Faʻatulagaina ma mafai ona faʻatonuina le moe i le Windows 10

E tofu i tatou ma mea e galo ia i tatou i nisi o taimi. O le ola i se lalolagi e tumu i faʻamatalaga, e masani ona tatou vavae ese mai le mea autu - mea tatou te taumafai i ai ma mea tatou te mananao e ausia. Faʻamanatu e le gata ina faʻateleina le gaosiga o oloa, ae o nisi taimi e na o le pau lava le lagolago i le vevesi i aso uma o galuega, fonotaga, ma tofitofiga. E mafai ona e fatuina faʻamanatuga i le Android i auala eseese, e aofia ai le faʻaaogaina o talosaga, o le mea sili o le a tatou talanoaina i le aso.

Todoist

O se meafaigaluega mo le tusia o se lisi o mea fai nai lo se faamanatu, ae ui i lea, o le a avea ma fesoasoani sili mo tagata pisi. O le tusi talosaga e manumalo ai i tagata faʻapitoa i lona atinaʻe ma lona gaioiga lelei. E lelei tele, ma, i se faʻaopoopoga, faʻafeiloaʻi ma se PC e ala i le faʻalauteleina o le Chrome poʻo se faʻaogaina o Windows Windows. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona e galue tuusao.

O iinei o le ae maua ai tulaga uma mo le tausia o se lisi o mea e fai. Pau lava le toe foi mai o le faamanatu o ia lava, o le mea e leaga ai, e naʻo le pusa totogi e aofia ai. E aofia ai foi le fatuina o auala pupuu, faaopoopo ai faʻamatalaga, faʻapipiʻi faila, faʻafetaui ma le kalena, pueina o faila leo ma le teuina. O le mea moni o nei lava galuega e tasi e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma se totogi i isi tusi talosaga, atonu e le talafeagai le totogiina o le tausaga e tasi, seivagana ua e faʻatoʻateleina ma le faʻaaogaina e le mamanu o le talosaga.

Totoist

Soo se

I le tele o auala e tutusa ma le Tuduist, e amata i le resitalaina ma faaiu i ni mea taua. Ae ui i lea, e iai eseesega taua. Muamua lava, o le faʻaaogaina lea o le 'auʻaunaga ma pe faapefea ona e fegalegaleai ma le talosaga. E le pei o le Todoist, i le faamalama autu o le ae maua ai le tele o isi mea, e faaopoopo i se tasi faʻailoga tele i le pito i lalo taumatau. I le Eni.du o mea uma e tutupu e faʻaalia: i le aso, a taeao, o loʻo oʻo mai ma leai ni aso. O lea e vave ona e vaʻai i le ata tele o mea e tatau ona fai.

A maeʻa le galuega, ia na o le swipe lou tamatamailima i luga o le lau - ae o le a le mou atu, o le a foliga mai o se mea e sili atu, lea o le a mafai ai oe i le faaiuga o le aso poʻo le vaiaso ona iloilo lau tulaga o le gaosiga. Soo se.do e le faatapulaaina i na o le galuega o faamanatu, i se isi itu - o se meafaigaluega atoatoa mo le puleaina o le lisi o mea e faia, ia lagona le saoloto e tuuina atu ia te oe pe afai e te le fefe i le faalauteleina o le galuega. O le totogi na sili atu le taugofie nai lo le Tuduist, ma o le 7-day trial trial e faʻataga ai oe e iloilo vailaau faʻapitoa mo le saolotoga.

Tikiai Soo

E fai Faʻailoga ma Ala

Faʻasalalau faʻatonuina le faʻatinoga faʻapitoa e fatu ai faʻamanatuga. O le sili ona aoga: foliga mai a le Google, o le mafai ona faʻatulaga se faʻamanatuga i se taimi ao lumanaʻi le mea na tupu, faʻapitoa ona faʻaopopo aso fanau o faʻamatalaga a Facebook, imeli meli ma fesoʻotaʻiga, fatuina faʻamanatuga mo isi tagata e ala i le lafoina i le meli po o le talosaga (pe a faʻapipiʻiina i le tagata e faʻatatau i ai).

