Kat MP3 Recorder 3.4.0.0

I aso nei i Rusia, o le Alfa-Bank o le tele o atinaʻe tumaoti a lenei ituaiga, o ana auaunaga e faʻaaogaina e le tele o tagata. Mo faʻatautaia faʻamatalaga talafeagai, ua faʻatagaina se tusi mo faʻatautaia feaveaʻi, e aofia ai le Android.

Faamatalaga faʻamaonia

O le mea autu o le talosaga o le faʻaali atu lea o faʻamaumauga uma i Alfa-Bank i luga o le itulau autu ma se vaega faʻamaonia. E faasino lea i le aofaiga o tupe o loʻo maua ma le tupe. Ae ui i lea, ona o le faʻalauteleina o faʻamatalaga faʻamatalaga e talafeagai pea.

I le faaopoopo i le paleni, e mafai foi e le masini komepiuta ona e faamasani i auiliiliga o tala. Lenei e mafai ona e maua faʻamatalaga e uiga i lē e ona, numera o pepa ma sili atu. Afai e talafeagai, o nei faʻamatalaga e mafai ona auina atu ma lolomiina i luga o punaoa eseese i le Initoneti pe kopiina.

Faʻamatalaga o galuega

Mo faʻamatalaga taʻitasi e fesoʻotaʻi atu i le Faletupe Alfa-Bank, o loʻo i ai se talafaasolopito o galuega. Faatasi ai ma ana taʻaloga pulea e pulea, pe o le faʻafefe poʻo le toe faʻaleleia. Pe a matamata i ia faʻamatalaga, e mafai ona maua se faamama ma suʻesuʻega, e maua ai le tele o fesoʻotaʻiga.

Totogi ma faasee

I le faʻaaogaina o le talosaga, e mafai ona e faʻaoga tupe i luga o faʻamatalaga. E mafai ona faʻafeiloaʻi atu i isi tagata faatau o Alfa-Bank e tusa ai ma auiliiliga talafeagai, lafoina ma, pe a tatau ai, liua i se atotupe eletise pe liliu i se isi tupe. E maua ma sili atu faiga masani e pei o le toe faʻaaogaina o se telefoni feʻaveaʻi.

O loʻo maua le talosaga i le tele o auaunaga i le initaneti, faleoloa i luga o le initaneti ma isi kamupani e tuʻuina atu auaunaga O filifiliga taʻitasi e mafai ona maua i luga o le itulau ma se lisi lautele poʻo se isi vasega.

Totogi o tau

I le faaopoopo atu i le liua aunoa o faaputugatupe i taimi o felauaiga, e faʻaaoga ai le talosaga, e mafai ona e faaliliuina ma le lima le tasi tupe i le isi. E le otometi le faʻafouina o le faʻamatalaga o le mataupu, o le faʻaaogaina o nisi o taualumaga e le aoga.

Lagolago lagolago

I se isi vaega, pe a talafeagai ai, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le pule patino o Alfa-Bank. E i ai le tele o valaʻau telefoni, o le sili ona talafeagai o se valaʻau i le nofoaga autu o telefoni. I nisi tulaga, e ono manaomia se talosaga faaopoopo.

Polokalama Bonus

Mo le aufaipisinisi a Alfa-Bank i totonu o le talosaga, o loʻo i ai se pulega o ponesi ma avanoa. Ona o lenei, e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, le pulea o le taimi oa latou taga, faʻafesoʻotaʻi vave le ofisa o le kamupani.

Saili i luga o le faafanua

A e asiasi atu i nofoaga e le masani ai, e mafai ona e faʻaaogaina le galuega a le aoga e suʻe ai laʻau Alfa-Bank pito lata ane poʻo ATM e lagolagoina kata lakapi a lenei faalapotopotoga. Aotelega mo nei faamoemoega e vaevaeina ai se vaega eseese. O le faʻavae o lenei uiga o le Google Maps i le initaneti.

O le faʻaogaina o luga o le faafanua o loʻo faʻatinoina i le lima e faʻaaoga ai le filiga suʻesuʻe poʻo le solo i le vavaeese mai le lisi lautele. I le faaopoopo atu i lenei mea, e mafai ona suʻesuʻeina nofoaga taʻitasi i luga o se pepa patino, faʻamaonia faamatalaga e uiga i itula faigaluega, komisi poʻo le tuatusi. E le gata i lea, o Google Maps faʻapitoa ua faʻaopoopo e fausia ai se auala.

Mama

  • Faʻamatalaga faigofie i vaega autu;
  • Tele filifiliga mo le totogiina ma le faʻafefeina o tupe;
  • Faʻavave avanoa i faʻamatalaga faʻamatalaga;
  • Le mafai ona vave fefaatauai tupe;
  • Saili mo laasaga Alfa-Bank pito lata ane.

Faʻafitauli

Naʻo le toe foʻi mai o le talosaga na oʻo mai i lalo e faʻaalia ai le tele o faʻamatalaga le talafeagai i fua faatatau o fesuiaiga.

O lenei masini komepiuta e maua uma ai galuega talafeagai mo le puleaina o se teugatupe i Alfa-Bank, aʻo faʻaumatia se mea itiiti o punaʻoa. O se fesoasoani e le mavaaia mo soʻo se tagata o tausia lenei kamupani, toetoe lava o le faʻaaogaina atoa o le manaʻoga mo fesootaiga patino ma le matagaluega.

Faʻamasani Alfa-Bank mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market