Tikiave avetaʻavale mo tinaboard ASRock

Tina laupapa atonu o le vaega sili ona taua o soʻo se tekonolosi faakomepiuta. E leitioa a taʻua o le tina. E fesoʻotaʻi uma masini komepiuta, pipiʻi ma masini. Mo le faʻamausaliina o le faʻaaogaina o vaega uma, e tatau ona e faʻapipiʻi avetaavale mo i latou. E aofia ai le polokalama faakomepiuta mo vaʻa, mo le faʻaogaina o mea puʻe leo ma vitio, ma isi. Ae i tagata, o le polokalama mo nei masini uma e masani ona aotele ma faigofie ona taʻua o avetaavale mo le tinaboard. I totonu o lenei tusiga, o le a matou fesoasoani i tagata e umia fale o le ASRock i le sailia o le polokalama faʻapitoa.

Auala e maua ai avetaavale mo le motherboard ASRock

Sue, download ma faʻapipiʻi avetaavale mo soʻo se masini komepiuta i le tele o auala. O le laupapa e leai se tuusaunoaga. Matou te ofoina atu ni fautuaga aoga o le a fesoasoani i lenei mataupu.

Metotia 1: ASRock Official Website

  1. Alu i le itulau aloaia o le downloading software.
  2. Muamua, e tatau ona e iloa le faʻataʻitaʻiga o lou tina. E mafai ona e aoao atili e uiga i lenei mea i se mea faapitoa na lomia e le kamupani lava ia.
  3. I le taimi nei, e tatau ona e ulufale i lau faʻataʻitaʻiga i le field search ma kiliki le ki "Saili".
  4. Fai ma faataitaiga le faʻataʻitaʻiga M3N78D FX. Faʻasaga lenei igoa i le fanua ma kiliki i le ki o le sailiga, o le a matou vaʻai i le iuga ile itulau o loʻo i lalo. Kiliki i luga le igoa o le mamanu faataitai.
  5. O le a aveina oe i se itulau ma faʻamatalaga ma faʻamatalaga mo lenei motherboard. O loʻo matou sailia se faʻamau i le itulau "Lagolago" ma kiliki i luga.
  6. I lalo o le lisi o loʻo faʻaalia, e tatau ona e filifili se vaega. "Download".
  7. O le mea e sosoo ai, e tatau ona e filifilia le faiga o loʻo faʻaaogaina i luga o lau komepiuta po o lau komepiuta.
  8. O le iʻuga, o le a e vaʻaia se lisi o mea aoga uma ma avetaavale e manaʻomia mo le faʻamausaliina o lau motherboard. Ina ia amata le download, e tatau ona e filifili ma kiliki i le itu ole manaʻo ile faʻafeagai ma le polokalama manaʻomia.
  9. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e filifilia lau faʻataʻitaʻiga tinaboard mai le lisi o na mea e ala i le kiliki i le itulau download "Faaali uma faataitaiga". Mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, o mea uma lava e vaevaeina i vaega e ala i fesoʻotaʻiga ma kesi.
  10. E mafai foi ona e suʻeina lau faʻataʻitaʻiga tinaboard i luga o le itulau o le itulau e tasi lava e faʻaaogaina ai le lisi o matāua. "Ituaiga oloa", "Sooga" ma "Oloa".
  11. Ulufale i luga ole suʻega e manaʻomia ma faʻafesoʻotai le ala talafeagai. O le itulau o le faʻamatalaga o oloa o le a tatalaina. E tatau ona e taomi le faamau "Download"lea o loʻo i le itu tauagavale i le lisi.
  12. Filifili nei le faiga faʻavae e faʻatatau i le bit mai le lisi.
  13. O le ae vaʻaia se laulau faʻatasi ai ma le igoa o avetaavale, se faʻamatalaga, aso faʻasaʻo, lapopoa ma le siiina o fesoʻotaʻiga i igoa o itulagi. I lalo o le a maua ai mea uma e mafai ona aoga mo lou tina.

E tatau lava ona e siiina avetaavale talafeagai poʻo mea aoga ma faʻapipiʻi i luga o se komepiuta po o le komepiuta i le auala tutusa e pei o isi polokalama.

