Polokalama e fatu ai ata pixel

I le taimi muamua, o le Digital Viewer polokalame na taʻua o MicroCapture ma sa tufatufaina faʻapitoa i luga o CD faʻatasi ma Pipible microscopes. O lenei ua suia le igoa ma o lenei masini komepiuta e maua fua mai i le nofoaga aloaia o tagata atiae. O le asō o le a tatou talanoa auiliili e uiga i ona foliga uma, tulaga lelei ma mea le lelei. Tatou amata le iloiloga.

Galue i le polokalama

O faatinoga uma lava e faia i le faamalama autu. Ua vaevaeina le vaʻavaʻaloga o le Digital Viewer i le tele o vaega, o ia mea uma e aofia ai le tele o kulupu aoga, mea faigaluega, ma galuega. Sei o tatou iloiloina ia vaega taitasi i auiliiliga atili:

  1. Luga o le vaega e pulea. O loʻo faʻaalia le kuluma i le kiliki o le mea e mafai ona e: alu i tulaga, faia se ata mata, fatuina se faasologa o ata pue, pueina o ata vitio, alu ese le masini komepiuta pe sailiili auiliiliga auiliiliga e uiga i ai.
  2. I le vaega lona lua, o faʻamatalaga uma na faia e vaʻaia i totonu o laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, se faasologa o ata mai se microscope USB. Kiliki i luga o se tasi o laupepa e faʻaalia ai faila mai ia i le vaega lona tolu.
  3. O iinei e mafai ona e matamata i faila uma na faʻapolopolo ma tatala. O le faʻalauiloaina o ata ma vitio o loʻo faʻatinoina e ala i le faʻapipiʻiina o tagata matamata ata ma le tagata fai taʻavale.
  4. O le nofoaga lona fa o le pito sili lea. Faʻaalia se ata moni o le taimi o se mea mai se microscope USB. E mafai ona e faʻalauteleina i le atoaga o lau ata, aveese uma isi vaega, pe afai e te manaʻomia e suʻe faʻamatalaga auiliiliga.

Polokalame polokalame

I luga o le meafaigaluega toolbar o loʻo i ai se ki e nafa ma le suiga i tulaga. Kiliki i luga e faasaʻo ai tulaga faʻataʻitaʻi manaʻomia. O le Digital Viewer ei ai le numera tele o faʻasoasoaga eseese o le a fesoasoani e faʻasinomaga le polokalame mo i latou lava. Lenei e tatau ona e filifilia le masini galue, faatulaga le iugafono, faatulaga le vaitau taimi ma faatulaga le vitio. E le gata i lea, e mafai ona e suia le gagana ma le pusa e teu ai faila.

Ata o le Faʻatonu ata

Faʻapueina e le codododio. I le faasologa tutusa o faatulagaga maualuga, ua faatulagaina le ata vitio, o faamatalaga e uiga i faailoilo ma laina o loo maimoaina. Ae o iinei ua faʻaaogaina le saofaga o le faʻamaumauga vitiō ma ua faʻatagaina le gaosiga o faʻamatalaga.

Puleaina o kamera

E toetoe lava o fesoʻotaʻiga uma e fesoʻotai faʻatasi e faʻapipiʻatasi. E faia lea mea i le faʻamaufaʻailoga tutusa o faʻaopoopo faʻaopoopo. Faʻasagaina o tagata tafe, e te suia le fua, taulaʻi, vevela matala, tatala, fesuiaʻiga, fusi ma liliu. A e manaʻomia le toe faʻafoʻiina o tulaga uma i tulaga faatauaina, ia kiliki lava "Aunoa". I le tulaga o le maualalo o le malamalama i totonu o le faamalama lava e tasi, faʻaagaoioi le tau o le taui.

Faʻamatalaga televave faʻalauiloa ata

O nisi tagata pueina vitio i totonu o kamela e lafo mai se ata e le lelei tele. E mafai ona e fetuʻutuʻunaʻi ma le lima ia laina o le faʻatusatusaga, susulu, manino, saturation, gamma, hue, paleni paʻepaʻe ma le fana i le malamalama e ala i le faʻaaogaina o tagata e faʻafeiloaʻi.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E i ai se gagana Rusia;
  • Se fuainumera tele o tulaga aoga;
  • Faʻamataʻu faigofie ma faʻaogaina.

Faʻafitauli

  • Faʻatonu galuega;
  • Leai se faatonu;
  • E leai ni mea faigaluega mo le fuafuaina ma le tusia.

Digital Viewer o se polokalama faigofie mo le faʻaaogaina o fale. E mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi se microscope USB i se komepiuta ma matamata i le ata o se mea i le taimi moni. E naʻo meafaigaluega ma galuega e sili ona talafeagai e mafai ai e oe ona galue ma le ata faʻaalia.

Faʻalogo le Tagata Mataʻituina Faʻaitino mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

IP Mea Vaavaai Telefoni HP Sini Faʻasalalau Tagata matamata lautele STDU Viewer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Digital Viewer o se polokalama e leai se totogi mo le matamataina o se ata o se mea i le taimi tonu e ala i se microscope USB ua fesootai i se komepiuta.
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Malosiaga Faʻamatalaga
Tau: Faʻatau
Toa: 13 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.1.07