Opera browser: faafitauli i le galuega a le YouTube video service


O le tele o pisinisi ma tagata e ona nofoaga e ono manaomia le faatosina mai o le Initaneti ma le anapogi, o lona uiga o le a aumaia ai le tele o aogā. Pe o nisi foi taimi e tatau ona e logoina au tagata faʻatau e uiga i soʻo se siitaga, faʻaititia ma ofo faapitoa.

Mo ia faamoemoega, na faia ai polokalama e mafai ai ona e auina atu se tusi i nisi o tagata i le taimi e tasi (e oʻo atu i le afe). O ia polokalama e faafaigofieina ai le olaga o soʻo se tagata fai pisinisi, ma faʻatagaina ai o ia e faʻamatala vave i ona tagata faʻatau le tala a le kamupani. Faatasi ai ma polokalama uma e faigata i le fausaga ma le atinaʻe, e mafai ona e mauaina se Taʻitaʻifale Mail Mail, lea e mafai ai ona e fatuina meli vave e ala i le lafoina i le kiliki e tasi.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama mo le fatuina o meli

Fausia se tusi

Ioe, o le Mail Meli o loʻo i ai se galuega autu e mafai ai e lē ona ona fatuina se imeli mo le auina atu i le tele o tagata e faaaogaina. E mafai ona e tusia talafou i le faamalama pe sii mai le faila, aua o le a faigofie.

Galulue ma fesoʻotaʻiga

I le tele o polokalama o le faamoemoega tutusa, e mafai e le tagata faʻaaoga ona fatuina ma vaʻai faʻamaonia. O le Application Mail e mafai ai e oe ona faʻataʻitaʻia faʻasalalauga o loʻo i ai muamua, fatuina ni vaega ma faʻaopoopo tuatusi tagata ia i latou, lea e mulimuli ane faʻaaogaina e lafoina ai savali.

Tusi meli

O le faagasologa o le fatuina o se tusi ma lona tufatufa e itiiti se taimi. E na o le tagata na ona faaaogaina le lolomiina o le savali ma filifili le liʻo o tagata na ia manaʻo e auina atu i ai. E mafai ona faia faʻasalaga mo na o vaega faapitoa (o loʻo faia i se faamalama faapitoa) poʻo mo tuatusi uma i le lisi o fesoʻotaʻiga.

Faamanuiaga

  • Faigofie o le faʻasalalauga ma le faʻamafanafana i le galuega.
  • O le i ai o na o galuega faavae masani e masani ona saili mo faipisinisi ma tagata fai pisinisi.
  • Faʻafitauli

  • Le lava le faʻamalosi;
  • O le polokalame e mafai ai ona e galue i le na o le Igilisi gagana, lea e le o taimi uma e faigofie ai;
  • O le totogiina o le polokalama e faʻaaogaina ai nisi, ae o lenei mea e mafai ona e feagai i le toetoe o talosaga uma lava.
  • I le aotelega, o le Robot Mail Meli o se polokalama sili ona matagofie o lona ituaiga. E le umi se taimi e faʻaaogaina ai le tagata e malamalama ai i faʻamatalaga avanoa, faʻamatalaga faʻamatalaga ma isi. E ala i le lolomiina o ni nai koni, e mafai ona e fatuina se tusi ma tufatufa atu i lau lisi o fesoʻotaʻiga.

    Faʻasaʻo le Faʻatonuina o le Robot Trial

    Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

    Ni Mail Agent Taiala WAV MP3 Splitter Polokalama mo le lafoina o imeli Faʻafefea ona lafoina se imeli i Mail.ru

    Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
    O le Robot Mail Faʻamatalaga o se polokalame mo le auina atu o le i-meli i se lisi mai le falemeli, lea e faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina.
    Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
    Category: Iloiloga Polokalame
    Faʻapupula: Angelic Software ma STIKK
    Tau: $ 50
    Toa: 1 MB
    Gagana: Igilisi
    Version: 1.5