Metotia 2: Polokalama Polokalame ASRock

Ina ia iloa, download ma faʻapipiʻi polokalama faʻapipiʻi mo lau motherboard, e mafai ona e faʻaaogaina se aoga faapitoa na atiaeina e le kamupani lava ia. O le taualumaga e faapenei:

  1. Alu i le itulau download o le polokalama.
  2. Lalo o loʻo tatou sailia se vaega Tatalo ma faʻasalaga le button download download, lea o loʻo tu i tafatafa o le polokalame ma lona tele.
  3. O le a amataina le upega tafaʻilagi. I le faaiuga o le download, e tatau ona e suʻeina mea o loʻo i le fale teu. E tasi le faila. "APPShopSupup". Faʻamolemole.
  4. Afai e manaʻomia, faʻamaonia le faʻalauiloaina o le faila i le kiliki "Tamoe".
  5. O le a tatalaina se faamalama o polokalama polokalama. Mo le faʻaauau, taomi le ki "Lisi".
  6. O le isi laasaga o le filifili lea o se nofoaga e faʻapipiʻi ai le polokalama. E mafai ona e tuua e aunoa ma se totogi pe suia foi i le kilikiina o le "Browse" ma filifili le nofoaga e manao ai. E mafai foi ona e ulufale i lau auala i le laina talafeagai. A matou filifili i le nofoaga e faʻatulaga ai, kiliki le ki "Lisi".
  7. I le isi siata, filifili le igoa o le pusa e faaopoopo i le lisi. "Amata". E mafai ona e tuua lenei fanua e le suia. Push button "Lisi".
  8. I le faamalama mulimuli matou te siakia uma faamatalaga. Afai e saʻo mea uma, ia kiliki le faamau. "Faʻamau".
  9. O le faʻatulagaina o le faʻavae e amata. I le faaiuga o le faʻagasologa o le a e vaʻai i le faamalama mulimuli ma se savali i le maeʻa manuia o le galuega. Ina ia faamaea, kiliki le faamau "Faauma".
  10. O le faagasologa o le sii mai ma le faʻafouina o avetaavale e faʻaaogaina lenei polokalama e matua faigofie lava ma fetaui lelei i le 4 laasaga. ASRock ua faʻamatalaina faʻamatalaga auiliili i luga o le faagasologa o le faʻafouina ma le faʻapipiʻi o avetaʻavale i luga o le itulau aloaia o le polokalama.

Metotia 3: Faʻamaumauga lautele mo le faʻafouina o avetaavale

O lenei auala e taatele i le faʻapipiʻiina o avetaavale mo lau komepiuta poʻo lau komepiuta. O se mea eseese e tuuto atu i le faʻamatalaga o ia polokalame i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi. O le mea lea, o le a tatou le toe iloiloina auiliili lenei faagasologa.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Matou te fautuaina le faʻaaogaina o sui sili ona lauiloa o nei polokalame - DriverPack Solution. O auala e maua ai, avetaavale ma faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina lenei aoga o loʻo faʻamatalaina i se lesona faʻapitoa.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 4: Saili mo avetaavale e ID

O lenei metotia atonu o le a sili ona faigata. Ina ia faʻaaogaina, e manaʻomia ona e iloa le ID o masini ma masini taitasi e te manaʻo e suʻe ma ave i ai avetaavale. Faʻafefea ona maua le ID ma le mea e fai i le isi, e mafai ona e aʻoaʻo mai a matou tusiga.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Faamolemole ia maitauina pe a faʻapipiʻiina le masini faʻaogaina, o le tele lava o avetaavale mo masini mata e faʻapipiʻi faʻapipiʻi. Ae o taʻitaʻia taʻitasi nei mai le faʻamaumauga o le Windows. Mo le maualuga o le mautu ma le faʻatinoga, ua fautuaina tele e faʻapipiʻi le polokalama muamua mo au meafaigaluega. O le tele lava o taimi, e galo ai tagata i lenei mea poʻo le le amanaʻiaina ma le faʻaeteete lenei mea moni, e taʻitaʻia e le mea moni e faʻapea, o masini uma lava e faʻaalia i totonu "Pule Sili".