Tutuina o ata i Photoshop

Soo se tagata faigaluega malosi VK o loʻo feagai ma se faʻafitauli e pei o se numera tele atu o le aufaitalafaga i luga o le itulau. I lenei tulaga, afai e le tulituliloaina e se tagata le lauiloa o lona talaaga, atonu e tatau ona faʻamaonia atoa pe vaevaeina lenei lisi.

O le faʻafoega o le upega tafaʻilagi o le upega tafaʻilagi VKontakte e le maua ai e ona tagata le tomai e faʻamaonia ai le aufaitalafaga e ala i le sasaina o ni nai koni. Ina ia faia le faamamaina o lenei lisi, o le a manaomia oe e faia se faasologa o gaoioiga e faaitiitia i le poloka o le itulau o le tagata ua aveesea mai i le aufailautusi.

Tatou faʻamaonia tagata resitala o VKontakte.

Auala e aveese ai itulau o le aufaasalalau i le va fealoai. VK.com fesoʻotaiga e matua laʻititi, ma o mea e iai e mautinoa e fesoʻotaʻi ma tagata faʻapipiʻi. O lenei, i le isi itu, e mafai ona faigata ia te oe pe afai o le tagata e te manaʻo e aveese mai le au faipisinisi e faʻaauau ona asiasia lau talaaga ia i latou lava ma o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga vavalalata faʻatasi ma oe.

Afai o le mafuaaga mo le faʻamutaina o le aufailautusi i lau mataupu e fesoʻotaʻi ma le i ai o tagata ma le faʻaititia o galuega i totonu o le lisi, ona faʻapitoa tele lea o le tele o filifiliga mo oe. I lalo o nei tuutuuga, e mafai ona e lafoaʻia ma le saogalemu ia auala muamua e lua ma alu saʻo i le mea mulimuli.

Metotia 1: Talosaga Tapeʻa

O lenei faiga e faʻaaogaina i na o mataupu taʻitasi o le soloia o le aufaipisinisi ma e naʻo le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le a le manaʻomia ona e taofia se tagata pe faʻasalalau i se isi auala le faʻatagaina o lau lava talaaga patino.

O le tagata ua aveesea mai i le aufaitalafaga e tatau lava ona i ai le filifiliga e fefaʻasoaai ai savali.

O le metotia e aofia ai le faʻaaogaina o le va fealofani. Fesoʻotaiga VKontakte mai se komepiuta e ala i se faʻailoga masani.

  1. Alu i le itulau o le tagata e faʻaaogaina e faʻamalolo ma kiliki le ki i lalo o le avatar "Tusi le savali".
  2. I totonu o le fanua autu, faamatala lau talosaga e vavae ese mai le itulau ma kiliki "Auina atu".
  3. E mafai foi ona e tuua se feau tutusa i le puipui o se tagata.
  4. E seasea ona avanoa, talu ai o le tele o tagata e poloka le malosi e tuua ai savali i luga o le puipui i tagata i fafo atu o le lisi o uo. Ae peitai, e mafai ona e faaopoopoina se taimi i se taimi le tumau i se uo, tusi se savali ma toe tape.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o lenei auala e matua le fetaui lelei mo le tele o mea e aveesea. I le faaopoopo atu, e le masani ona i ai tagata faamaoni e mafai ona o atu i lau itulau ma lolomiina le tasi le faamau se tasi.

Metotia 2: Faʻamatalaga Puipui

E masani lava, o le aveesea o le aufaitala mai VKontakte e fesootaʻi ma le musu e faasoa atu faʻamatalaga lolomiina ma nisi tagata faʻaoga. I lalo o ia tulaga, o le auala sili e faʻaumatia ai le au faipisinisi e le o manaʻomia o le faʻaleleia atili lea o le faʻatautalaina o faʻamatalaga tau tupe.

E ui lava i tulaga, o le a matua mafai e se tagata faʻaaoga ona alu i lau itulau ma matamata i faʻamaumauga tauagavale. E le gata i lea, o nisi faʻamatalaga faʻamatalaga e le mafai ona natia o le a avanoa foi mo le matamata.

I lalo o tuutuuga o ia tulaga, o le a le mafai e tagata o lesitala ona suʻe lau gaioiga pe tuʻu le latou faailoga i le itulau.

  1. Ulufale VKontakte, e ala i le pito i luga o le itu taumatau, tatala le lisi autu ma filifili le mea "Faʻatonu".
  2. I le itu taumatau o le itulau e tatala, kiliki le laupepa "Faalilolilo".
  3. I poloka uma lava, sui suiga muamua i "Naʻo uo" poʻo "Naʻo aʻu".

