Le nofoaga o le teuina lē tumau o faila o Microsoft Excel

O le polokalama o le komepiuta a Apple, tusa lava pe foliga mai o le latalata mai ma le faateleina o le saogalemu, e maua ai pea e le au faaaoga le tomai e galulue ai i faila. E pei o Windows, mo nei faʻamoemoega, o le a manaʻomia e le macOS se polokalama faʻapitoa - o se tagata faʻapitoa vailaau. O le a matou talanoa e uiga i sui sili ona lelei o lenei vaega i aso nei.

μTorrent

Polokalame e sili ona lauiloa ma sili ona aoga mo le galue i faila faila. Faʻatasi ai, e mafai ona e siiina soʻo se mea talafeagai mai le upega tafailagi ma faatulaga lona tufatufaina atu. Faʻapitoa i totonu o le faʻamalama autu μTorrent e mafai ona e vaʻavaʻai i faʻamatalaga uma e tatau ai - download ma siitia saoasaoa, numera o fatuga ma tupulaga, o latou fua, taimi e totoe, voluma ma sili atu, faatasi ai ma le faʻaalia o nei mea uma ma le tele o isi elemene pe natia pe, faʻaagaoioia.

I totonu o vailaau uma, o lenei tasi ua ofoina atu i ai le tele o mea ma fetuutuunai - toetoe lava o mea uma e mafai ona suia ma fetuunai ina ia fetaui ma ou manaoga, ae ui i lea, mo nisi tagata faaaoga o lenei togi e ono foliga mai o se toe faafoi. O le i ai o faʻasalalauga i totonu o le faamalama autu e mafai ona maua i le saogalemu i le mulimuli, e ui lava o lenei mea ua filifilia e ala i le faʻatauina o le faʻataʻitaʻiga. Ae o tulaga lelei e tatau ona aofia ai le ono mafai ona faia le faamuamua, o le tagata faasalalau i luga o le masini komepiuta ma le faasologa o galuega, le i ai o se RSS-downloader ma le lagolago mo sootaga maneta.

Tikiake μTorrent mo macOS

Manatua: Ia matuā faʻaeteete pe'ā e faʻapipiʻi μTorrent i luga o lau komepiuta poʻo le komepiuta - e masani ona "lele" faatasi le polokalama tʻatolu ma faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, se masini feaveaʻi poʻo se vili o uiga lelei ma aoga, ma o lea ia faitau ma le faaeteete le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina atu i mataitusi taʻitasi o le Wizard Installation.

Bittorrent

O le tagata faʻasologa o le Torrent mai le tusitala o le maliega o le igoa e tasi, lea e faʻavae i luga o le faʻamatalaga autu o loʻo taʻua i luga μTorrent. O le mea moni, o vaega taua o BitTorrent, o ona lelei ma mea le lelei, e tafe mai iinei. Toeitiiti lava tutusa le faʻamalamalamaina o fesoʻotaʻiga ma le tele o fuainumera auiliili i le faamalama autu ma se poloka poloka faʻatasi ai ma faʻasalalauga, le i ai o se Pro-version totogi, tutusa lava galuega tauave ma tele aoga, ae le o tagata uma e manaʻomia ni tulaga.

Vaʻai foi: BitTorrent ma μTorrent Faatusatusaga

E pei o le sui muamua o la tatou lisi, BitTorrent o loʻo i ai se fesoʻotaiga a Russian, faʻapipiʻiina i se faigofie, ae faigofie ona faʻaogaina le faiga o suʻega. E mafai foi e le polokalama ona fatuina faila, faatulaga, taʻalo mea e mafai ona sii, galue ma sootaga magnet ma RSS, faʻapea foi ma le tele o isi galuega e mafua mai i fegalegaleaiga ma vaʻa ma faʻafaigofie faʻafaigofie lenei faiga.

Tikiake BitTorrent mo macOS

Tuuina atu

Minimalist, e le gata i tulaga o le atinaʻe, ma i tulaga o galuega, se talosaga mo le siiina mai, tufatufaina ma le fatuina o faila faila, lea, e ese mai i lenei, e leai se mea e mafai ona maua. I totonu o lona faamalama autu, e mafai ona e iloa le saoasaoa o le siiina mai ma le tuuina atu o faamatalaga (o lenei faamatalaga o loo aofia ai i totonu o le masini komepiuta), numera o au uo, ma le alualu i luma o le mauaina o le faila i luga o le fuataga.

O le felauaiga o se tagata sili ona lelei tele o le kaini mo na mataupu pe afai e talafeagai le siiina o lenei poo lena faila i lau komepiuta i se taimi vave (ma faigofie), ma soo se faatulagaga, aga masani ma fuainumera auiliili e le o se mea e sili ona taua. Ae ui i lea, o loʻo manaʻomia avanoa maualalo o galuega faaopoopo i le polokalame. E aofia ai le lagolago mo fesoʻotaʻi magneto ma le DHT protocols, faʻamuamua, ma le mafai gafatia e pulea i luga ole laupepa.

Faʻasaoina le Transmission mo macOS

Vuze

O lenei tagata gaogao o se tasi, e ese mai le suiga muamua i luga o le autu μTorrent ma BitTorrent, e ese mai ai, muamua, faatasi ai ma lona atinaʻe sili atu ona matagofie. O le isi vaega manaia o le polokalama o se masini suʻesuʻeina lelei lea e galue i le lotoifale (i luga o se komepiuta) ma luga o le upega tafailagi, e ui lava e le oi ai i le foliga o le uluai kopi muamua i se upega tafaʻilagi e fesoʻotaʻi faʻatasi i totonu o le vaʻavaʻa autu.

E ese mai i le sailiga, o le tulaga lelei o le Vuze e aofia ai le faaleleia atili o le televise, lea, e le pei o fofo tauva, e le gata ina taaalo i mea, ae o le pulea foi o le faagasologa - fetuunaiga i le va o elemene, taofi, taofi, aveesea mai le lisi. O le isi mea taua o le Upega Tafaʻilagi, lea e maua ai le tomai e faʻaaoga lelei ai faʻamaumauga ma faʻasalalauga.

Talia Vuze mo macOS

Folx

O le maeʻaina o la tatou filifiliga i aso nei e le o le lauiloa tele, ae o loʻo maua pea le tagata masani lauiloa. E masani lava e le itiiti ifo i taitai o BitTorrent ma μTorrent vaega na matou mafaufau i ai i le amataga, ae o loʻo i ai se siosiomaga sili ona matagofie ma faʻatalatalanoa ma le faiga faʻaoga, aemaise lava i tagata suʻesuʻe, Spotlight ma iTunes.

E pei foi o ana tagata autu, o Folx o loo tuuina atu i se totogi ma le saoloto, ma o le tele o tagata faaaoga o le ai ai galuega faatino a le vaega mulimuli. E lagolagoina e le polokalame le galuega ma sootaga o magnet, faʻaalia ai auiliiliga auiliili i luga o mea e maua mai ma tufatufaina atu, e mafai ai ona e vaʻaia ma le faʻamalosi e ala i le ituaiga, vaevaega i vaʻa (e oo i le 20), fatuina lau lava taimi. O le isi mea faʻapitoa o le lagolago lea o pine e mafai ona tuʻuina atu i luga o faʻamatalaga mo se suʻesuʻega sili atu ma faigofie i le va o mea na maua mai le upega tafailagi.

Tikiake Folx mo macOS

O vailaau taʻitasi na matou faʻatalanoaina i aso nei, na faʻaalia lelei ia te ia i le galulue i luga o macOS ma sa tatau ona maua lona lauiloa i le au faʻaoga.