E faʻapefea ona tuʻuina se faʻauluuta i luga o le puʻupuʻu


O le faʻafitauli pe ae manaʻomia le kopiina o se mea i luga o se masini USB flash, ma le komepiuta, o le mea e leaga, e tautau i luga pe tuʻuina atu se mea sese e ono masani ai le tele o tagata e faʻaaogaina. Latou te faaaluina le tele o le taimi i se sailiga le aoga mo se fofo i se faafitauli, ae latou te tuua ai le le foiaina, tuuaia o mea uma i luga o se toilalo, po o se faafitauli i komepiuta. Ae i le tele o tulaga e le o le tulaga lea.

O mafuaʻaga e le kopiina faila i le masini USB flash

E mafai ona i ai ni mafuaʻaga e le mafai ai ona kopiina se faila i se masini komepiuta USB. O le mea lea, e tele auala e foia ai lenei faafitauli. Mafaufau i ai i nisi auiliiliga.

Mafuaʻaga 1: Nofoaga avanoa e le maua i luga o le taavale afi.

O tagata e masani i mataupu faavae o le teuina o faʻamatalaga i luga o se komepiuta i se tulaga e sili atu nai lo le laʻasaga muamua atonu e foliga mai e matua le maualalo pe e faʻalumaina foʻi le faʻamatalaina i le tusiga. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o tagata e faʻaaogaina o loʻo amata ona latou aʻoaʻoina ia faʻavae o le galulue faatasi ma faila, o lea e oʻo lava i le faʻafitauli sili ona faigofie e mafai ona fenumiai ai. O le faʻamatalaga o loʻo i lalo ua fuafuaina mo i latou.

A e taumafai e kopi faila i se kiliva flash flash, i le mea e le lava le avanoa avanoa, o le a faʻaalia e le tino le feʻau talafeagai:

O lenei feʻau e pei o faʻamatalaga e ono mafai ona faʻaalia ai le mafuaʻaga o le mea sese, o le mea lea e na o le tagata e faaaogaina le avanoa e faasaoloto ai le avanoa i luga o le taavale eletise ina ia fetaui lelei faamatalaga talafeagai uma.

E i ai foi se tulaga pe afai o le tele o le avega e itiiti ifo nai lo le aofaʻi o faʻamatalaga e te fuafua e kopi i ai. E mafai ona e siakiina lenei mea e ala i le tatalaina o le tagata sailiili i le tulaga laulau. O le a faʻaalia le telē o vaega uma ma se faʻamatalaga o la latou aofaiga atoa ma le avanoa avanoa e totoe.

Afai e le lava le tele o le aufaʻasalalau aveeseina - e tatau ona e faʻaogaina se isi avega eletise.

Mafuaʻaga 2: Faʻamaumauga o le faila o le faila i le telefoni

E le o tagata uma e malamalama i faiga faila ma o latou feeseeseaiga ia i latou lava. O le mea lea, e toʻatele le au faʻaaogaina ua faʻalavelaveina: o loʻo i ai se avanoa avanoa avanoa i luga o le taavale afi, ma o le faiga e tuʻuina atu ai le sese pe a kopiina:

O sea mea sese e tupu i na o mataupu pe a faia se taumafaiga e kopiina se faila i se lapoa e sili atu nai lo le 4 GB i se masini komepiuta USB. O loʻo faʻamatalaina lenei mea i le mea moni e faapea o le avega o loʻo faʻatulagaina i le polokalama FAT32. O lenei faila faila sa faʻaaogaina i ni vaega tuai o Windows, ma ua faʻapipiʻiina masini faʻapitoa i totonu mo le faʻamoemoe o le sili atu le fesoʻotaʻiga ma masini eseese. Ae ui i lea, o le maualuga pito i luga ole faila e mafai ona teuina o le 4 GB.