A maeʻa laasaga o loʻo i luga, o le a le maua e au faʻasalaga uma mea taua o le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte. Ae maise lava, atonu o le a aoga mo le tusia o savali tutoatasi po o le mafai ona faʻamatala i faamaumauga.

Faamolemole ia maitauina o tagata e tolu tagata e le o fai saofaga o le a le maua foi le avanoa i faʻamatalaga.

Metotia 3: Tagata Faʻamau Uila

O lenei auala e faʻaumatia ai le au fai saofaga o le faigofie lea, ae, ia tuʻuina atu ma le agamalu, ma le mataʻutia, talu ai e manaʻomia oe e naʻo le punitia o se tagata faʻapitoa. I le taimi lava e tasi, o le metotia e mafai ai e oe ona faatino se faamamaina tele o le lisi o le aufaitalafaga, peitaʻi, o loʻo i ai pea i le tusi lesona.

E mafai ona toe faʻafoʻi mai se tagata faʻamalosi mai le tagata uliuli e aunoa ma le toe foi atu i le vaega o le lesitala.

E tatau ona e faʻaeteete pe a faʻaaoga lenei metotia. E mafua mai i le mea moni e faapea, pe a uma ona taofia mo sina taimi (sei vagana se faʻamaloga patino), o le tagata faʻaaoga e leiloa le mafai ona matamata i lau talaaga ma tusia ai savali patino.

  1. Faʻaigoa i lou igoa ma le upega tafailagi ile luga ole VK.com ma, afai e talafeagai, alu i le vaega "My Page" e ala i le lisi autu i le itu tauagavale o le lau.
  2. I lalo ifo o faʻamatalaga fafaamatalaga, saili se poloka faaopoopo o faʻamatalaga ma kiliki i le vaega. "Tagata fai saofaga".
  3. O le igoa o le vaega atonu e eseese e faalagolago ile numera o tagata i lenei lisi.

  4. Saili le tagata e te manaʻo e faʻamalo ma faʻafefe lau kosi i luga o lana avatar.
  5. O se koluse ma se meafaigaluega o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau o le ata o le tagata ua filifilia. "Pupuni" - kiliki i ai.
  6. Ona tapunia lea o le lisi o le au failautusi, ma o le a i ai se savali i luga o le lau, e manaʻomia ai oe e faʻamaonia le faʻaopoopoga o le tagata faʻaaoga i le lisi uliuli. Ina ia faamaonia lenei faiga, kiliki "Faaauau".
  7. A maeʻa nei mea uma, o le a i ai le failautusi i lau lisi uliuli.

Manatua, e pei lava o le mataupu i le VKontakte, o le a le mafai e le tagata faʻaoga ona aveese le loka e aunoa ma lou manaʻo.

I le tulaga e te manaʻo i le tagata lanu uliuli e nofo i lau lava faʻailoaina pe a mafai, e tatau ona e aveeseina mai iina. E ui i lea, e taua tele le amanaia e tatau ona a itiiti ifo ma le 20 minute talu ona faʻaopoopo soʻo se tagata faʻapitoa i se faʻalavelave faʻafuaseʻi (1 itula ua fautuaina).

  1. I le pito i luga, kiliki i lau avatar ma alu i le vaega "Faʻatonu".
  2. I le faʻaaluina o le lisi saʻo, ia ki i le faamalama Blacklist.
  3. Suʻe se tagata faʻaaoga o loʻo uma ona poloka mai mo le silia ma le 20 minute ma o le a e manaʻo nei e te alu ese mai ai.
  4. Faasolo le faamau "Aveesea mai le tagata uliuli"e tatalaina le itulau.

I le maeʻa ai o mea uma ua faatonuina, e mafai ona e faamaonia patino le talafeagai o lenei auala e ala i le toe foi i lau itulau ma faʻatusatusa le numera muamua o le aufaitalafaga i le taimi nei. Ia manatua foi o le tagata ua soloia e mafai ona toe faʻaaogaina o se uo ma, afai e te musu e faʻaopopo, o le a lesitala.

O le auala lona tolu e aveese ai le au faipisinisi o le mea sili lea ona manuia. E mafua lenei mea i le mea moni e masani ona talafeagai le aveeseina o tagata e le o gaoioi pe faʻaaogaina mai le au fai saofaga, ma e masani ona faʻatapulaaina fesoʻotaʻiga.

O ituaiga uma o fautuaga e mafai ona oʻo mai ia te oe i tulaga eseese ma tulaga tulaga ese. Na o oe e filifili pe faapefea ona sili atu ona lelei. Le manuia!