AnyDesk - pulega mamao mamao ma e le gata

Toeitiiti lava o soo se tagata na te manaʻomia se faʻaaogaina e vaʻaia ai se komepiuta e ala i le Initaneti e uiga i le tali sili ona lauiloa - TeamViewer, lea e maua vave ai le avanoa i le Windows desktop i luga o se isi PC, komepiuta, pe mai se telefoni ma le papa. AnyDesk o se saolotoga mo le faʻaaogaina o le polokalama faʻaaogaina mo le faʻaaogaina mamao o le faʻaaogaina o le komepiuta, na atiaeina e le au TeamViewer faigaluega muamua, faatasi ai ma le lelei o le maualuga o le fesoʻotaʻiga ma le FPS lelei ma le faigofie o le faʻaaogaina.

I lenei faʻatalanoaga puupuu - e uiga i le mataʻitūina o le komepiuta ma isi masini i AnyDesk, ata ma nisi o polokalame taua. E mafai foi ona aoga: O polokalama sili mo le faʻaaoga mamao o komepiuta o Windows 10, 8 ma le Windows 7, Faʻaaogaina o le Matapihi Mamao Mamao a Microsoft.

Telefoni mamao i soo se AnyDesk ma isi mea faaopoopo

I le taimi nei, e maua avanoa uma (sei vagana ai le faʻaaogaina pisinisi) mo faʻalapotopotoga masani - Windows 10, 8.1 ma Windows 7, Linux ma Mac OS, Android ma iOS. I lenei fesoʻotaʻiga e mafai ona faia i le va o tuʻufaʻatasiga eseese: mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e pulea se komepiuta faʻavae Windows mai lau MacBook, Android, iPhone poʻo iPad.

O loʻo avanoa le telefoni feaveaʻi ma tapulaa: e mafai ona e matamata i le matapiuta Android mai se komepiuta (poʻo se masini feaveaʻi) e faʻaaoga ai AnyDesk, ma faʻafefe foi faila i le va o masini. I le itu, i luga o le iPhone ma le iPad, e na o le mafai lava ona fesootai i se masini mamao, ae le mai se komepiuta i se masini iOS.

O le tuusaunoaga na faia e nisi Samsung smart Phones, lea e mafai ona maua ai le manava i soo se AnyDesk - e le gata ina e vaai i le mata, ae e mafai ona e faia ni taga i luga o lau komepiuta.

Soo se AnyDesk uma mo tulaga eseese e mafai ona sii mai i luga o le site aloaia //anydesk.com/ru/ (mo masini feaveaʻi, e mafai ona e faʻaaogaina le Faleoloa Tapolo poʻo le Apple App Store). O le AnyDesk version mo Windows e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o le komepiuta i luga o le komepiuta (ae o le a ofoina atu e faʻatino i taimi uma e tapunia ai le polokalama), ua lava le na o le tamoe ma amata faʻaaoga.

Tusa lava po o fea os o loʻo faʻatulagaina ai le polokalame, o le AnyDesk interface e tutusa lelei lava ma le fesoʻotaʻiga:

  1. I totonu o le faamalama autu o le polokalama poʻo le telefoni feaveaʻi, o le a e vaʻaia le numera o au galuega - AnyDesk Address, e tatau ona tusia i le masini e te faʻafesoʻotaʻi atu ai i le tuatusi o le isi fale faigaluega.
  2. A maeʻa lena mea, e mafai ona matou kiliki i le "Fesoʻotaʻi" le faamau e faʻafesoʻotaʻi i le papatusi mamao.
  3. Pe kiliki i le "Browse files" button e tatala ai le pule o le faila, i le itu tauagavale o faila o le masini a le lotoifale o le a faʻaalia, ma i le itu taumatau - o se komepiuta mamao, smartphone poʻo le papa.
  4. A e talosagaina se masini mamao, i luga o le komepiuta, komepiuta po o masini feaveai o loʻo e fesoʻotaʻi atu i ai, o le ae manaomia le tuʻuina atu o le faatagaga. I le fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, e mafai ona e faʻamaonia mea uma: mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasaina le pueina o le pueina (o sea galuega o loʻo i totonu o le polokalama), faʻalogo leo, faʻaaogaina o le laupapa. E i ai foi se matala o talanoaga i le va o masini e lua.
  5. Poloaiga autu, e faaopoopo atu i le faigofie ona pulea o le kiofiti po o le paʻi lima, e mafai ona maua i totonu o le Faasologa o Actions, natia i tua o le moli uila.
  6. Pe a fesoʻotaʻi atu i se komepiuta mai se masini Android poʻo le iOS (e tupu i le auala lava e tasi), o le a faʻaalia se taga faʻapitoa i luga o le mata, e pei ona i ai i le faʻamalama i lalo.
  7. Faʻaliliuina o faila i le va o masini e mafai ona le gata i le fesoasoani a le pule o le faila, e pei ona faʻamatalaina i le parakalafa lona 3, ae faʻapea foi ma se kopi-pasi faigofie (peitai e leʻi aoga mo aʻu mo nisi mafuaaga, na faʻataonia i le va o masini Windows ma le taimi na faʻafesoʻotaʻi ai Windows -Android).
  8. O komepiuta na e fesoʻotaʻi ai, o loʻo tuʻuina i totonu o le ogalaau o loʻo faʻaalia i le faamalama o polokalama autu mo le fesoʻotaʻiga vave e aunoa ma le ulufale atu i se tuatusi i le lumanaʻi, o lo latou tulaga i le AnyDesk network o loʻo faʻaalia foi iina.
  9. I AnyDesk, o loʻo maua se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia mo le puleaina o isi komepiuta mamao i luga o laupepa eseese.

