Suʻe lanu uliuli ma lanu papaʻe i luga o le initaneti

I le faagasologa o le fugamalama e masani lava ona manaʻomia le faʻasaʻoina o tusitusiga i le pepa PDF. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma sauniuniga o konekarate, maliega tau pisinisi, seti o pepa faʻavae, ma isi.

Faʻatonutonu auala

E ui lava i le tele o talosaga e tatalaina ai le faʻaopoopoga i le fesili, naʻo se numera laʻitiiti oi latou o loʻo faʻatautaia galuega. Toe mafaufau i ai.

Lesona: Tatala le PDF

Metotia 1: PDF-XChange Editor

PDF-XChange Editor o se tusi lauiloa tele-functional mo le galulue faatasi ma faila PDF.

Download PDF-XChange Editor mai le nofoaga aloaia

  1. Sue le polokalama ma tatala le pepa, ona kiliki lea o le fanua ma le tusiga "Faʻaliliuina le Iloa". O le iʻuga, o le laasaga o le faʻasologa.
  2. E mafai ona sui pe tape se fasipepa. Ina ia faia lenei mea, muamua faailogaina e faʻaaoga ai le kiore, ona faʻaaoga lea o le poloaiga "Aveesea" (pe afai e te manaʻo e aveese le fasi pepa) luga o le piano ma faʻaoga upu fou.
  3. Ina ia setiina se vai papatisoga fou ma le maualuga o tusitusiga, filifili, ona kiliki lea i luga o fanua taitasi "Font" ma "Laina tele".
  4. E mafai ona e suia le lanu o le falesa i le kiliki i luga o le fanua talafeagai.
  5. Masalo o le faʻaaogaina o le toa, faʻamaufaʻailoga poʻo le vaseina o tusitusiga, e mafai foi ona e faia le tusiga o tusiga poʻo le superscript. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga meafaigaluega talafeagai.

Metotia 2: Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat DC o se tusitala PDF e lauiloa i le ao.

Download Adobe Acrobat DC mai le ofisa aloaia.

  1. A maeʻa le lafoaia o Adobe Acrobat ma tatala le pepa o faʻamatalaga, kiliki i le fanua "Faʻaliliu PDF"lea o loʻo i le lisi "Meafaigaluega".
  2. O le isi itu, o le faʻatagaina o le tusiga e tupu ma o le faʻailoga e amata ai.
  3. E mafai ona e suia le lanu, ituaiga ma le maualuga o le vai papatiso i totonu o le fanua talafeagai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia muamua le tusitusiga.
  4. Faʻaaogaina o le kio, e mafai ona faʻasaʻo se tasi pe sili atu foʻi fuaiupu e ala i le faaopoopoina poʻo le aveesea o vaega taʻitasi. E le gata i lea, e mafai ona e suiina le sitaili o le tusiga, o lona feteenaiga e fesoʻotaʻi ma le pepa faʻailoga, faʻapea foi ma le faʻapipiʻiina o se lisi faʻamalo e faʻaaoga ai meafaigaluega i le tab "Font".

O se mea taua o le Adobe Acrobat DC o le i ai o se galuega faʻamaonia e galue vave. E mafai ai ona e faʻasaʻoina PDF pepa na fatuina mai ata e aunoa ma le faʻaaogaina o talosaga i isi.

Metotia 3: Foxit PhantomPDF

Foxit PhantomPDF o se faʻaleleia atili o le tagata lauiloa PDF file viewer Foxit Reader.

Tulei Foxit PhantomPDF mai le nofoaga aloaia.

  1. Tatala le pepa PDF ma alu e suia e ala i le kiliki i luga "Faʻaliliu le Faʻamaumauga i le lisi "Faʻamaonia".
  2. Kiliki i luga o le mau i le kosi taumatau o le kusi, mulimuli ane o loʻo amata le kulupu o le faatulagaga. O iinei i le vaega "Font" E mafai ona e suia le vai, le maualuga ma le lanu o le tusitusiga, faʻapea foi ma lona faʻaogaina i le itulau.
  3. Atonu o le atoatoa ma le vaeluaina o se vaega o tusitusiga, e faaaoga ai le kio ma le piano. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le faaopoopoina o le fuaitau i le fuaiupu. "17 lomiga". Ina ia faʻaalia le suia o le lanu o le vai, filifili se isi parakalafa ma kiliki i luga o le ata i foliga o le mataitusi A ma se laina mamafa i lalo. E mafai ona e filifilia soʻo se lanu e manaʻomia mai le tuʻuina atu.
  4. E pei o le Adobe Acrobat DC, Foxit PhantomPDF e mafai ona iloa le tusiga. O lenei mea e manaʻomia ai se faʻapitoa faʻapitoa e maua e le polokalama i luga ole talosaga a le tagata.

O polokalame uma e tolu e sili ona lelei i le tusiaina o tusiga i le PDF file. O paneta faatulagaina i mea uma e pei ona taua i le telefoni feaveaʻi o upu, mo se faʻataʻitaʻiga, Microsoft Word, Open Office, o lea o le galue i ai e faigofie tele. O le faʻafitauli masani o le faʻaaoga uma lea i se saofaga totogi. I le taimi lava e tasi, mo nei laisene e leai ni laisene e maua ma se taimi tapulaa faʻamaonia, lea e lava e iloilo ai uiga uma e maua. E le gata i lea, o Adobe Acrobat DC ma Foxit PhantomPDF o loʻo i ai le faʻalauiloaina o tusitusiga, lea e faʻafaigofieina fegalegaleaiga ma faila PDF na faia i luga o le faavae o ata.