Auala e foia ai le mea sese i le faletusi gsrld.dll

O se mea sese e taʻua ai le gsrld.dll manaia le potutusi e mafai ona tupu pe a taumafai e amata le taaloga Max Payne 3. E mafai ona tupu lenei mea mo le tele o mafuaʻaga, o le mea sili ona masani o le leai o se faila i le taʻaloga taʻavale poʻo le aʻafiaga o siama. O le mea e lelei ai, o auala e faʻalauteleina ai e le faʻalagolago i mafuaaga, ma o le a mafai ona tuʻuina atu se taunuuga lelei i soʻo se mataupu.

Faʻasaʻo le mea sese i le gsrld.dll

O le tusiga o le a taʻuina atu ia te oe e uiga i le toe faatulagaina o le sese e ala i le faaaogaina o metotia e lua: toe faʻafeiloaʻi le taaloga ma faʻapipiʻi lima i le gsrld.dll file i le lisi. Ae o le toe faʻaleleia i nisi tulaga atonu e le mafai ona tuʻuina atu se faʻamautinoaga maumaututu o le a faʻaputuina le faafitauli, o le mea lea, i le aluga o le ala, o le ae manaomia le faia o nisi togafiti i le polokalame antivirus. O nei mea uma o le a talanoaina mulimuli ane i le tusitusiga.

Metotia 1: Toe faʻatulaga Max Payne 3

I le taimi lava e tatau ai ona e gauai atu i le mea moni e faapea o lenei metotia o le a laveaiina ai oe mai le faafitauli pe afai o le taaloga Max Payne 3 ua laiseneina. Afai e le o le tulaga lea, ona i ai lea o se avanoa tele pe a uma ona toe faʻaleleia o le a toe faʻaalia le mea sese. O le mea moni, o tagata atiae o ituaiga eseese o RePacks latou te faia le tele o fetuunaiga i faletusi manaia, e aofia ai gsrld.dll, ma e iloa e le antivirus se ituaiga faila ua fai ma siakiina, ma aveesea ai le taufaamatau.

Metotia 2: Faaopopo gsrld.dll i tuusaunoaga o antivirus

E pei ona fai mai, afai e le laiseneina le taaloga, ona mafai loa lea e le faila faila o le gsrld.dll ona ulu atu i totonu o le puipuiga mai le anti-virus. Ae aua le faʻaseseina le avanoa e mafai ona tupu lenei mea i se taʻaloga laiseneina. I lenei tulaga, o le a lava le faaopoopo i le potutusi gsrld.dll i tuusaunoaga o le antivirus. O se faʻamatalaga auiliili i lenei autu o loʻo i luga o le saite.

Faitau atili: Faʻatasi se faila i faʻamalologa anti-virus

Metotia 3: Aveese Antivirus

E mafai foi ona tupu e faʻaaogaina e le antivirus le faila i le taimi o le faʻatulagaina o taaloga. E masani ona tupu lenei mea i le toefaʻailoga. I lenei tulaga, ua fautuaina e faʻatautaia polokalama faakomepiuta i le taimi o le faʻatulagaina o le taaloga, ona toe faʻafesoʻotaʻi lea. Ae e aoga le mafaufau e mafai ona matua afaina le faila, e sili atu le faʻaaogaina o lenei metotia pe a faʻapipiʻi se taʻaloga ua laiseneina. E faʻafefea ona faʻagata le galuega a le antivirus, e mafai ona e mauaina i le tusiga talafeagai i luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Aveese le antivirus

Metotia 4: Download gsrld.dll

Afai o metotia uma ua taua i luga na le maua ai se iuga, ona avea lea o le filifiliga mulimuli o le faʻapipiʻiina lea o le faletusi na e le o iai. O lenei faagasologa e faigofie lava. E manaʻomia lou utaina o se faila DLL i luga o lau komepiuta ma faʻafeiloaʻi i le lisi o taʻaloga.

  1. Tii le gsrld.dll library.
  2. Alu i le faila ma le faila faila.
  3. Kopi pe tipi le faila i le kiliaina o le RMB ma filifili mea e tutusa i le lisi.
  4. Kiliki i le gafa Max Payne 3 RMB ma filifili File Location.
  5. Pasia le faila faila muamua i totonu o le pusa tatala e ala i le sasaina o le RMB i luga o se nofoaga avanoa ma filifili le mea Pasili.

A uma lena, e tatau ona mou atu le faafitauli. Afai e le tupu lenei mea, o lona uiga e tatau ona e lesitala le faletusi kopi i le polokalama. O faʻamatalaga auiliili i le auala e faia ai lenei mea, e mafai ona e mauaina i la matou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona resitala se DLL i Windows