua fuafua e fuafua le taualuga ma tau fuafuaina mo le fola. O lona atinaʻe e matua faigofie lava, o faʻatusatusaga e vave, ma e leai ni tomai faʻapitoa e manaʻomia mai le tagata faʻaaogaina. Sei o tatou tilotilo i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Faʻasologa o fasi vaega pala

Faatasi ai ma le faaopoopoina o se vaega o le taualuga, e amata le galuega i OndulineRoof. Seti le ituaiga o foliga, ma e tusa ai ma ia, faʻamautinoa le tele o itu, ua makaina i mataitusi lata ane i laina ma faʻaalia i le faʻatulagaga amata.

Faia o se faʻatusatusaga

A maeʻa ona filifili ia taʻiala, o le polokalama o le a faia se faʻatatauga faigofie ma o faʻamatalaga uma o le a faʻaalia i le faamalama autu. E mafai ona e faʻaopopoina se numera e le faʻatapulaaina o ituaiga eseese o mea i se tasi o poloketi. Ina ia suia ma toe faʻaaogaina le vaega, faʻaaoga le lisi tuʻufaʻatasia, lea e tu i le itu taumatau i le pito i lalo o le nofoaga faigaluega.

Tusiaina o se lipoti o tala

Ina ia faasaoina le maeʻa o le faʻatulagaga i le faatulagaga o tusitusiga, e tatau ona e kiliki i le fetaui tutusa i le faamalama autu. O le tagata lava ia e mafai ona ia filifilia se tasi o faatonu talafeagai pe na o le teuina o le TXT faila i luga o le komepiuta. O faʻamatalaga e faʻaalia i vaega taʻitasi.

Fesoasoani mo tagata faʻaoga

Ua saunia e le faʻapupula se tamai fesoasoani fesoasoani e aoga mo tagata fou. O loʻo faʻamatalaina ai mataupu faavae o le polokalame, faʻamatalaina meafaigaluega taitasi ma galuega. Ina ia maua faamatalaga e tatau ai, faʻaaoga le sailiga o le suʻega.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E le manaʻomia le faʻatulagaga. O le faʻalauiloa mai le archive;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Galuega laiti laiti;
  • OndulineRoof e le lagolagoina e le atinaʻe.

I lenei iloiloga ua maea le OndulineRoof. E faigofie lava le polokalama ma e le manaʻomia ai le tele o le taimi e faʻatautaia ai. E leai se numera tele o algorithms eseese, fua faʻatatau, le faila o loʻo i totonu, ae e le taofia ai le polokalama mai le faʻatinoina lelei o lana galuega - e faia ai faʻatatauga ole taualuga.

Polokalame mo le fuafuaina o le taualuga Faʻailoga A9cad Webzip

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
OndulineRoof o se polokalama faigofie lea e fesoasoani i le fuafuaina o le taualuga e ala i le faaopoopoina o se numera e le faʻaumatia o vaega. O faʻamaumauga e mafai ona vave faʻaolaina i le faatulagaga o tusitusiga.
Faigaluega: Windows 7, XP, 2000
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Nikita Popov
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.2