Foʻia faafitauli i le faʻalogo leo i le Windows 10


O faʻafitauli i le leo i luga o faiga faʻaogaina o le aiga Windows e matauina tele, ma e le faigofie i taimi uma ona foia. E mafua lenei mea i le mea moni o nisi mafuaʻaga o ia ituaiga faafitauli e le o taatia i luga, ma e tatau ona e afu e iloa ai. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai pe aiseā, pe a uma le isi taʻavale o le PC, o le 'au failauga o loʻo i ai se mea sese ma se faʻaaliga o le pepa "flaunts" i le nofoaga faʻalauiloa "E leai se tautua Audio".

Faʻamaumauga o le leoleoina o leo

I le tele lava o tulaga, o lenei faafitauli e leai ni mafuaaga matuia ma e foia e ni nai faʻaoga faigofie poʻo se toe amata masani o le PC. Ae ui i lea, o nisi taimi o le tautua e le tali atu i le taumafai e faʻailo ma e tatau ona e suʻeina se vaifofo loloto.

Vaʻai foi: Fofoina faafitauli i le leo i le Windows 10

Metotia 1: Faʻatulagaga faʻapitoa

I le Windows 10, o loʻo i ai se mea faʻapitoa faʻamalositino ma faʻafitauli. E valaʻau mai le nofoaga faʻasalalau e ala i le kilikii-saʻo i luga o faʻamalosi ma filifili ai le mea e faʻatatau i le lisi autu.

O le polokalama o le a faʻalauiloaina le faʻaaogaina ma faia se faʻataʻitaʻiga.

Afai o le mea sese na tutupu ona o le faaletonu o le paala po o le malosi mai fafo, mo se faataitaiga, i le taimi o le faafouga e sosoo ai, faʻapipiʻiina poʻo le aveesea o avetaavale ma polokalama poʻo le toe faʻaleleia o le OS, o le taunuuga o le a lelei.

Vaʻai foi: Faʻasalaga "Faʻatonuina o le Gaoioiga Faʻatino a le Faʻatonu" i le Windows 10

Metotia 2: Taiala Lomia

O le mea e faʻaaoga ai le otometi, o le mea moni, lelei, ae le o taimi uma e aoga ai lona faʻaogaina. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o le tautua atonu e le amataina mo mafuaaga eseese. Afai e tupu lenei mea, e tatau ona e taumafai e faia ma le lima.

  1. Tatala le masini sailiili ma ia ulufale "Auaunaga". Faʻasaʻo le tusi talosaga.

  2. Suʻe se lisi "Windows Audio" ma kiliki faalua, pe a uma ona tatala le faamalama o meatotino.

  3. O iinei tatou te setiina ai le taua mo le ituaiga o auaunaga amata "Aunoa"tulei "Faaaoga"ona "Tamoe" ma Ok.

Tulaga ono ono tulai mai:

  • O le tautua na leʻi amata i soʻo se lapataiga poʻo se mea sese.
  • A maeʻa le faʻaaliga, e leʻi i ai le leo.

I se tulaga faapea, siaki le faalagolago i le faamalama o meatotino (ia faalua ona kiliki le igoa i le lisi). I luga o le faʻailoga ma le igoa talafeagai, matou te tatalaina uma lālā i le kiliki i luga o le faaopoopo, ma matou te tilotilo po o fea auaunaga o loʻo faʻatuatuaina ma matou te faalagolago i ai. Mo nei avanoa uma, o gaoioiga uma o loʻo faʻamatalaina i luga e tatau ona faia.

Manatua o le auʻaunaga tausi (i luga o le lisi pito i luga) e tatau ona amata mai le pito i lalo i luga, o lona uiga, muamua le "RPC Endpoint Mapper" ona sosoo ai lea ma le isi i le faasologa.

A maeʻa le faʻatulagaga, e manaʻomia se toe faʻaleleia.

Metotia 3: "Poloaiga Tulafono"

"Poloaiga Poloaiga"o le galue o se pule e mafai ona foia le tele o faafitauli faʻaletonu. E manaʻomia le faʻatinoina ma le tele o laina laina.

Faʻamatalaga: Faʻapefea ona tatala le "Poloaiga Lisi" i le Windows 10

O poloaiga e tatau ona faʻaaogaina i le faasologa ua tuʻuina atu i lalo. E naʻo le mea lenei: matou te ulufale ma kiliki UI. Tusi Resitala e le taua.

amataga i luga RpcEptMapper
amataga amata DcomLaunch
amataga net RpcSs
laiga amata AudioEndpointBuilder
net start Audiosrv

Afai e manaʻomia (leai le leo), matou te toe faʻafouina.

Metotia 4: Faʻafoisia le OS

Afai o taumafaiga e amata auaunaga e leʻi aumaia ai le manaʻoga manaomia, e tatau ona e mafaufau i auala e toe faʻafoisia ai le faiga i le aso na lelei ai mea uma. E mafai ona e faia lenei mea ma se fale faʻapitoa e fausia. O loʻo faʻatino lelei i le faiga o le "Windows" ma i le siosiomaga faʻaleleia.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe foʻi i tua le Windows 10 i se mea e toe faʻafoʻi ai

Metotia 5: Siaki mo siama

Pe a oʻo mai siama i totonu o le PC, o le mea lea e "faʻamautu" ai i ia nofoaga i totonu o le tino, e le mafai ona "tuli ese" i latou i le fesoasoani o le toe faʻaleleia. Faailoga o faʻamaʻi ma metotia o "togafitiga" o loʻo tuʻuina atu i le tusitusiga o loʻo maua i le fesoʻotoga i lalo. Ia faitau ma le faaeteete lenei mea, o le a fesoasoani e aveesea le tele o na faafitauli.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Faaiuga

Ole telefoni feaveaʻi e le mafai ona taʻua o se vaega taua tele, ae o ana mea sese e le mafai ai ona tatou faʻaogaina atoatoa le komepiuta. O ona toilalo faifaipea e tatau ona tulei ai le manatu e le o mea uma e ogatusa ma le PC. Muamua lava, e taua tele le faʻatonutonuina o fuataga, ona siaki ai lea o isi laina - avetaavale, masini latou lava, ma isi mea (o le sootaga muamua i le amataga o le tusiga).