O le faʻamaoni a Palm o le a faʻaalia i le Windows 10

O le a aofia ai Microsoft i le polokalama faʻatagaina Windows Hello i luga o le komipiuta fou a Fujitsu, faʻamaonia le mamanu o veins ma capillaries o le pama. O le sini autū o le faʻafouina o le faʻaleleia lea o puipuiga mai faʻamatalaga tau initaneti.

O Microsoft ma Fujitsu o loʻo faʻalauiloaina se tekonolosi faʻafouina mo le tusia o veins ma capillaries o le pama. E tusa ai ma le atinaʻe, o le Fujitsu's PalmSecure system o le a faʻaaogaina e iloa ai le tagata faʻaaoga. Lagolago mo le fesiitaiga ma le auʻiliʻiliga o faʻamatalaga mai suauu e faʻaleleia ai meaola biometric o le a faʻapipiʻiina i totonu o le Windows Hello system o le Windows 10 Pro ua maeʻa faʻapipiʻi i luga o masini ultra-televise Fujitsu Lifebook U938.

O le anotusi

  • Flagship Lifebook U938 - o se upu fou i le malupuipuia o komepiuta
  • Taiala galue
  • O le a le mea e iloa e uiga i le laptop komepiuta o le Lifebook U938
  • Faʻamatalaga faʻapitoa o le Lifebook U938

Flagship Lifebook U938 - o se upu fou i le malupuipuia o komepiuta

Fujitsu na faalauiloaina le faalauiloaina o se ata fou o le computer Ultra-mobile Computerbook U938 e faavae i le Karate Lake-R microarchitecture. O le faʻamaumauga autu o le komepiuta ua faʻapipiʻiina i se faʻamaufaʻailoga masani a le tamatamailima, ae na agai pea i luma le au atinaʻe. O le pito sili ona maualuga o le gaosi fou fou o le a avea ma faiga e iloagofie ai le mamanu lautele o le pama.

O le tulaʻi mai o lenei iloa na mafai ona maua ona o le fesoʻotaʻiga vavalalata a le au Inisinia Fujitsu ma le au atamamai a Microsoft. Fujitsu na ofoina atu le system biometric faataitai a le PalmSecure, ma o polokalama a le komipiuta a Microsoft na aofia ai le lagolago o le pama i le polokalama o le polokalama Windows Hello, lea ua masani ai tagata faaaoga.

E tusa ai ma fuainumera mai Advanced Threat Analytics, e sili atu i le 60% o osofaiga manuia e mafai e ala i le faʻaleagaina o faʻamatalaga a le tagata. E pei ona taua e le ATA, o se vaega o le MS e faapitoa i le mataalia o le lamatiaga o cyber, ua faʻalauiloa atili auala faʻapitoa i le faʻaitiitia o ia lamatiaga, e amata i le taina i luga o se masini Windows 10 e faʻaaoga ai se paʻi pe tilotilo ma faʻauʻu i le faitauina o le pama.

REFERENCES: Microsoft Windows Hello o se polokalama faakomepiuta-masini komepiuta o faʻatagaina biometric i le Windows 10 ma le Windows 10 Mobile. PalmSecure - Fujitsu hardware-system software mo le faʻamalosia o meaola e faʻaaogaina ai le pamu.

Taiala galue

E aumaia e le tagata faʻaoga le alofilima i le scanner biometric. O se masini faapitoa o le PalmSecure OEM, e faʻaaogaina ai le vevela faʻamalosi, e faitau se mamanu o veins ma capillaries ma, e ala i se processor crypto 2.0 TPM 2.0, e tuʻuina atu faʻamatalaga mai le scanner i se pepa faʻanofo i le Windows Hello talosaga. O le iloiloga o le auiliiliga o faʻamatalaga ma, afai e fetaui uma lava le mamanu ma se mamanu na faʻatūina muamua, e faia ai se faaiuga i luga o le faʻatagaga a le tagata faʻaaogaina.