O isi vaega faaopoopo e aofia ai le mafai ona filifili i le va o se autu malamalama ma le pogisa, faatulaga se lapataiga faʻafaʻasalalau, faʻaaogaina le faamanatu tutusa mo minute uma, itula, aso, vaiaso, masina, ma le tausaga (mo se faataitaiga, totogi pili i le masina), ma faia se faʻamaumauga. O le talosaga e leai se totogi, o se tau talafeagai e faʻaaoga e aveese ai faʻasalalauga. Le faʻafitauli tele: le leai o se faaliliuga i le gagana Rusia.

Faʻalogo e Fai Faʻailoga ma Ala

Google tausia

O se tasi o tusi sili ona lelei mo le fatuina o faʻamaumauga ma faamanatu. E pei o isi meafaigaluega na faia e Google, ua saisai Kip i lau teugatupe. O faʻamatalaga e mafai ona tusia i ni auala eseese (masalo, o le tusi sili lea ona fatufatuaʻi mo le tusigaina): faʻasino, faaopoopo i ai leo, ata, ata tusi. E mafai ona tuʻuina atu faʻamaumauga taʻitasi i lanu. O le taunuuga o se ituaiga lipine mai mea o loʻo tutupu i lou olaga. I le auala lava e tasi, e mafai ona e tausia se tusi faʻamaumauga a le tagata lava ia, faʻasoa faʻamaumauga ma uo, faʻamaumauga, fatuina faʻamanatuga e faʻaalia ai le nofoaga (i isi suʻesuʻega faʻapitoa, o le tele o nei galuega o loʻo avanoa i totonu o le totogiina).

A maeʻa le galuega, ia na o le tosoina ma se tamatamailima mai le lau, ma o le a otometi lava ona pa'ū i totonu o le fale teu. O le mea autu e le o le aʻafia i le fatuina o ni lanu lanu ma e le faʻaaluina le tele o le taimi i luga. O le talosaga e matua saoloto, e leai se faʻalauiloa.

Faʻalogo Google Keep

Ticktick

Muamua lava, o se meafaigaluega mo le tausia o se lisi o mea e fai, faʻapea foʻi ma isi faʻamatalaga na talanoaina i luga. Ae peitai, e le o lona uiga e le mafai ona faʻaaoga e seti ai faʻamanatuga. I le avea ai o se tulafono, o faʻaaogaga o lenei ituaiga e faʻaaogaina lelei mo faamoemoega eseese, aloese mai le faʻapipiʻiina o le tele o meafaigaluega faʻapitoa. TikTik fuafua mo i latou o loʻo saili e faʻateleina le gaosiga. I le faaopoopo i le tusia o se lisi o galuega ma faamanatu, o loʻo i ai se galuega faapitoa mo le galue i le auala o Pomodoro.

E pei o le tele o nei tusi talosaga, o loʻo maua le leo leo, ae sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina: o le galuega faʻasalalau e faʻaalia i le lisi o mea e fai i aso nei. I le faʻatusatusaga ma le Faʻailoga Faamanatu, o faʻamatalaga e mafai ona lafoina i uo e ala i fesoʻotaʻiga faʻapisinisi poʻo meli. O faʻamanatuga e mafai ona faʻavasegaina e ala i le tuʻuina atu ia i latou o se tulaga maualuga tulaga ese. I le faʻatauina o se saofaga totogi, e mafai ona e faʻaaogaina tulaga faʻapitoa, e pei o le: matamata i galuega i le kalena i masina, faʻaopoopoga matini, faatulaga le umi o galuega, ma isi.

Tikiake TickTick

Lisi Task

O se faʻaaogaga lelei mo le tausia o se lisi o galuega ma faʻamanatuga. E le pei TikTik, e leai se avanoa e faamuamua, ae o au galuega uma o loʻo faʻapotopotoina e tusa ai ma lisi: galuega, faʻapitoa, faʻatau, ma isi. I totonu o faatulagaga e mafai ona e faʻamaonia mai le umi ao leʻi amataina le galuega e te manaʻo e maua se faamanatu. Mo le faʻamatalaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi se leo leo (tautala faʻapitoa), vibration, filifili le faailo.

