Auala e moli ai le TP-Link TL-WR741 le router


Le taimi e faʻaaoga ai e le tagata faʻaaoga le sailiga ma le faʻapipiʻiina o polokalama talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suia le faiga faʻaoga, e mafai ona tamoe i itula. Ma afai o se fesootaiga i le lotoifale ma ni nai masini komepiuta, o nei laasaga e mafai ona faia i le aso atoa. O le mea e lelei ai, i le natura o loʻo i ai polokalame e mafai ona faʻaitiitia ai le umi o lenei faagasologa.

O lea polokalame e vaevaeina i ni vaega se lua: polokalame mo le faʻapipiʻiina vave o tufatufaina faʻasalalau ma faʻamaumauga o talosaga na sii mai le Initaneti.

Multiset

MultiSet e pau i le vaega muamua. O le polokalame e faʻaaogaina ai laʻasaga taʻitasi i luga o le laasaga o faʻatinoga e faia ai se faʻasologa o le faʻatulagaina o tusi. Ma, pe a manaʻomia pe otometi, faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta.

O le faʻaaogaina o le polokalama faʻapitoa foi e aofia ai galuega mo le fatuina o faʻasalalau faʻasalalauga ma fonotaga o lo o tusia i luga ia i latou, e aofia ai le faʻaogaina o le polokalama o se vaega o.

Download MultiSet

Maestro AutoInstaller

E talitutusa lava ma polokalama faʻapipiʻi muamua. Maestro AutoInstaller o loʻo faamaumauina foi le faʻapipiʻiina i le toe faia o le toe, ae o loʻo i ai se atinaʻe sili atu ona faauo ma faʻaogaina, faapea foi ma se vaega laiti o isi galuega faaopoopo. E mafai e le polokalame ona tufatufaina faʻasalalauga i afifi talosaga, ae le mafai ona tusi i latou i masini ma puʻe masini.

Faʻaola Maestro AutoInstaller

Npackd

Npackd o se komipiuta manaia tele. Faatasi ai, e mafai ona e sii mai ma faʻapipiʻi talosaga o loʻo lisiina i totonu o le lisi, faʻafouina ma tapeina ua maeʻa ona faʻaogaina, faaopoopo lau polokalama. O le polokalama faakomepiuta i le Npackd resitala o loʻo i ai avanoa uma e avea ma tagata lauiloa, ona e pa'ū i le tusi lautele ma e mafai ona faʻaaoga e tagata uma e faʻaaogaina.

Download Npackd

DDownloads

DDownloads o se isi sui resitala o tusi talosaga, ae faʻatasi ai ma isi mea. O le taʻiala o le polokalame e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se faʻamaumauga e aofia ai se lisi tele o le polokalama faʻatasi ma se faʻamatalaga auiliili o meatotino ma foliga.

O le mea moni, o DDownloads o se faʻamatalaga faʻamatalaga ma le mafai gafatia faʻapipiʻi mai nofoaga aloaia. O le mea moni, e iai foi se avanoa e toe faʻatumu ai le faʻamaumauga i au lava talosaga, ae o le a le pauu atu i le tusi lautele, ae o le a naʻo totonu lava o le faila o le database.

O se numera tele o galuega ma faʻatulagaga e mafai ai e oe ona faʻaaoga le polokalama e fai ma fale teu o faʻamatalaga ma fesoʻotaʻiga, ma o se faʻamaumauga masani mo tagata faʻaoga o lau 'upega tafaʻilagi.

Tikiake DDownloads

Ua matou iloiloina nisi polokalame e mafai ai e oe ona suʻeina, sii mai ma faʻapipiʻi le aunoa se numera tele o talosaga. Aua e te faatalale i lenei iloa, aua i soo se taimi e te manaomia le toe faʻaaogaina o le tino, ma faʻatasi ai ma polokalama uma e manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, e le o se mea talafeagai le aoina mai o se faaputuga o faʻalapotopotoga: faʻaaoga MultiSet, e mafai ona e tusia i se pulou puʻe faatasi ma Windows pe fatuina le database DDownloads i le '' upega tafaʻilagi 'e vave maua ai fesoʻotaʻiga talafeagai.