I le lautele, ua lava lea e amata ai le faʻaaogaina o le polokalame: e faigofie ona faʻataʻitaʻiina isi vaega, o le atunuʻu, sei vagana ai elemene taʻitasi, ua maeʻa i le gagana Rusia. Na o le pau lava le mea o le a ou gauai i ai o le "Access Control", lea e mafai ona maua i le vaega "Tautuuga" - "Saogalemu".

E ala i le faatagaina o lenei filifiliga i AnyDesk i luga o se PC po o le komepiuta ma le setiina o se upu faila, e mafai ona e fesootai i ai e ala i le Initaneti po o fesootaiga i le lotoifale, e tusa lava po o fea oei ai (pe a fai e sui le komepiuta) e aunoa ma le faatagaina o le taofiofi mamao.

Soo se eseesega mai isi isi masini komepiuta PC

O le eseesega tele na taʻua e le atinaʻe o le maualuga maualuga o AnyDesk faʻatusatusa i isi polokalame tutusa. O faʻataʻitaʻiga (e ui e le o le mea sili ona fou, o polokalame uma i luga o le lisi ua toe faafou talu mai lena taimi) fai mai afai e te faʻafesoʻotaʻi ma TeamViewer, e tatau ona e faʻaaogaina faʻataʻitaʻiga (disabling Windows Aero, pepa faalilolilo) ma, e ui i lenei, o le FPS e tusa ma le 20 futu lona lua, a faʻaaoga AnyDesk ua folafola mai ia i matou 60 FPS. E mafai ona e tilotilo i le FPS faʻatusatusaina polokalame mo polokalame faʻatautaia mamao a komipiuta mamao ma aunoa ma le Aero e mafai ona:

  • AnyDesk - 60 FPS
  • TeamViewer - 15-25.4 FPS
  • Windows RDP - 20 FPS
  • Splashtop - 13-30 FPS
  • Google Remote Desktop - 12-18 FPS

E tusa ai ma ia lava suʻega (na faia e le au atinaʻeina), o le faʻaaogaina o AnyDesk e maualalo ai le tolopoina (sefulu pe sili atu taimi e itiiti ifo nai lo le faʻaaogaina o isi polokalama), ma le itiiti ifo ole aofaʻiga o felauaiga (1.4 MB i le minute i Full HD) e aunoa ma le tapeina o le ata pe faʻaititia le iugafono o le screen. Vaʻai i le lipoti atoa o le suʻega (i le Igilisi) i le //anydesk.com/benchmark/anydesk-benchmark.pdf

E mafai ona ausia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o se mea fou, faʻapitoa mo le faʻaaogaina i luga o le telefoni mamao o DeskRT codec. O isi polokalama talitutusa e faʻaaogaina foi codecs faapitoa, ae o AnyDesk ma DeskRT na atiaʻe mai le maofa mo "faʻaaogaina faʻamaonia".

E tusa ai ma tusitala, e mafai ona e faigofie ma e aunoa ma le "taofi" e le gata o le faafoeina o le komepiuta, ae galue foi i faatonu ata, CAD-polokalama ma faia ni galuega mamafa. E matua fiafia lava. O le mea moni, pe a faʻataʻitaʻiina se polokalama i totonu o lana 'upega tafaʻilagi (e ui lava o le faatagaga e tupu mai i le auʻaunaga a AnyDesk), o le saoasaoa na foliga mai e talia lelei: e leai ni faafitauli i galuega. E ui lava, e moni, o le taaalo i lenei auala o le a le aoga: o le codecs e sili ona lelei mo ata o le masani ma le polokalame Windows, lea o le tele o le ata e tumau pea le suia mo se taimi umi.

Ae ui i lea, AnyDesk o le polokalama mo le mamao ese ma le komipiuta, ma o nisi taimi o le Android, lea e mafai ona ou fautuaina saogalemu e faaaoga.