E pei ona i ai i le Fai Faamanatuga, e mafai ona e toe faia le aunoa le toe faia o se galuega pe a mavae se taimi faapitoa (mo se faataitaiga, masina uma). O le mea e leaga ai, e leai se avanoa e faʻaopopo ai faʻamatalaga faaopoopo ma mea faigaluega i le galuega, e pei ona faia i le Google Keep. I se tulaga lautele, o le talosaga e le leaga ma e atoatoa mo galuega faigofie ma faamanatu. E leai se totogi, ae o loʻo i ai le faʻasalalauga.

Lisi le Lisi o Galuega

Faamanatu

E leai se eseesega mai le Lisi o Galuega - tutusa lava galuega faigofie e aunoa ma le mafai ona faʻaopoopo nisi faʻamatalaga faʻatasi ma faʻatasi ai ma se Google account. Ae ui i lea, e iai eseesega. E leai ni lisi iinei, ae e mafai ona faʻaopoopo mea e sili ona fiafia i ai. O galuega tauave o le atofaina o se lanu lanu ma le filifilia o se faʻamatalaga i le tulaga o se faʻalogo faʻalogo puupuu po o le uati o le faʻailo e avanoa foi.

E le gata i lea, e mafai ona e suia le autu o lanu o le atigilima ma fetuunai le tele o le font, faia se sauga, ma filifili le vaitaimi ole taimi e te le manaʻo ai e te mauaina faʻamatalaga. E le pei Google Kip, e mafai ona aofia ai se faamanatu faamanatu itula. O le tusi talosaga e leai se totogi, o loʻo i ai se vaega vaapiapi o faasalalauga i lalo.

Faʻamanatu Faamanatuga

Bz faamanatu

E pei o le tele o talosaga i lenei faasologa, na avea e le au atinaʻe ma faavae o le mamanu o meafaitino faʻataʻitaʻiga mai Google ma se mūmū mūmū tele e faʻasino i le pito i lalo taumatau. Ae ui i lea, o lenei meafaigaluega e le faigofie e pei ona foliga mai na tepa muamua. O le auiliiliga o auiliiliga o le mea lea e tu ese ai mai le tauvaga. I le faʻaopopoina o se galuega poʻo se faʻamanatu, e le gata e mafai ona e ulufale i se igoa (e ala i le leo pe faʻaaoga le piano), atofaina se aso, filifili se faailo lanu, ae faʻapipiʻi foi se faʻafesoʻotaʻi pe ulufale i se numera telefoni.

E i ai se faʻaoga faapitoa e fesuiai i le va o le piano ma le faʻalauiloaina o le faʻalapotopotoga, lea e sili atu ona talafeagai nai lo le kilikiina o le "Back" button i lau telefoni i taimi taʻitasi. E aofia ai foʻi le mafai ona tuʻuina atu se faʻamanatuga i se isi tagata e mauaina, faaopoopo aso fanau ma matamata i galuega i le kalena. O le faʻaaogaina o faʻasalalauga, faʻamaopoopoina ma isi masini ma faʻalautele tulaga e maua pe a uma ona faʻatauina le totogi.

Tusia le BZ Reminder

O le faʻaaogāina o faʻamanatuga e le faigata - e sili atu le faigata ona e masani i le faʻaaluina o sina taimi i le taeao o le fuafuaina o le aso o loʻo sosoʻo, o mea uma lava ua i ai i le taimi ma e leai se mea e faʻagaloina. O le mea lea, mo lenei faʻamoemoe, o mea talafeagai faigofie ma faigofie o le a faʻafiafiaina ai oe e le gata o le mamanu, ae o le galuega e leai se totogi. I le auala, fatuina o faamanatu, aua neʻi galo e te tilotilo i le vaega o le faʻasaoina o le malosi i lau telefoni ma faʻaopopo le talosaga i le lisi o tuusaunoaga.