O le a le mea e iloa e uiga i le laptop komepiuta o le Lifebook U938

O le faʻafouina o le U938 o le a faʻapipiʻiina i le 8th generation Intel Core vPro CPU e faʻavae i le Karate Lake-R microarchitecture. O le mamafa o le mea fou e na o le 920 g, ma o le vaeluaga o le 15.5 mm. O le 4G LTE module ua faʻapipiʻiina o se filifiliga. E le pei o le faʻataʻitaʻiga masani, faʻapipiʻiina faʻatasi ma se sikikitipi tamatamailima, o le faʻatagaina o le faʻafouga o le gagana ua faʻapipiʻiina e le paleni o le toto o le PalmSecure OEM. O le masini e faʻapipiʻiina ma le 13.3 inisi le faʻaaliga ma se iugafono a Full HD.

I luga o le lanu uliuli po o le mumu o le moli magnesium o loʻo i ai le telefoni USB 3.0 fesoʻotaʻiga o ituaiga C ma A, HDMI, kata atamai ma le faitau o le kata card, telefoni feaveaʻi ma le leo Combo stereo speakers, faʻapea foʻi ma isi fesoʻotaʻiga. O le komepiuta komepiuta ultra e faʻapipiʻiina i ai se masini malosi e mafai ona faʻaaogaina, o loʻo taofia ai le sili atu i le sefulutasi itula o le faʻaauau pea o le taʻavale.

O le komepiuta faʻapipiʻi faʻatasi ma le polokalama o le Microsoft Windows 10 Pro faʻapipiʻi ma le lagolago i le komepiuta mo le faʻatagaina o biometric e faʻavae i le mamanu o veins ma capillaries o le pama o le tagata. O faʻamatalaga mai scanners biometric e faʻasalalau i pepa faʻailoga e faʻaogaina ai le processor le TPM 2.0 crypto.

Fujitsu e le faʻamatalaina faʻamatalaga e uiga i le tau o le Lifebook U938 ma le taimi o le amataga o le faatauina o le ultra-mobile portable Fujitsu. E na ona matou iloa o loʻo iai le komepiuta mo le muai faʻatonuga i Europa, o le Sasaʻe Tutotonu, faapea foi i Initia ma Saina. E leʻi iloa pe ua fuafua e faʻaaoga le tekinolosi fou i isi gaioiga.

E tusa ai ma tagata tomai faapitoa o kamupani atinaʻe, o le faʻamaonia e le mamanu o le pama o le a fesoasoani i le faʻaleleia atili o le maualuga o le puipuiga o komepiuta, aemaise lava mo tagata faigaluega o loʻo galue mamao.

Faʻamatalaga faʻapitoa o le Lifebook U938

PPU:

PPU: 8th generation Intel Core vPro.

Faʻatomuaga o le polokalama: Kaby Lake-R microarchitecture.

Faʻaalia:

Faʻamaumau: 13.3 inisi.

Fetuunaiga matrix: Full HD.

Tino:

Mamaʻi U938: 15.5 mm.

Taumafa o le kati: 920 g

Faʻasologa: 309.3 x 213.5 x 15.5.

Lanu lanu: mumu / lanu.

Mea: mea faʻapipiʻi magnesium.

Sooga:

Lelei: WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, 4G LTE (filifiliga).

LAN / modem: Gigabit Ethernet NIC, WLAN output (RJ-45).

Isi vaega:

Interfaces: USB 3.0 type a / type-c, mic / stereo, HDMI.

Polokalama faʻapipiʻi faʻatulagaina: Windows 10 Pro.

Crypto processor: TPM 2.0.

Authentication: Faʻasalaga Matapiuta-faʻapitoa faʻapitoa; i totonu o le faʻataʻitaʻiga autu, o le faailoga e faitauina le tamatamailima.

Faʻamaumauga: Fujitsu / Microsoft.

Soifua o le ola: 11 itula.