Siaki pe o le a le faila faila e faʻaaogaina i luga o lau avega avega mai le tagata suʻesuʻe. E faigofie tele lenei mea:

  1. Kiliki i le kiliki i luga o le kulimi saʻo i luga o le igoa o le moli uila. I le isi itu, i totonu o le lisi taʻavale, filifili "Meatotino".
  2. I le faamalama meatotino o loo tatala, siaki le ituaiga o faila i le disk e mafai ona aveeseina.

Ina ia foia le faafitauli, e tatau ona faatulaga le kiliva afi i le polokalama NTFS. E faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Kiliki lelei e tatala ai le lisi mataʻutia ma filifili le mea "Faatulaga".
  2. I le faamalama o le faatulagaga, filifili e seti le ituaiga o le polokalama o le NTFS ma kiliki "Amata".

Faitau atili: E uiga i le faʻasologaina o masini komepiuta i le NTFS

A maeʻa le faʻamalosiina o le ave taavale, e mafai ona e kopiina kopi tele i luga.

Mafuaaga 3: Faʻafitauli i le faʻamaoni o le faila faila eletise taavale

E masani lava o le mafuaaga e musu ai se faila e kopiina i le aveeseina o le aufaasālalau o mea sese ua faʻaputuina i totonu o lana faila. O le mafuaʻaga o lo latou tupuga e masani lava o le aveeseina vave o le avega mai le komepiuta, faʻaogaina o malosiaga, poʻo le faʻaaogaina umi e aunoa ma le faʻatalanoaina.

O lenei faafitauli e mafai ona foia i meafaigaluega. Mo lenei mea e te manaʻomia:

  1. Tatala le faamalama o meatotino eletise i le auala ua faamatalaina i le vaega muamua ma alu i le lisi "Auaunaga". O iina i le vaega "Siaki le siaki mo faila o faila faila" kiliki "Siaki"
  2. I le faamalama fou ia filifili "Toe faafoi le Disk"

Afai o le mafuaaga o le kopiina o le toilalo o le faila lea o faila i le faila, ona maeʻa ai lea ona siaki le faafitauli.

I mataupu pe a leai ni faʻamatalaga taua i luga o le siaki afi, e mafai ona e faʻasalalauina.

Mafuaaga 4: O le aufaasālalau o loʻo puipuia.

O lenei faʻafitauli e masani lava ona tupu i tagata e ona le laptop po o PC faʻatautaia o loʻo i ai le faitau tusi mo le faitau mai faʻaupuʻa e pei o SD poʻo MicroSD. O masini faʻalauiloa o lenei ituaiga, faʻapea foʻi ma nisi o faʻataʻitaʻiga o USB-drive o loʻo i ai le malosi e poloka poloka ai luga o latou faʻaogaina faʻaoga fomaʻi faapitoa i le mataupu. O le mafai ona tusitusi i le aveesea o le aufaasālalau e mafai foi ona poloka i totonu o le Setete, e tusa lava pe o iai le puipuiga faaletino pe leai foi. I soo se tulaga, pe a taumafai e kopi faila i se kiliva flash flash, o le a vaʻai le tagata faʻaaoga le savali mai le polokalama:

Ina ia foia lenei faafitauli, e tatau ona e alu i luga o le kiliva i luga o le taavale afi moli pe suia ia tulaga o le Windows. E mafai ona faia lenei mea e ala i meafaigaluega faʻainitaneti poʻo le fesoasoani a polokalama faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻasalaga tusi puipui mai se avega afi

Afai o tali i luga o faafitauli na le fesoasoani ma kopiina faila i le USB flash drive e le mafai - o le faafitauli e ono i ai i le le lelei o le aufaasālalau lava ia. I lenei tulaga, o le a sili atu le tatau ona faʻafesoʻotaʻi le nofoaga autu o le tautua, lea e mafai ai e tagata faʻapitoa faʻaaoga polokalame faʻapitoa ona toe faʻafoʻi le vaʻa.